- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
neden silmedi o zmn numarami cidden cok merak ediyorumhala size karşı boş olmadığı kanısına nerden vardınız çok merak ettim? Sadece numaranızı silmediği için mi böyle düşündünüz
Adamın numara silme huyu yoktur? En son denk gelince silmiştir.neden silmedi o zmn numarami cidden cok merak ediyorum
tesekkür ederim isik oldunuzBenim ortaokuldaki halim gibisin kendine gel Allah aşkına yaa. O zaman çocuktum adam hapşursa üstüme alınıyordum. Büyüyünce öğrendim ki gerçekten sevildiğinde araya ne girerse girsin deniyorsun çabalıyorsun. Öyle durmuyorsun yani.
Kusura bakma ama sevmeden evlenme, başkasını sevip düşman aile mevzusuna ayrılmak, severek ayrılıp sevmeden evlenme falan arabesk hikayelerdeol ur. Kendinizi kandırmanız seviyordum ama çekingendi demeniz size bir şey kazandırmaz aksine kaybettirir.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama olmamış bir şey için ağlayarak kendinizi heder ederek yıllarınızı boşa geçirmek yerine önünüze bakmanızı öneriyorum.
Emin olun önümde ne engelleri aşıp evlenenler var. Babası ortaokul mezunu asla olmaz dediği halde yedi sene sabredip evlenen de var, mezhep veya ırk farkı diyen ailesini karşısına alan ve evlenen de var. İsteyen kadın ve erkeğin karşısında kimse durmaz.
Benim annem ve kayınpederim düğün öncesi birbirine girdi biz ikimizde hop noluyor isteseniz de istemeseniz de evleneceğiz araya düşmanlık sokmanız size zarar dedik kestik seslerini.
Gerçekçi olun biraz.
rehberi çok kalabalıksa farketmemiştir bile belki.neden silmedi o zmn numarami cidden cok merak ediyorum
seni çok iyi anlıyorum büyük ihtimal yaşanmışlıklardan dolayı onun kime karşı neler hissettiğini anlıyorsun ve kimseye onun neden böyle düşünebilceğini düşündüğünü anlatamıyorsun.. fakat bi adam evlilik yoluna girdiyse, ve sizin ilişkiniz üstünden 2 yıl geçtiyse, sende artık kendini üzme derim. senin canına güzel kalbine yazık. büyük ihtimal çok daha iyilerini hak ediyorsun. merak etme herkes hak ettiğini yaşar ve yaşattığını yaşamadan ölmez.. umarım yeni birine aşık olup bu acının en kısa zamanda unutursun..2 sene oldu benden ayrilali. Benden ayrilir ayrilmaz smdiki evlenecegi kizi tanimisti. Ya bana kiyamiyordu beni gorunce yorgunlugu giden adam ona sevgimi her daim hissettirdigim adam beni bir kalemde silebildi. Birbirimize uzagiz ve ailelerimizin dusmanligi soguttu mu ne bilmiyorum ama en son lafi bizim birlesmemiz hayirli degil oldu. Icim kaniyor ya 2 sene oldu hala unutamadim. O tanistigi kizla yeni nisanlanmis subatta.. sonra ben whatsappta merak edip baktigimda resimlerini koymustu.. nasl zoruma gitti.. Sonra anladim ki beni yani numarami silmemis cunku whatsappta herseyi gozukuyordu bana ama yabanci bir numaraya gozukmuyordu.. Smdide beni silmis. Hicbirseyi gözükmüyor. hemde dügününe 1 hafta kala beni silmis. O kizi sevmedigini biliyorum.. bir insan neden böyle yapar ya.. 30 yasina geldi dayanamiyo diye mi evleniyo bilmiyorum ama benim canimi cok yakti.. elimden geleni yaptigim icin bu sefer sustum ve o 2 sene boyunca hicbirsey yapmadi benim icin.. dönmedi bir özür dahi dilemedi.. kalbim kan agliyor... Ne diyim mutlu olsun..
insallah gecsin artik kurtulayimEvleneceği kişiyi seviyor veya sevmiyor sonuç olarak evleniyor değil mi? Şuan nişanlısının yerinde olsanız ve bu durumu bilseniz eminim buraya nişanlımın eski sevgilisinin gözü bizde tarzında tarzında çok çirkin sıfatlarla konu açardınız Bu yakıştırmayı başta kendinize yapmayın,hayat kısa, takılıp kalmak yerine kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşın. Geçecek,emin olun.Bugün değil ama bir gün..
