- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
- Konu Sahibi defnedemir_
-
Tamam hepsini okumadım ama okuduklarım içinde tek mantıklı bulduğum bu yorum gibi..
Bırakın söylesin ya bir yalan üzerine kurulacağına yuva daha Nişan olmadan bitsin.
Erkek NişanlanacAğı kızı seviyorsa gerçekten zaten Güler geçer konu sahibine .. Bu ne telaş?
Evet kötü birisin. Aklını karıştırmaya niye çalışıyorsun ? Sana gelmişken değer bilmedin başkası ile nişanlanacak diye kıymetli mi oldu yani ?Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
Bence geçmişten birinin gelip iki kelam etmesi ile karışacaksa beyfendinin Kafası karışsın. Çünkü evlilik ciddi bir iş ve bir Ömür boyu diye başlanıyor Söze.. Kafalar bu kadar cabuk karışıyorsa o işin temelinde sorun var demektir ve ben nişanlı Ada'yı Kızın yerinde olsam rüzgar esse sarsılacak Adam'ı istemem koca diye..Peki ya soylediginde adamin akli karisirsa? Belki iki kadin arasinda kalacak ve bu arada sozlusu bu durumlari ogrenirse? Sonra adam yine de sozlusunu secerse bile iliskileri yara alacak veya kiz adami terk edecek belki. Bence konu sahibinin bir sey soylemesine gerek yok. Adamla karsilasmislar, konusmuslar. Adam dedigi gibi ozlemisse eger, seviyorsa konu sahibine bir sekilde ulasir. Ya da deli divane seviyorsa gidip baskasiyla evlenmez.
Sizi kesinlikle incitmek istemem ama Kafası karıştı ise eşinizin bu noktada size olan hislerini sorgulamadınız mı?Eger o adamin aklini karistirirsan alacagin ahi dusun. Benim esim yillarca bir kizin pesinden kosmus. Kiz baskasiyla beraber omaya baslamis. Ayni sektorde calistiklari icin hep gorusmeye devam etmisler. Esim zor bitirmis icindeki sevgiyi. Kizla ve sevgilisiyle ben de tanistimbir is yemeginde. Sevgilisinin yaninda kiz gayet mesafeliydi. Biz evlendik onlar ayrildi. Kiz birden esime asiri yakin davranmaya basladi. Boyle olunca esimin de kafasi karisti hissettim. Beni seviyor biliyorum. Ama zamaninda elde edemedigi kiz simdi kur yapiyor. Allah o kizi nasil biliyosa oyle yapsin. Benim canimi nasil yakiyosa onun da cani oyle yansin. Ayni seyi esim icin de soyluyorum. İkisinin egolari yuzunden ben huzursuz oluyorum. Ben olmasam ne kiz ona kur yapacak, ne esim baskasiyla olmus kizi isteyecek zaten. Demem o ki konu sahibi sen su an o kizsin. Gercekten sevseydin adam seni isterken ne olursa olsun onu itmezdin ya da sonra arar bulurdun. Madem o zaman istememissin simdi karsina tesadufen ciktiginda mi anladin sevdigini? Gec bunlari.
Mesaj atmadım. O benim 11 yıldır tanıdığım birisi. Dosttuk biz. Bana duygularını açtığında ben onu arkadaş olarak mı yoksa aşkla mı seviyorum emin olamadım. Ama hep sevdim. Onun hayatında başkası olunca benim aklıma düşmedi. Zaten hep aklımdaydı. Hayatıma kimseyi alamadım ben. Beni öyle acımasızca yargılayanlar umarım asla bu duruma düşmezsiniz. Kalbiniz ve vicdanınız arasında sıkışıp kalmazsınız umarım. O bana ilk açıldığında "hayatta söylemek istediklerini,duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme." demişti. Ben onu tamamen kaybettiğim için acı çekiyorum.. Bununla yüzleştim. Onun yolu belli artık asla o yoldan döndürmeye çalışmam. Bilsin istedim duygularımı. Eğer canımın acıdığını ona söylemezsem bu acım dinmeyecek gibi hissediyorum. O bu konuyu nasıl kapattıysa bende tamamen kapatıyorum. Kapatmak istiyorum.
Bak canım belki sen söylesende o nişanlanacak ve ardından evlenecek belki o kızda çok saviyordur onu sen niye o adamın içine böyle bir şey düşürüyorsun belki vijdan azabı çekecek sen söylesende söylemesende o evlenecek belki ve içinde kalacak böyle bir şey ama sen evlenmiyorsun daha güzel bir hayatın olacak belkide o evlendikten sonra eminim sende unutursun bırak söyleme canım kısmet neyse o olur herşey olacağına varır yapma.Beni çok seven bir adam vardı. Ben duygularımdan emin olamadığım için başlamadan bitti. Ama seviyormuşum meğer. Dün karşılaşınca anladım. Özlemişim, özlemiş.. Ben ona kapılarımı tamamen kapatmıştım, öyle sanıyor. Duydum ki nişanlanmak üzereymiş. Onu sevdiğimi söylemeli miyim? Biliyorum söylememem gerekiyor. Bu çok büyük bir yanlış, bencillik. Ama içimde öyle bir çığlık var ki susturamıyorum.. Engel olamıyorum kendime.. Mesaj atacağım ona. Çok pişman olacağımı bile bile. Ama atacağım. Bir şeylerin değişmesi için değil. Sonuçta o bir yola girmiş, dönüşü olamaz. Sadece bilsin istiyorum. Bilsin ve sonra unutsun.. Çok mu kötü biriyim ben. Off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?