- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
biraz kendi hikayeme benzettim bende ayrıldım 2 senelik ilişkiydi 3 ay oluyor 3 ayın içinde 2 kere ben gittim özür diledim kaç kere yok diyo rest çektim yine bi işe yaramıyo benden ayrılmaktan ödü kopan adam artık beni istemiove hiç bi şekilde bir adım bile atmıyo hiç bi şekilde unutamıyorum herkes bana onu hatırlatıyo benimde peşimde beni çok seven biri var ama hiç bi şekilde ısınamıyorum 33 yaşındayım ve artık umudumuda kestim ilişkilerdende yoruldum başka hiç kimse hayatımda yer edemicek gibi geliyo..enerjim yerlerde ondan seni çok iyi anlıyorum..
aynen öyle Allaha havale ettimErkekler numara silme yada silmeme olayına biz bayanlar kadar değer atfetmiyorlar. Beni bir kalemde silebildi demişsiniz ya, işte kilit nokta burası. Adam sizi hayatından silmiş,
2 sene dönüp geriye bakmamış telefondan silse de silmese de ne fark eder ki? Erkekler bizim kadar duygusal değiller ya hani, daha düz mantık, daha odunumsular ya , o bakımdan hiç kendi duygularınızı onun da yaşadığını zannedip kendinizi üzmeyin. Bu takıntıyla kendinize hayatı zehir etmeyin. Değmiyorlar
hepimizin umuyorum herşey gönlünce olur belkide bizi sevenlere odaklanmamız lazım çok insan tanıyorum sevmesini sevdii iin evlenen ama yinede yüğrek acı çektireni istio ne saçma şey yaa(( umarim gönlünce olur hersey enerjini yüksek tut lütfen.. gercekten kimseye degmiyor bugün gittim biraz spor yaptim cok iyi geldi ya positif düsünmek gerekiyor.. sevince sevilmiyoruz sevilince sevemiyoruz.. nasl bi dünya bnde bilmiyorum
izlememiştim ama zerda diye bir dizi vardı.başında şöyle olursa böyle olur falan diyordu.en sonunda da kavuşamazsın sevda olur diye.bence seninki de az çok o hesap.
tabii anlıyorum seni.insanın duyguları pat diye değişmiyor.ende uzun süre dediğim gibi birini unutamamıştım.kendimde psikolojik sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım.neyse ki tv de bir prof. un konuk olduğu bir programı izlediğimde kızın biri aradı da ''hocam 3 yıldır eski erkek arkadaşımı unutamıyorum.bende bir sorun mu var '' diye sordu.o da yok kızım demişti.ne kadar rahatladığımı anlatamam.kadın olsun erkek olsun herkesin unutamadığı bir aşkı olabilir.belki seninki de öyle.yani aşk değil de belki öyle bir şeydir.
bir de olaya şu açıdan bakmanı istiyorum.öyle ya da böyle bu adam evli olacak.bak daha evlenmeden gelen tepkileri görüyorsun.insanların tepkisini geçtim.o kız ne olacak.o kızın üzülmesinden etkilenmeyecek misin.bence bu adamla tekrar başlasanız bile bu durumda o kadar suçluluk çekersin ki ortada sevgi falan kalmaz.evet seni anlıyorum.yalnız hiç bir kadının da kocasını ''aaaa siz birbirinizi seviyor musunuz.tamam ben aradan çekilivereğim''diyeceğini sanmıyorum.
bir düşün bence bu saatten sonra olacağı varsa bile pek güzel olmayacak.bir çok şeyi yıkıp olacak.
bahaneler ürettigim felan yok o kizi istemiyordu ayrilmisti. sonra bu kiz facede bir resim paylasti uzun zaman sonra iste özlenen bilse özlendigini utanir felan. Sonra bu sevdigim serefsz begendi bu resmi cok gecmedi nisanlandilar. Bir sekilde haberim oluyordu herseylerinden benim ahimi alarak nasil mutlu olacak bilmiyorm Allah belasini versin. Ben bisey kaybetmedim paranoyak felanda degilim sadece sevdim ....Kendinizi kandırdığınızın farkında mısınız. Üzgünüm ama eğer sizi sevseydi değil 2 sene 2 saat bile ayrı kalamazdı annesi istemese bile. Ayrıca niye kızı sevmediğini düşünüyorsunuz bu kızla tanışır tanışmaz evlenme kararı almamış ki 2 sene görüşmüşler sevmiyor olsa zaten 2 senede ayrılırdı onu bağlayan ne. Erkekler yaşım geldi sendromuna da girmezler. Bence artık evli bir erkek olacağı için listenizde olmanızı istememiş öncesinde de belki farkında bile değildi. Artık siz de takip etmeyi bırakın kendi denginizi bulun o artık evli biri olacak kendinize bahaneler üretmeyin.
insallah hayirlisiKusura bakmayın konu sahibi ama bunlar sizin kuruntularınız. Adam sizden ayrılmış başka birini bulmuş ve evleniyor. Sizi sevseydi iki sene içinde çoktan dönerdi demekki bitmiş. O sevmiyo dediğiniz bayanla iki sene görüşüp evlenmeye karar vermiş. Sevmese evlenmez. Boşuna kendinizi kandırmaya avutmaya çalışmayın. Adam yeni hayat kuruyor kendine siz hala onu düşünüyorsunuz. Numaramı silmemiş filan geçin bunları. Sonuca bakmak lazım. O sizi nasıl geçmişte bıraktıysa sizde aynı şekilde geçmişte bırakın artık. Ve önünüze bakın. Birgün karşınıza biri çıkar ayaklarınız yerden kesilir bu zamanları hatırlamazsınız bile
Üzgünüm canım ama seni hiç sevmiyor lütfen bunu kabullen o öldü de gitti bitti bu hikaye de ölmüş gibi yas tut gerekirse acı ama gerçek asla dönmeyecek2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?