- 2 Şubat 2018
- 116
- 49
- 98
- Konu Sahibi tofitellam
-
neden bu kadar yanlış anlaşıldım ben bunu yaranmak için yapmıyorum o mutlu olunca bende oluyorum , birlikte olabilmek adıma etkinlik adıma yapıyorum . Futboldan nefret eden biri degilim ögrensem gayette izler severim ama ögrenemiyorum . Zaten hiç hoşlanmadığım bir alan olsaydı yapmazdımBenim esimde mackolik hem de aşırının aşırısı.. Bana da der hep bir gün de benle izlesen ne olur diye.. Annesi geldiğinde koca 60 yaşındaki kadın hadi hadi diye heyecanlanır oğluyla mac izlerken
Ben de bi kosede bön bön izlerim
Sevmediğim birşeyi yapamam yaranmak icin
20 yaşındayım küçüklüğüm büyüklüğüm tartışılır kişiye göre değişkenlik gösterebilir ama söz konusu durumun büyüyüp büyümemekle bir ilgisi yok ben sadece sevdgm insanla daha fazla vakit geçirmek istiyorum o benim sevdigim şeyleri yapıyor ve ben mutlu olduğum için mutlu oluyor bende aynı şekilde karşılık vermek istiyorum ayrıca futbol nefret ettiğim bir alan değil , ögrenmek istemeseydim sadece o bundan hoşlanacak diye ögrenmeye çalışmaz ugraşmazdım ..Yasi kucuk herhalde, romantik komedi tarzi paylasim yapmis :) Buyudukce bizim gibi sallamamaya baslar
Hayir yanlış anlamıyorum arkadaşım. Anladım demek istediğini. Yani oturup mac izleyebilirsin erkek arkadaşınla, en azindan zamanıni onunla geçirmiş olursun ama içinden geldiğini sanıyorsun sen sadece.. Başına geçip spor yorumları dinlesen inan ki sıkılırsın :)neden bu kadar yanlış anlaşıldım ben bunu yaranmak için yapmıyorum o mutlu olunca bende oluyorum , birlikte olabilmek adıma etkinlik adıma yapıyorum . Futboldan nefret eden biri degilim ögrensem gayette izler severim ama ögrenemiyorum . Zaten hiç hoşlanmadığım bir alan olsaydı yapmazdım
yok daha önce denedim ama pek bir şey kapamadım . Çünkü üniversitr hazırlık dönemindrydim yoğun ders çalışıyordum şuan'da üniveristeden dolayı çok vakit bulamıyorum . Dikkat ettiyseniz pratik bir yol aradığıöı belirttim yazımda.Ama eğer zaten bu faaliyeti sevmiş olsaydınız şuana kadar izler ve öğrenirdiniz değil mi? Demek ki ilgin yok ve şuana kadar hiç gerek duymadın buna?
k
kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok . Şükür karşılıklı sevgi var ama daha fazla vakit geçirebilmek ve birbirimizin zevklerine hitap edebilmek gibi bir derdim
Futbol seven kadinlardan hoslanir, illa ogrenmem gerek falan dediginiz zaman bu sekilde anlasiliyor ki hala ayni gorusteyim oturup mac izlersiniz bazen tamam ama ay ne bileyim sevdigim adam , sevdigim adami mutlu etmeliyim laflari bile bana gore olmadigindan olsa gerek, abartma diyesim geldi.Yok illa ogrenicem dersen bi arkadas onermis, Ridvan Dilmen i izleyin
beni sevsin diye bir derdim yok biz zaten iyi anlaşan ve karşılıklı yoğun duygular içerisinde olan bir çiftiz.seni sevsin memnun olsun diye futbolmu ogreneceksin. cok egreti durur bence girisme. erkekler tamam futbilu seven kadindan hoslanabilir ama kendisi icin futbolu sevmeye calisan kadini gorunce egolar tavan olabilir dikkat et. bosver rahatina bak
Siz bilirsiniz o zaman ne diyeyim,vurduğunuz gol yediğiniz ofsayt olsunyok daha önce denedim ama pek bir şey kapamadım . Çünkü üniversitr hazırlık dönemindrydim yoğun ders çalışıyordum şuan'da üniveristeden dolayı çok vakit bulamıyorum . Dikkat ettiyseniz pratik bir yol aradığıöı belirttim yazımda.
" İçinden geçtiğini sanıyorsun sadece " demişsiniz yaa .. inanın içimden geçeni benden daha iyi bilemezsiniz..Hayir yanlış anlamıyorum arkadaşım. Anladım demek istediğini. Yani oturup mac izleyebilirsin erkek arkadaşınla, en azindan zamanıni onunla geçirmiş olursun ama içinden geldiğini sanıyorsun sen sadece.. Başına geçip spor yorumları dinlesen inan ki sıkılırsın :)
Bir topun peşinde koşan birsuru adam bize ne fayda getirir ki :))
Birlikte izlemen yeter de artar bile bence.
