Sevdigim adam ölüyor

Frycanim35

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
51
0
16
Konya
Oyle cok bunaliyorum ki ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim. Sevdigim insan kanser ve co ilerledi . Ustelik ben hasta ettim sikinti vere vere bu hale geldi . Oyle iyi biri ki ben

Ne diyeceğimi bilemedim, Allah sabır versin

Kendini suçlama, insanlar alınlarına yazılmış olanı yaşıyor, hiç yolu yok mu, kanserin hangi türü, tedavide ne aşamadasınız ?

Allah yardımcısı olsun. Diyecek fazla bir şey yok. Her ne yaparsanız yapın (radyosyon, asbest v.b kanserojenlere maruz kalmasına sebep olmadıysanız) sorumluluk size ait değil.

Daha fazla teselli etmek isterdim ama.. İlk mesajında sansosyanel başlıkla konu açanlara karşı temkinliyim artık.

Oyle cok bunaliyorum ki ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim. Sevdigim insan kanser ve co ilerledi . Ustelik ben hasta ettim sikinti vere vere bu hale geldi . Oyle iyi biri ki ben

geçmiş olsun, inşallah iyileşir
ne kanseri?

çok geçmiş olsun
tıp çok gelişti artık kansere çare var umudunuzu yitirmeyin bol bol dua edin Allah şifa versin

Gogus kanseri haklisiniz kader birazda ama devamli beni sucluyor benim suclu oldugumu affetmeyecegini soyluyor kahroluyorum. Oyle iyiydiki eser kalmadi eski halinden hic .

Gogus kanseri haklisiniz kader birazda ama devamli beni sucluyor benim suclu oldugumu affetmeyecegini soyluyor kahroluyorum. Oyle iyiydiki eser kalmadi eski halinden hic .

Hastalıktan önce iyiydiniz de nasıl onu kanser ettin üzüntüden?
Cümle kurarken başını sonunu düşünsek...:ssz:

hmm... erkeklerde göğüs kanseri oluyor, nadirde olsa

Yine cumartesi gündüz evde kalmış ve sıkıntıdan patlamış birinin forum eğlencesine maruz kalıyoruz bence...

Yine cumartesi gündüz evde kalmış ve sıkıntıdan patlamış birinin forum eğlencesine maruz kalıyoruz bence...

Eğer öyleyse Allah a havale ediyorum. Benim kanserle ilgili yaralarım çok taze, 8 yıl savaştık, bu durumda olan insanları gördükçe içimde her şey başa sarıyor, az önce yorum yazarken ellerim titredi tesellisi olmayan bir illet bu, savaşması çok zor, açtığı yaralar çok derin, bıraktığı izler ömür boyu taşınacak cinsten. Eğer biri bu duygularımla eğleniyorsa Allah bildiği gibi yapsın

Eğer öyleyse Allah a havale ediyorum. Benim kanserle ilgili yaralarım çok taze, 8 yıl savaştık, bu durumda olan insanları gördükçe içimde her şey başa sarıyor, az önce yorum yazarken ellerim titredi tesellisi olmayan bir illet bu, savaşması çok zor, açtığı yaralar çok derin, bıraktığı izler ömür boyu taşınacak cinsten. Eğer biri bu duygularımla eğleniyorsa Allah bildiği gibi yapsın

Kesinlikle size katılıyorum. Bende çok iyi bilirim kanseri,savaşmak çok ama çok zor. Candan can kopuyor.
Konuyu gördüğümde okuduğumda gözlerim doldu. Umarım eğlenmiyordur bizimle.

eger boyle seylerle eglenen insanlar varsa bende allaha havale ediyorum . Yeterince bunalimdayim biraz destek istedim destek verenlere cok tesekkur ederm

ilk mesajınız olduğu için insan ister istemez konunun gerçekliğinden şüphe ediyor.ilk mesajınız ve bu kadar dikkat çekici bir konu.

evet böyle bir hastalığı kullanıp da burada insanların duygularıyla oynamaz normal insan.ama normal bir insan.

yeni bir üye olmama rağmen burada ne duyguları kullanıp insanların yarasına tuz basıp eğlenen anormal insanlar gördüm.mesela çocuğum olmuyor diye atıyor burada kendi çocuğu olmayanlar üzülüyor herkes destek olup fikir veriyor konu fake çıkıyor gibi.

konunuz gerçekse Allah sabır versin ve yardımcınız olsun.Tıp ilerledi artık Allah tan ümit kesilmez siz her fırsatta sevdiğinizin yanında olup sevdiğinizi hissettirin bu hastalıkta moral çok önemli.

ben annemi kanserden kaybettim cok az bir zaman önce!
15 sene uc kere mucadele verdi ve en son yenik düstü

erkekte gogus kanseri bilmiyorum cok nadir oluyormus diyor arkadaslar madem
ama olaki dalga niyetiyle aciyorsan bu konuyu
hayatinda bildigin tum kötü sözlerini sana soyledigimi farzet!

konu gercekse
kimse kimseyi kanser etmez
moral bozuklugundan kanser olunmaz ama kanser olunduktan sonra
iyilesme surecinin moralle cok baglantisi var
yaninda olun destek verin destek alin beraber
ve bol bol dua edin

O kadar anormal insanlar üye olup, dalga geçmekten keyif alıyor ki korkar olduk, bizleri anlayacağını umuyorum

Hastalık ne aşamada, ne tür bir tedavi görüyorsunuz, hangi şehirdesiniz. Biraz bilgi verebilirseniz, bu yollardan geçmiş çok insan var burada, önerilerimiz olabilir, doktor tavsiyelerimiz olabilir

Back
X