- Konu Sahibi Frycanim35
Oyle cok bunaliyorum ki ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim. Sevdigim insan kanser ve co ilerledi . Ustelik ben hasta ettim sikinti vere vere bu hale geldi . Oyle iyi biri ki ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle cok bunaliyorum ki ne yapacagimi nasil davranacagimi sasirdim. Sevdigim insan kanser ve co ilerledi . Ustelik ben hasta ettim sikinti vere vere bu hale geldi . Oyle iyi biri ki ben
Gogus kanseri haklisiniz kader birazda ama devamli beni sucluyor benim suclu oldugumu affetmeyecegini soyluyor kahroluyorum. Oyle iyiydiki eser kalmadi eski halinden hic .
Yine cumartesi gündüz evde kalmış ve sıkıntıdan patlamış birinin forum eğlencesine maruz kalıyoruz bence...
Gogus kanseri haklisiniz kader birazda ama devamli beni sucluyor benim suclu oldugumu affetmeyecegini soyluyor kahroluyorum. Oyle iyiydiki eser kalmadi eski halinden hic .
Eğer öyleyse Allah a havale ediyorum. Benim kanserle ilgili yaralarım çok taze, 8 yıl savaştık, bu durumda olan insanları gördükçe içimde her şey başa sarıyor, az önce yorum yazarken ellerim titredi tesellisi olmayan bir illet bu, savaşması çok zor, açtığı yaralar çok derin, bıraktığı izler ömür boyu taşınacak cinsten. Eğer biri bu duygularımla eğleniyorsa Allah bildiği gibi yapsın