- 1 Ağustos 2016
- 22
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Umarım Allah karşına çıkarır o zaman canım..Beni seven insani sevemiyorum cok denedim olmuyor. Eski sevgilimi sevdigimden daha fazla sevdigim biri olmali ancak o zaman belki bir ask baska buyuk bir ask ile unutulur
2 yılına yazık,ömrüne yazık.
Bu kadar mı kendini sevmiyorsun hala ona üzülüyorsun,esameni bile okumuyor adam.
2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun..
2 senemi çöpe attım diyorsun yani.2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun..
neden silmedi o zmn numarami cidden cok merak ediyorum
Kendine biraz zaman tanı. Kalbini yeniden çalacak biri elbette olacaktır. Zamanı gelmemiş demek ki.ondan sonra benimle tanismak isteyenler oldu evet ama ben hic isinamadim sevemedim.. basta hep onu özledim.. suan beni sevdigini söyleyen ve bnm icin birseyler yapan biri var ama sevemiyorum. cok denedim olmuyor. Benim yasadigim seylerin onunda yasamasini istemiyorum.. soguk davraniyorun gitmiyor.. hayat neden tersine ki
iyide vatsapta bir arkadaşım bana resimin (vatsaba koyduğum) çok güzel dmişti oysa o arkadaşın numarası yoktu bende vardıda telim bozulmuştu tüm nolar gitmişti.eee o beni görüyordu ben onu göremiyordum öle bir durum olabailir.seni silmiştir ama sen onu silmedin için görüyorsundur.
UFO görmüş uzaylı gibi Konuya dalıcamm da cheryy banlısındır diye
bakmıyorum srtık sana patroniçem nerdesin sen özledim
Konu Şahibi yaşadım biliyorum burda mantıklı msmtoklı ( ?) ahkam kesmek kolay , geçer ama tam geçmese fe bi sizi kalıyo da o da artık emaresi yüzümüzdeki Çizgiler nasıl yaşanmışlığımızın simgesi ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?