- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi defnedemir_
-
Tamam hepsini okumadım ama okuduklarım içinde tek mantıklı bulduğum bu yorum gibi..Bence soyle. Evlencegi kızı seviyorsa zaten umursamaz. Sevmiyorsa kizi da kurtarmis olursun kendini de.
bende zaten önceki yorumumda yapacağı işten vebal alacağını belirttim,lakin bu acıyı çeken bilir.Şimdi onun duygularını da anlamamız kendi adımıza mümkün değil?Biraz empati yapalım.Bende yapacağı şeyi desteklemiyorum zatensağduyulu olmak insan kınamamak güzeldir ama arkadaş öyle kendini kaybetmiş halde, ne yaptığını bilmez filan değil. "biliyorum yapacağım şey bencillik ama yine de yapacağım" diyor. gaaayet aklı başında yaniyapacağı şeyin kötülüğünün farkında. eh biz de "aferin yuva yık" diye destek mi olalım, alkış mı tutalım? kınamak ne kadar yanlışsa kötülüğün önüne geçmemek sessiz kalmak da o kadar yanlış. hatta daha fazla.
Ya ikisini birden idare etmeye kalkisirsa ?Bence içinden geleni yapıp adama açıl. Nişanlısına kötülük değil, iyilik etmiş olursun. Adam gerçekten kendini bilen, aklı başında ve iyi biriyse zaten sana tekmeyi basar. Bu da sana ders olur. Yok sana geri dönerse nişanlanacağı kız bu gerizekalı adamdan kurtulur. Siz de sonsuza kadar dramanızla mutlu yaşarsınız. Evet, aynen böyle.
Ay öyle bir konuşuyorlar ki anlam veremiyorum.Kınamayın,eleştirmeyin,kötü yorum yapmayın.Ee madem öyle konu açmayın buraya kimsede yazmasın yani.Kötü bir şey yaptığını söylüyoruz diye niye hemen kınamış gibi oluyormuşuz? Dediğin gibi o zaman kötülük yapan kimseye ses etmeyelim,aman sonra bir gün bizde yaparız,başımıza gelir diye.Böyle iş mi olur yahu.Zaten buranın modası budur,haksız olan bir konu sahibi konu açar,millet burda sinirden kudurur,eleştiri yapınca da hemen kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diye laf yapıştırılır.Allah biliyor kimin ne yaşayıp öleceğini zaten,kimseye kalmadı bunu düşünmek.Millete kötülük yaparken bir şey olmuyor,biz eleştirince hemen başımıza felaketler geliyor olaya bak.Herkes önce dönsünde kendi yaptığına baksın.FashionStil haklısınız, tecavüzcüleri de kınamayalım o halde belli mi olur bir gün biz de.... duyar kasmak da yeni trend.
Tamam hepsini okumadım ama okuduklarım içinde tek mantıklı bulduğum bu yorum gibi..
Bırakın söylesin ya bir yalan üzerine kurulacağına yuva daha Nişan olmadan bitsin.
Erkek NişanlanacAğı kızı seviyorsa gerçekten zaten Güler geçer konu sahibine .. Bu ne telaş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?