Hayat b.k bir şey işte, böyle üzücü şeyler oluyor. Sevdiğinin gözünün önünde evlenmesi kadar yıkıcı bir şey daha yok bence , ölmekten beter insanın içi ölüyor. Yorumum bu kadar , allah metanet versin kardeş.
ondan sonra benimle tanismak isteyenler oldu evet ama ben hic isinamadim sevemedim.. basta hep onu özledim.. suan beni sevdigini söyleyen ve bnm icin birseyler yapan biri var ama sevemiyorum. cok denedim olmuyor. Benim yasadigim seylerin onunda yasamasini istemiyorum.. soguk davraniyorun gitmiyor.. hayat neden tersine kiTek tarafli sevgi cok beter bir seydir ama artik yeterince acinizi cekmissiniz ve budurumdan cikmanizin zamani gelmis de geciyor. Insan sevmeyince hersey bahane olur, severse de onundeki daglari bile gormez. Cok gencsiniz yine seversiniz. Yapamam demeyin hangimiz ilk sevdigimizle evlendik ki? Yeniden sevemem demeyin oyle de sevilir ki, bu gunlerinize guler gecersiniz hatta. Bos yere yipratiyorsunuz kendinizi.
Geçsin artıktan ziyade sizin geçmesi için birşeyler yapmanız gerekiyor.Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz,çalışmıyorsanız iş bulabilirsiniz veya okuyorsanız eğitiminizde ilerleyebilirsiniz,hiçbirini yapmazsanız yeni bir hobi edinebilirsiniz.. Ama saplantıdan çıkmanız gerekirinsallah gecsin artik kurtulayim
bu güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim.. 2 sene icinde tanismak isteyen oldu ama kafama gore degillerdi biri cikti onda mantigim uydu ama kalbim sevmedi.. o beni sevdigini söylüyor ama bn sevemedim bir türlü buda beni daha cok yipratiyor. Tekrardan asik olmak istiyorum....seni çok iyi anlıyorum büyük ihtimal yaşanmışlıklardan dolayı onun kime karşı neler hissettiğini anlıyorsun ve kimseye onun neden böyle düşünebilceğini düşündüğünü anlatamıyorsun.. fakat bi adam evlilik yoluna girdiyse, ve sizin ilişkiniz üstünden 2 yıl geçtiyse, sende artık kendini üzme derim. senin canına güzel kalbine yazık. büyük ihtimal çok daha iyilerini hak ediyorsun. merak etme herkes hak ettiğini yaşar ve yaşattığını yaşamadan ölmez.. umarım yeni birine aşık olup bu acının en kısa zamanda unutursun..
Şuan ille hayatınıza birisini almanıza gerek yok ,kendinize biraz zaman verinbu güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim.. 2 sene icinde tanismak isteyen oldu ama kafama gore degillerdi biri cikti onda mantigim uydu ama kalbim sevmedi.. o beni sevdigini söylüyor ama bn sevemedim bir türlü buda beni daha cok yipratiyor. Tekrardan asik olmak istiyorum....
bunlarin hepsini inanin 2 senenin icinde cok yaptim. Hatta bi ara bilinc altima yerlessin diye bitti artik diyip durdum.. ama sonra insan basbasa kalinca kendisiyle ki muhakkak kaliyor öxle yada böyle.. iste o zaman derinliklerinde sakladigin o kucucuk kül yeniden alevleniyor.. yangin oluyor.. kac kez denedim ama suan hala acim taze gibiGeçsin artıktan ziyade sizin geçmesi için birşeyler yapmanız gerekiyor.Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz,çalışmıyorsanız iş bulabilirsiniz veya okuyorsanız eğitiminizde ilerleyebilirsiniz,hiçbirini yapmazsanız yeni bir hobi edinebilirsiniz.. Ama saplantıdan çıkmanız gerekir
ben eminim hem kalbine hemde aklına göre birini bulucaksın en sonunda. Ama kendini "kimseyi onun gibi sevemem" gibi cümlelerle üzme ve şartlama.. Benim bu zamana kadar öğrendiğim en önemli şeylerden biri: mutlu olmak için sevdiğinden çok sevilmen gerektiği.. Bu yüzden seni seven insanlara kalbini kapatma lütfen..bu güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim.. 2 sene icinde tanismak isteyen oldu ama kafama gore degillerdi biri cikti onda mantigim uydu ama kalbim sevmedi.. o beni sevdigini söylüyor ama bn sevemedim bir türlü buda beni daha cok yipratiyor. Tekrardan asik olmak istiyorum....
Beni seven insani sevemiyorum cok denedim olmuyor. Eski sevgilimi sevdigimden daha fazla sevdigim biri olmali ancak o zaman belki bir ask baska buyuk bir ask ile unutulurben eminim hem kalbine hemde aklına göre birini bulucaksın en sonunda. Ama kendini "kimseyi onun gibi sevemem" gibi cümlelerle üzme ve şartlama.. Benim bu zamana kadar öğrendiğim en önemli şeylerden biri: mutlu olmak için sevdiğinden çok sevilmen gerektiği.. Bu yüzden seni seven insanlara kalbini kapatma lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?