Sevdigim adam beni kullaniyormu?

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Misali.
Çocuktan bişeyler bekliyor gibisin ama boşandığını gizliyosun. Bilemedim anlayamadım seni :)

böyle bir adama güvenebilcek misiniz.
evli bir kadına flörtöz tavır takılan adama güvenmek ne kadar mantıklı. şuan duygularınızla hareket ediyorsunuz adamın niyetini göremiyorsunuz ama adam masum değil.
bir de adama dindar demeyin yani dindar ama bacaklarınıza kadar incelemiş.

Size katılıyorum bununla birlikte evli olmasına rağmen başka bir erkekle flört eden kadına güvenilir mi?
Nedense kimse bu konuya değinmiyor.
Aynı şeyi konu sahibinin eşi yapmış ve de bunun için konu açılmış olsaydı,
koca kişisinin altı üstü kalmamıştı.
Yapan kadın olunca gayet hoş görülüp
'sen ara,iletişime geç' diye akıl veriliyor.
Sözüm direk size değil,genel anlamda bir yorum yaptım.

Az önce bir arkadaş konu açmıştı, eşim sarılmıyor , dokunmuyor ilgi göstermiyor falan. Kesinlikle yanlış bunu kabul ediyorum ama erkekler karılarını bu kadar ilgisiz bırakırsa kadınlar da onlara ilgi gösteren birine farklı duygular besliyor. Kendinizi kaptırmayın. Kaldırırsanız gerçekten başlıktaki kullanmaya doğru gidebilir.

Erkeğin de kadının da yapmasını doğru bulmuyorum. Tamamen yanlış. Ama kişi evliyse eşine olan sorumluluklarını yerine getirmeli. Kadın kocasının hoşuna gidecek şekilde davranmalı, erkek de karısının hoşuna gidecek şekilde davranmalı.
Erkekler ilgi göstermesek de karım asla beni aldatmaz asla gitmez modunda. Ama ortalık evli erkek arayan bekar kadın olduğu kadar evli kadın arayan bekar erkek de dolu. Artık erkeklerin de kendilerine çeki düzen verip eşlerine sahip çıkmaları gerekiyor.
Aynı şekilde bir kadın da kocasını başka birine kaymasını engellenmeli. Yoksa kimse burnundan kıl aldırmazsa ortada aile diye bir şey kalmaz.

--Bu platformda okuduklarımdan anladığım bazı kadınlar da adam ne yaparsa yapsın çekip gitmiyor.
Kocam beni sevmiyor,aşağılıyor,aldatıyor,
cinsel hayatımız yok,ailesine beni ezdiriyor,hatta dövüyor;
Ama ayrılamam çünkü çocuğum babasına çok düşkün,
ama ayrılamam çünkü eşimin maddi gücü yerinde,rahatımı bozmak istemiyorum,
ama ayrılamam babam kalp hastası,yüreğine iner,
ama ayrılamam etraf ne der?
ama ayrılamam mesleğim yok,bugüne kadar hiç çalışmadım,
Bu böyle uzar,gider.--

---Bence öncelikle herkes kendi için ahlaki değerlere sahip olmalı.
Ben evli bir kadın olarak kendi onur ve şahsiyetim için bir başka erkekle bırakın flörtleşmeyi romantik anlamda bakışmam bile.
Bir ilişki ve evlilik bu noktaya gelmeden tedbir,gerekirse profesyonel yardım almak lazım.
Bakışlarım başkasına kayacak kadar kocamdan uzaklaşmış,evliliğimden de kopmuşsam zaten en doğrusu ayrılmaktır.
Boşanıp bekar bir kadın olarak istediğim adamla bakışır,flörtleşirim.
Evlilik bir sözdür,akittir,kişinin önce kendisine, sonra da eşine verdiği bir söz.
Bununla birlikte evlilik için,her iki tarafın da çaba sarfetmesi gerektiği hususunda size katılıyorum.
Evlilik ilişkisi emek verip beslemediğinizde, büyümeyi bırakın,günden güne eriyip yok oluyor.---

Son düzenleme:
aynen haklısınız. ben evlilikleri bitmiş diye okumuştum. hala evliliği devam ediyormuş.. o zaman diyecek bir şey yok. ikisi de birbirini bulmuş. o adamdan da hayır gelmez. o kadından da hayır gelmez.

aynen haklısınız. ben evlilikleri bitmiş diye okumuştum. hala evliliği devam ediyormuş.. o zaman diyecek bir şey yok. ikisi de birbirini bulmuş. o adamdan da hayır gelmez. o kadından da hayır gelmez.
Yazimi okursaniz bosandigimi hatta ondan önce evliligime zarar getirmemek icin isimden de ayrildigimi görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…