Sevdiğim adam maçkolik ..

Bu işler zorlamayla olmaz ki öyle aman erkek arkadaşım seviyor bende öğreneyim seveyimle olmaz yani bir kere çok sırıtır. Ne gerek var Allah aşkına çoğu kadın bilmez anlamaz ve sorun da olmuyor bununla mı sevdireceksiniz kendinizi ilgi duymadığınız birşeyi yapmacık olarak ilgili olmak daha kötü değil mi o da sizin kuaför bakım ve takip ettiğiniz çoğu programı sevmiyordur samimi olup ben sevmiyorum demek daha iyi. Ben futbol seviyorum izliyorum ama eşim erkek olmasına rağmen anlamıyor izlemiyor o ben maç.izlerken ayrı takılıyor ve hiç.sorun olmadı kendiniz olun

canim spontane gelisiyor zaten ben de bir fanatik esiyim :) ilk baslarda oylesine zaman gecsin diye maca bakiyorsun sonra sorular soruyorsun bezdirene kadar :) zaten izlerken anliyor insan en sonunda bir bakiyorsun sen ondan fena olmussun haahhah

Bence bu hoş bir şey değil ya. Sizin bu çabaya girmeniz yani." O futboldan anlayan , maç izleyen , futbolla ilgilenen kadınlardan çok hoşlanır." demişsiniz. Şu durumda sizden hoşlanmıyor?

Ben maç ve futboldan büyük keyif alanlardanım.

Fakat bizde de şöyle bir sıkıntı var kendisi aşırı fanatik bir taraftar ve maalesef desteklediğimiz takımlar ayrı. Onun haricinde de genel olarak maçları takip eder kaldı ki kendi takımının maçını kendi düğünü olsa bile kaçırmaz. :))

İş böyle olunca benim maç keyfim genelde hep zıtlaşmaya dönüşüyor. Yani takımlar farklı olunca kabus olabiliyor.

Biz şu an eşimle Sinan Engin'i izliyoruz mesela, ben bayağı bir fikir sahibi oldum
Şikeler, teşvikler havada uçuştu az önce
Keyifli ya, severdim zaten ama izledikçe bilgim arttı ,

yahu ne var ki insan sevdiğinin hobisine alışabilir.
ben aksiyon filmlerinden nefret ederim ama hepsini izliyorum artık.
maçtan anlamazdım şimdi rıdvan dilmenle %100 futbolu dinlemeden duramıyorum fb maçlarından sonra :)
eşim de hiç ona göre olmasa da benle dürbünle kuş gözlemlemeye geliyor dağ tepe.

Bende eskiden sevmezdim o kadar sıkıcı gelirdiki evde maç izlemesi
Madem öğrenmek istiyorsun tuttuğu takımın ilk 11 ini futbolcu isimlerini ezberle yerlerini ezberle kaleci sol kanat oyuncusu gibi ofsayt olayını kavra hangi durumda sarı ve kırmızı kart verileceğini öğren topa değilde ayağa vurup çelme çekme gibi el le oynama gibi sarı kart misal başkaaaa mim hangi Cüneyt Çakır efsane hakem dir mesela büyük takımlara genellikle o girer ntv sporu aç yarım saat izle maç 90 dakika uzatma harici +5 veriyor genellikle beraber lik birer sayı galibiyette 3 sayı alınıyor hiç olmadı yaz google futbol kuralları az bilgi edin bi kaç maç izle zamanla öğrenirsin önce den sinir olurdum şimdi ben bile izler oldum keyifli de

Birlikte vakit geçirmek için izlemeye başlasanız anlarim ama futbolla ilgili kadınlardan hoşlanıyor diyince garip oluyor.. ayrı ayrı zevkleriniz olması da güzel anlatacak şeyleriniz olur.. her yaptığıma eşlik etmesine gerek yok ki..

ne kadar kendinden bu kadar ödün vermeye müsaitsin o sever sen sevmezsin o senin icin futbol izlemekten vazgeçsin

Beraber maç izlerken sevgiliniz de nib yandan manikür yapar size. Ne eglenirsiniz ne paylaşırsiniz ama
.arada tuhh ve o gol kaçar mı dersiniz arada sağ işaret parmağının yalancı tirnagi çıkmış dersiniz falan.

Nasil guzel soylemissiniz.. Oda bunlari ogrenmek icin cabalarsa tamamsiniz :),canim o seviyo diye niye bu kadar kasiyosun kendini o seviyosa otursun izlesin alt tarafi 90 dk sende o ara sacini falan yaparsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…