Sevdiğim adam maçkolik ..

tofitellam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
116
49
98
Merhaba arkadaşlar ;
Aşık olduğum adam tam bir bir fanatik , bense futboldan hiç anlamam ve o futboldan anlayan , maç izleyen , futbolla ilgilenen kadınlardan çok hoşlanır. Acilen futbolu ögrenmeliyim en kısa sürede en pratik şekilde nasıl öğrenebilirim ? Onunla maç sohbeti yapacak kadar , beraber maç izleyecek kadar bilgimin olması lazım . Acill yardıımmmm !!!

Ya alınmayın ama şu yazdıklarınızı kendi kendinize sesli bir şekilde okur musunuz, bi bakın bakalım garip gelecek mi?
Ne demek onun sevdiği sizin sevmediğiniz birşeyi zorla yapmak
İzlesin maçını karışmayın, sizde o sırada sevdiğiniz şeyleri yapın, illa o arada ortak mı olmanız gerekiyor yani?

Yasi kucuk herhalde, romantik komedi tarzi paylasim yapmis :) Buyudukce bizim gibi sallamamaya baslar

Allah kolaylık versin. O da makyaj, moda, cilt bakımı gibi konuları öğrenecek mi?
inan öğreniyor, bana manikür pedikür yapmaya çalışıyor. Benimle makyaj kıyafet gibi eksiklerimi tamamlamak için alılverişe geliyor bana ojeler alıyor ..

O begensin diye yirtinmazdim.Kendimi yirtinarak sevdirecegime sevdirmezdim. Bosver cok buyuk meziyet degil mackoliklik.Hani sana cok sey katsa yine neyse.
bana çok şry katacak, sevdigim adamı mutlu eden bir şey yapmış olacagım, onunla daha çok vakit geçirmiş olacagım ...

Doğru söylüyorsunuz bence de , böyle erkeklere yaranmakla ilgili yazılar- konular görünce geliyorlar bana soldan sağdan
Kore dizilerinde falan cok oluyor boyle seyler. Belki 17-18 yasinda olsam ben de oyle olurdum.Yas ilerledikce o psikolojiyi ve heyecani da ozluyorum. Esim bana beraber maç izleyelim dese "meh" derim, gider baska odada candy crush falan oynarim.

Kore dizilerinde falan cok oluyor boyle seyler. Belki 17-18 yasinda olsam ben de oyle olurdum.Yas ilerledikce o psikolojiyi ve heyecani da ozluyorum. Esim bana beraber maç izleyelim dese "meh" derim, gider baska odada candy crush falan oynarim.
En güzeli , insan farkına varıyor da işte bazı şeyler yaşadıktan sonra :)

Ben zorla yapmıyorum ki beni bu konuda zorlamadı ayrıca zorlasaydı bile istemedigim bir şeyi yapmazdım . Zorladığı için değil istedigim için ögrenmek istiyorum . Sevdiğim şeyleri yapabilirim haklısınız mesela yemek yapabilirim kitap okuyabilirim ama sevdiğim şeylerden biride onunla vakit geçirmek ... Paylaşımlarımız artsın istiyorum hepsi bu ..

Amaan o senin makyajından dedikodundan alışverişinden tutup böyle şeyler yapacak mı hayır... sen neden uğraşasın.. bende maç izlerim kaçırmm ama içimden geldiği için yaparım. Zorlayınca olmaz o iş

Konu sahibi ben şuana kadar hep futbol maç vs.den daha güzel ve gerekli faaliyetler yaptım ve herkes bana özenip benim yaptığım şeyleri yaptı,inan bana bu daha etkili
Örnek vereyim de bunları yapın,hafta sonu sokak hayvanlarını besleme etkinlikleri, kimsesiz çocuklar yararına tiyatro oyunları, huzurevi ziyaretleri, doğa yürüyüşleri

Benim esimde mackolik hem de aşırının aşırısı.. Bana da der hep bir gün de benle izlesen ne olur diye.. Annesi geldiğinde koca 60 yaşındaki kadın hadi hadi diye heyecanlanır oğluyla mac izlerken
Ben de bi kosede bön bön izlerim
Sevmediğim birşeyi yapamam yaranmak icin

k
O begensin diye yirtinmazdim.Kendimi yirtinarak sevdirecegime sevdirmezdim. Bosver cok buyuk meziyet degil mackoliklik.Hani sana cok sey katsa yine neyse.
kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok . Şükür karşılıklı sevgi var ama daha fazla vakit geçirebilmek ve birbirimizin zevklerine hitap edebilmek gibi bir derdim var..

Ama eğer zaten bu faaliyeti sevmiş olsaydınız şuana kadar izler ve öğrenirdiniz değil mi? Demek ki ilgin yok ve şuana kadar hiç gerek duymadın buna?

seni sevsin memnun olsun diye futbolmu ogreneceksin. cok egreti durur bence girisme. erkekler tamam futbilu seven kadindan hoslanabilir ama kendisi icin futbolu sevmeye calisan kadini gorunce egolar tavan olabilir dikkat et. bosver rahatina bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…