Sevdiğim adam evlenmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi 444
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

444

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
31
-32
86
5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Normal de instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım

Son düzenleme:
5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
Bence olmadığına dua et allah kurtarmış. Kendin diyorsun eskort kıza yazarken yakaladım diye. Şimdi bunu yaptıysa ileride yine yapar ben hep kendime şunu hatırlatıyorum bir kere yapan bir daha yapar. Değişmez kanun gibi bir şey bu unutmaya çalış bir şekilde önüne çıkanlara şans ver. Birde zaten sevseydi sizi bırakmazdı ne bileyim peşinizden gelirdi adam gitmiş. Evli birine yazmakta çok iğrenç ayrıca.

Yazinca nolcak boşanip size mi gelecek?
Kendi kendinize bir şey yaşamişsiniz, adamin boş zamanlarini doldurmussunuz. 🤷
5 sene ilişkinin adini koymamak diye bir şey yok. Bunun ozgurluk sevmeyle de alakasi yok. Bak ozgurluk seviyorum diye 5 sene sizi kandiran adam milletle nikahi basmiş hani ozgurluk seviyordu. 😬 Hala yok gozleri işildadi filan diyorsunuz heyyooo gercek dunyaya ne zaman donersiniz acaba?

5 yıldır adını koyamadığımız bir şey yaşadık sanaldan. Beni sevdiğini biliyordum ama hep kaçıyordu flörtözdü ciddi ilişki istemiyordu ben baskı yapınca kaçardı özgürlüğüne düşkündü neyse sosyal medya da (eskort kıza) yazarken yakaladım beni sildi ben de onu sildim aradan 10 ay geçti o kızla ilişki yaşadığını düşündüm olay bambaşka çıktı. Beni sildikten 5 ay sonra başka bir kadınla evlenmiş. Ben bunu yeni öğrendim. Ailesinin baskı yaptığını düşünüyorum evlenmesi için. Normalde instagrama girip profil fotosuna bakmamaya çalışıyordum unutmak için. neyse dün bakayım dedim evlenmiş profil fotosu yapmış şok oldum sabaha kadar uyumadım sizce ne yapayım mesaj atsam mı çok sevmiştim en son bakışırken gözlerimin içine bakarken gözleri ışıldardı aklımdan gitmiyor ben hep kavuşuruz diye bekledim..
5 yıldır sanaldan adı konmayan ilişki mi olur? Kendi kendinizi baya kaptırmışsınız. Biraz gerçek dünyaya karışın

Hiçbir şey yazma, ayrılalı zaten 10 ay olmuş, bu sürede yeni birini tanısan sen de evlenebilirdin. Seni oyalanmak için kullanmış da olabilir, reel biriyle de gidip evlenmiş. Erkekler bizim kadar ince fikirli değil çünkü sonunda asla ağır bir bedel ödemiyorlar. Unutmaya çalış, yıprandığına kendini mahvettiğine değmez.

ASLA ATMA. zorla evlendiğini düşünmüyorum bence en başından beri olan biriydi. Zorla olsa instaya profil fotosu mu koyar?
Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı

Hiç aklıma gelmezdi güya ciddi ilişki insanı değildi flörtöz biriydi sadık değildi nasıl oldu da evlendi acaba büyüi ile mi evliliğe zorladılar kafam karıştı
Siz iyi misiniz?? Sanal ilişki, eskort kadınlar, büyü ile zorla evlenme... yazın tabi hiç durmayın,evli barklı insana..

O kadın varmış hayatında sizinle görüşmüş bence. Siz ayrılınca tanışıp, evlendiklerini düşünüyorum. Sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz? Hayır şahsen ben sadece kendi sevgimden emin olabilirim. Hele de bu örnekte pek sevmiş gibi görünmüyor.

Sanal da kaldı uzak şehirlerdeydik. Ama kamera açıyorduk aynı zaman da çocukluk aşkımdı.
Bu iliski degilki. Oyalamalik iletisimmis aslinda. Önünüze bakin. Hic yazmayin gulunc duruma dusersiniz. Size nasil bakip neler soyledigine degil yaniniza gelip sizin icin neler yaptigina bakmalisiniz. Rabbim en hayırlı kisiyi cikarsin tez Zamanda kolaylikla karsiniza.

Back
X