Ben 14 yasindayken Pierre Van Hooijdonk hayraniydim birsuru koleksiyonum vardi cahillik te zor işte
yorumlara baktınız mı bilmiyorum ama aynı şeyleri söyleyen arkadaşlara cevap verdim evet o benimle makyaj , kıyafet alışverişi yapar hatta bana manikür pedikür yapmaya çalışır ojeler alır , dedikoduyu ikimizde sevmeyiz... Ayrıca beni bu konuda hiç zorlamadı öğrenmeye ben karar verdim ögrenmek istediğim için uğraşıyorumAmaan o senin makyajından dedikodundan alışverişinden tutup böyle şeyler yapacak mı hayır... sen neden uğraşasın.. bende maç izlerim kaçırmm ama içimden geldiği için yaparım. Zorlayınca olmaz o iş
berbat ve küçücük bir yerde üniversite okuduğumuz için dışarı fazla açılamıyoruz yapabilecegimiz etkinlikler çok sınırlı bir sinemaya tiyatroya gidebilmek için 2 saat yol çekiyoruzKonu sahibi ben şuana kadar hep futbol maç vs.den daha güzel ve gerekli faaliyetler yaptım ve herkes bana özenip benim yaptığım şeyleri yaptı,inan bana bu daha etkili
Örnek vereyim de bunları yapın,hafta sonu sokak hayvanlarını besleme etkinlikleri, kimsesiz çocuklar yararına tiyatro oyunları, huzurevi ziyaretleri, doğa yürüyüşleri
Kardesim her yoruma alınıyorsun farkında mısın ?" İçinden geçtiğini sanıyorsun sadece " demişsiniz yaa .. inanın içimden geçeni benden daha iyi bilemezsiniz..
Maddi zorluklar çeken bu yüzden özel ders alamayan ya da dershaneye gidemeyen çocuklara ücretsiz ders veriyoruz kendi derslerimizden sonra aöa fakülteler farklı olduğu için beraber etkinlik olmuyorKonu sahibi ben şuana kadar hep futbol maç vs.den daha güzel ve gerekli faaliyetler yaptım ve herkes bana özenip benim yaptığım şeyleri yaptı,inan bana bu daha etkili
Örnek vereyim de bunları yapın,hafta sonu sokak hayvanlarını besleme etkinlikleri, kimsesiz çocuklar yararına tiyatro oyunları, huzurevi ziyaretleri, doğa yürüyüşleri
benim yaşam şartlarimi ilişkimi bilmeden yorumlar yapılıyor ( ki bundan daha doğal bir şey yok ) .. bende kendimi açıklamaya çalışıyorum ,her yoruma bir bahane uydurmuyorum neysee teşekkür ederim ..Kardesim her yoruma alınıyorsun farkında mısın ?
İlk mesajından anlaşılan sey '' sevdiğin adama daha sevimli görünmek icin futbol ogrenmeyi istiyor olman''.. Haliyle insanlar da sevmediğin bir şeyi niye zorla öğreneceksin diyorlar. Çünkü futbolu seven kadınlardan hoşlanır demişsin..
Her yoruma bi bahanen var. Bu zamana kadar ilgin olmadıysa şu saatten sonra futbolu sevmen zor.
Ama yine ben bilirim diyeceksen spor kanallarını izle.. Başka verebilecek bir onerim yok şu an..
sizi bana Allah gönderdi :) teşekkür ederim sonundaa derdimi anlayan biri çıktı :) ikimizde beşiktaşlıyız tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum nasıl ögrenebilirim sizce? Ama uzun uzadıya uğraşacak vaktim yok tıp ögrencisiyim sınıfta kalırım vallahi :) sınavlar cok sıkıntılıBen yapilan yorumlara katilmiyorum. O senin icin makyaj falan ogreniyomu demisler ama alakasiz. Makyaj sadece kadinlarin yaptığı bisey ama futbol oyle degil. Su futbolu neden sadece erkekler ilgilenir gibi yansitiyosunuz anlamiyorum. Eger icinde istek varsa kesinlikle futbola sempati duymalisin. Benim futbola ilgim cok buyuk erkek arkadasimda oyle beraber mac izlemek kadar keyifli baska hic bi aktivite olamaz. Burdakilerin cogu bundan muaf yasiyo anladigim kadariyla ama muaf yasamamani tavsiye ederim. Tabiki bastada belirttigim gibi hic ilgi duymadigin halde ogremeye calisman mantiksiz olur. Kendisi hangi takimli?
sizi bana Allah gönderdi :) teşekkür ederim sonundaa derdimi anlayan biri çıktı :) ikimizde beşiktaşlıyız tavsiyelerinizi heyecanla bekliyorum nasıl ögrenebilirim sizce? Ama uzun uzadıya uğraşacak vaktim yok tıp ögrencisiyim sınıfta kalırım vallahi :) sınavlar cok sıkıntılı( her ay her ay .. bitmedi şu komite zımbırtısı
marşları filan biliyorum gücüne güççç katmaya geldikk formanda terr olmaya geldik :) aşkım sagolsun dinleye dinleye ezberledim artık :) marşları bilirim, oyuncuları tanırım ,kuruluş yılı ,teknik direktörü vs vs bunları bilirim ama oyunu bilmiyorum kuralları bilmiyorum maç yorumu yapamıyorum .. izleye izleye ögrenmeye çalışacagm artık yapacak bir şey yok :)Fanatik besiktasliyim.Nisanlimsa fanatik Bursasporlu.Bunu erkek arkadasina soylersen ne zor bir durum oldugunu o anlar.Hic bir maci kacirmam.Instagram ,twitter bu mecralarda besiktasli hesaplari takip et.Besiktas marslarini telefonuna yukle.Bir bakmissin hepsini ezberlemissin.Ev arkadasim futbolla alakasi yok ama butun marslari arabasina flashina yukledi.Avaz avaz soyler benden fazla.Futbol bilgisi bir anda olusacak is degil.Icten gelmeli.O zamanla olusacak.
peki :))Izleye izleye ogreniyo insan valla cokta taktik veremicem bu konuda izlerken ona sorarak ogrenebilirsin ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?