Sevdigim adam evleniyor ..

(( umarim gönlünce olur hersey enerjini yüksek tut lütfen.. gercekten kimseye degmiyor bugün gittim biraz spor yaptim cok iyi geldi ya positif düsünmek gerekiyor.. sevince sevilmiyoruz sevilince sevemiyoruz.. nasl bi dünya bnde bilmiyorum

aynen öyle Allaha havale ettim

Kusura bakmayın konu sahibi ama bunlar sizin kuruntularınız. Adam sizden ayrılmış başka birini bulmuş ve evleniyor. Sizi sevseydi iki sene içinde çoktan dönerdi demekki bitmiş. O sevmiyo dediğiniz bayanla iki sene görüşüp evlenmeye karar vermiş. Sevmese evlenmez. Boşuna kendinizi kandırmaya avutmaya çalışmayın. Adam yeni hayat kuruyor kendine siz hala onu düşünüyorsunuz. Numaramı silmemiş filan geçin bunları. Sonuca bakmak lazım. O sizi nasıl geçmişte bıraktıysa sizde aynı şekilde geçmişte bırakın artık. Ve önünüze bakın. Birgün karşınıza biri çıkar ayaklarınız yerden kesilir bu zamanları hatırlamazsınız bile

hepimizin umuyorum herşey gönlünce olur belkide bizi sevenlere odaklanmamız lazım çok insan tanıyorum sevmesini sevdii iin evlenen ama yinede yüğrek acı çektireni istio ne saçma şey yaa

olacagi yoktu bizim isin olmadi. bu saatten sonra da
bahaneler ürettigim felan yok o kizi istemiyordu ayrilmisti. sonra bu kiz facede bir resim paylasti uzun zaman sonra iste özlenen bilse özlendigini utanir felan. Sonra bu sevdigim serefsz begendi bu resmi cok gecmedi nisanlandilar. Bir sekilde haberim oluyordu herseylerinden benim ahimi alarak nasil mutlu olacak bilmiyorm Allah belasini versin. Ben bisey kaybetmedim paranoyak felanda degilim sadece sevdim ....

insallah hayirlisi

Üzgünüm canım ama seni hiç sevmiyor lütfen bunu kabullen o öldü de gitti bitti bu hikaye de ölmüş gibi yas tut gerekirse acı ama gerçek asla dönmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…