- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 358
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
TEŞEKKÜR EDERİM yotumlar için.bence ki eminim bana aşık oldu veeşini bu sebeble almıyor yanına.ve zaman geçicek eşini alıo getircek.ben im içimdeki bu sancıya dur demem lazım
dediğiniz gibi eşine dönebilir ama ben olduğum sürece dönmeyecektir
hanfendi ben evli olduğu nu bilmiyordum .sizin gibiler derken yaptığınız itham hoş değil.Allah aşkına anlamıyorum ben,
adam en önemli konuda yalan söylemiş
hala nasıl sana aşık olduğuna bu kadar eminsin?
ben olduğum sürece dönmeyecek nasıl bir güvendir?
bunları okuyunca oturup kocamın elini öpesim geliyor.
adam neler yaptı da senin yarın kadar bile güvenemedim adama.
sen nasıl bu kadar güveniyosun?
bence zaten senle zaman geçiriyor istemesen de bırakıp seni karısına çocuğuna dönecek.
inşaallah da yapar,
evli adamlarla ilişki yaşayıp adına da aşk sevgi demeyin lütfen.
bu kadar basit değil sevgi, adını da kirletmeyin.
sizin gibiler yüzünden hep yuvalar yıkılıyor zaten.
şimdi biliyorsun ama. demek ki başından da bilseydin bir şey değişmezdihanfendi ben evli olduğu nu bilmiyordum .sizin gibiler derken yaptığınız itham hoş değil.
Ee hala berabersin ve aşığım diyosun eminim ayrılsan da boşan da gel deyip açık kapı bırakırsın="xsxirine_4553, post: 44767881, member: 37725"]hanfendi ben evli olduğu nu bilmiyordum .sizin gibiler derken yaptığınız itham hoş değil.
aynen ya ögrenmiş aşktan gebersende bırak yaaşimdi biliyorsun ama. demek ki başından da bilseydin bir şey değişmezdi
eski konusunu bilmiyordum konu sahibinin,aynen ya ögrenmiş aşktan gebersende bırak yaa
Ben olsam boşanıncaya kadar görüşmezdim tabi doğruysaMerhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım
Aboooo su yorumdan sonra ayril ayril="xsxirine_4553, post: 44762334, member: 37bana yaptıgı çok kötü bi durum.eşinin faceine baktım 15 ocakta yazık yazmıskı yagmur yagıyor ama faydası yo bırlıkte ıslanamayacagız ki ....ve gün benimleydi bu adam eşi ölece baba evinde onu beklerken çocugu ile adam bana aşkından ölüyordu bu nasıl bir şey allahım(
neden olmam .ama ılerde gelırse hayır dıyemem sanmıyorum.Bu adam boşanır diye düşünüyorum ben ama sen yine de ayrıl konu sahibi . Sebep , neden olma .
boşanmıcak olsa ilk öğrendiğimde tepki gösterdiğimde ayrılırdı .arayısı eglence olsa uc aydır bırlıkteyız zaten .alacagımı aldım derdı gorusmeyelım derdı .ve ben bır vesıle ıle yuvan yıkan olmayacagımBu adam boşanır diye düşünüyorum ben ama sen yine de ayrıl konu sahibi . Sebep , neden olma .
Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?