- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi tofitellam
-
canim spontane gelisiyor zaten ben de bir fanatik esiyim :) ilk baslarda oylesine zaman gecsin diye maca bakiyorsun sonra sorular soruyorsun bezdirene kadar :) zaten izlerken anliyor insan en sonunda bir bakiyorsun sen ondan fena olmussun haahhahMerhaba arkadaşlar ;
Aşık olduğum adam tam bir bir fanatik , bense futboldan hiç anlamam ve o futboldan anlayan , maç izleyen , futbolla ilgilenen kadınlardan çok hoşlanır. Acilen futbolu ögrenmeliyim en kısa sürede en pratik şekilde nasıl öğrenebilirim ? Onunla maç sohbeti yapacak kadar , beraber maç izleyecek kadar bilgimin olması lazım . Acill yardıımmmm !!!
Aynı sayıda maç yapılmış, biri diğerinden daha fazla gol atmışAveraj nedir, ben de onu merak ettim bu akşamki futbol programında :)
Ay ne kadar sıkıcı iç bayıcı bi çift olmuşsunuzinan öğreniyor, bana manikür pedikür yapmaya çalışıyor. Benimle makyaj kıyafet gibi eksiklerimi tamamlamak için alılverişe geliyor bana ojeler alıyor ..
ne kadar kendinden bu kadar ödün vermeye müsaitsin o sever sen sevmezsin o senin icin futbol izlemekten vazgeçsinMerhaba arkadaşlar ;
Aşık olduğum adam tam bir bir fanatik , bense futboldan hiç anlamam ve o futboldan anlayan , maç izleyen , futbolla ilgilenen kadınlardan çok hoşlanır. Acilen futbolu ögrenmeliyim en kısa sürede en pratik şekilde nasıl öğrenebilirim ? Onunla maç sohbeti yapacak kadar , beraber maç izleyecek kadar bilgimin olması lazım . Acill yardıımmmm !!!
Nasil guzel soylemissiniz.. Oda bunlari ogrenmek icin cabalarsa tamamsiniz :),canim o seviyo diye niye bu kadar kasiyosun kendini o seviyosa otursun izlesin alt tarafi 90 dk sende o ara sacini falan yaparsin :)))Beraber maç izlerken sevgiliniz de nib yandan manikür yapar size. Ne eglenirsiniz ne paylaşırsiniz ama
.arada tuhh ve o gol kaçar mı dersiniz arada sağ işaret parmağının yalancı tirnagi çıkmış dersiniz falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?