- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
numarami silmedigini ögrenince cok tuhaf olmustum ..2 yılına yazık,ömrüne yazık.
Bu kadar mı kendini sevmiyorsun hala ona üzülüyorsun,esameni bile okumuyor adam.
evet unutamadim..Giden gitti 2 yıl olmuş artık kimseyi suçlayamazsın. Sende kendi hayatına bak olmuyorsa psikolojik yardım al. 2 yıl aynı acıyla üzülmek normal değil. Takıntı yapmışsın o kişiyi.
cok pasif anca whatsappta durum degistiriyordu ya bilmiyorum bana karsi bos degil.. ama olmadi isteKızı seviyo ve seni unuttu,birleşmemiz hayırlı değil demiş belliki aile düsmanlıgı sebebiyle ki doğru olanda bu aileler öyleyken Nasıl sürebilirdiki
Bak yoluna Canına yazık üzüldüğün zamana yazık silkelen kendine gel,Adam iki senede kılını kıpırdatmamış
Allah razi olsun.. gercekten cok üzücü insan kendini degersiz hissediyorHayat b.k bir şey işte, böyle üzücü şeyler oluyor. Sevdiğinin gözünün önünde evlenmesi kadar yıkıcı bir şey daha yok bence , ölmekten beter insanın içi ölüyor. Yorumum bu kadar , allah metanet versin kardeş.
cok pasif anca whatsappta durum degistiriyordu ya bilmiyorum bana karsi bos degil.. ama olmadi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?