• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam tembel ne yapmalıyım yardim

ayni durumu yasadim birebir.3 yil oyaladi beni yok bu sene son bu sene son diye.bende sizin gibi kimse beni boyle sevemez cok seviyo derdim.sonra tak etti canima ayrildim esimi tanidim nasi buyuk bi hatadan dondugumu farketim.size bi tavsiye ilk iş ondan ayrilin o degismez.sizi sevseydi calisir basarirdi.siz su an ask gozuyle bakiyosunjz bi ayrilin goreceksiniz sizi ondan daha cok sevenler cikacak.

Tembel adam degismez.eski esimde cok tembeldi
Calismiyordu.evlenince ayip olmasin diye bi sure çalıştı sonra ne gerek var zaten is yok hem babanlar saolsun arkamizda diyip yatisa gecti 3 5 yil yatti yani adam

bir sey yapacam diyince tabi tabi yaparsin hayatim ama anca lafta yaparsin de . Tembel tembel omur nasil gececek bu adamla. iyi dusun derim

Kiyamam ya insan iki arada kaliyor dimi seni anliyorum pki ailen ne dusunuyor bu konuda
bi tek annemle teyzem biliyo ama annem söylüyo hep işi yok askerliğini yapmamış nasıl olcak bu iş diye benim yaşım büyük değil yaşım 23 sevgilim 26 . üç yıldırda berabeiz ama biraz daha büyük bi yaşta olsam annem istemez gib :( hayat herkese gülmüyo maalesef :(

Siz onu kaybetmemek icin caba harciyorsunuz bunu dile getiriyorsunuz ama o bunun ne kadar farkinda ve o bu konu icin ne yapiyor? Cevaplar burada bence.
Tabi kararlar sizin hayirlisi olsun

ayni durumu yasadim birebir.3 yil oyaladi beni yok bu sene son bu sene son diye.bende sizin gibi kimse beni boyle sevemez cok seviyo derdim.sonra tak etti canima ayrildim esimi tanidim nasi buyuk bi hatadan dondugumu farketim.size bi tavsiye ilk iş ondan ayrilin o degismez.sizi sevseydi calisir basarirdi.siz su an ask gozuyle bakiyosunjz bi ayrilin goreceksiniz sizi ondan daha cok sevenler cikacak.
Evet siz.degerli dostlarimin yasamisligi ve tecrubesi cok onemli benim icin ondan buraya yazmakla dogru bir karar vermisjm onun kesinlikle degismeyeceginu bendehissettim ve ayrildim inanin ve o konudada cok dogru bir karar vermisim umarm benim de karsima sizin smdiki esiniz gibi mutlu eden biri cikar amaa cok sanssizim ben cok :-(

Siz onu kaybetmemek icin caba harciyorsunuz bunu dile getiriyorsunuz ama o bunun ne kadar farkinda ve o bu konu icin ne yapiyor? Cevaplar burada bence.
Tabi kararlar sizin hayirlisi olsun
O bu konudaa sadece konusuyor ama nasil tatli dilli nasil ikna edci gorsen insan ay bnde bi kusur var ben mi abartiyorum diye dusunuyor o derece ama artik maymun gozunu acti artik gordum gercekleri inanin

bi tek annemle teyzem biliyo ama annem söylüyo hep işi yok askerliğini yapmamış nasıl olcak bu iş diye benim yaşım büyük değil yaşım 23 sevgilim 26 . üç yıldırda berabeiz ama biraz daha büyük bi yaşta olsam annem istemez gib :KK43: hayat herkese gülmüyo maalesef :KK43:
Oo sizin yas supermis canim bence umut var bana annrm diyoki yasiniz kucuk olsa hani bsarir diye umut et amaa 29 sunuz diyoe bizim.yas cidden biraz gec bir yas peki universite okuyor mu okulla alakasi nasil

bir sey yapacam diyince tabi tabi yaparsin hayatim ama anca lafta yaparsin de . Tembel tembel omur nasil gececek bu adamla. iyi dusun derim
Kesinlikle ayn. Oyle soyledm amaa bu adamin bogazinda akide sekeri var oyle tatli konusuyodu hep kaniyordum ama artik ksinlikle laf salatasi oldugunu anladim.

Önce ekonomik özgürlüğünü eline al sonrasında da kendine uygun birini seç canım
Ayni fikirdyim.canim bende biraz gec kaldim.hayatimi tam anlamiyla duzene sokamadim.zamaninda kararsizliklarim yuzunden ama tek istegim atanmak mutluluk ardindan geliyor zaten canim insallah

Tembel adam degismez.eski esimde cok tembeldi
Calismiyordu.evlenince ayip olmasin diye bi sure çalıştı sonra ne gerek var zaten is yok hem babanlar saolsun arkamizda diyip yatisa gecti 3 5 yil yatti yani adam
Aa ayni bemimki bemim babamda emeklo.ast.sigorta acentamiz var babam.hep diyor bize sirtini yaslayip calismamaya odakli o herif diyor nfret ediyor ondan resmen.siz eski esim dediniz demekki ayrilmissiniz :( sebep bu yuzdendi sanirim ziyadesiyle haklisiniz

Evet siz.degerli dostlarimin yasamisligi ve tecrubesi cok onemli benim icin ondan buraya yazmakla dogru bir karar vermisjm onun kesinlikle degismeyeceginu bendehissettim ve ayrildim inanin ve o konudada cok dogru bir karar vermisim umarm benim de karsima sizin smdiki esiniz gibi mutlu eden biri cikar amaa cok sanssizim ben cok :-(
benim kadar sanssiz degilsindir ama bak buldum.kismet bu isler ins sizde hayirli bi kismet bulursunuz

kızım ailen ne diyorsa o o evde otursun sen para kazan sonra ev işinide sana yıkar sanırım rahatlık sana batmış aşkta bir yere kadar başka sevecek bir kaliteli adam bul adamın ağzı iyi laf yapıyor bu gidişle seni kandıracak dikkatli ol

kızım ailen ne diyorsa o o evde otursun sen para kazan sonra ev işinide sana yıkar sanırım rahatlık sana batmış aşkta bir yere kadar başka sevecek bir kaliteli adam bul adamın ağzı iyi laf yapıyor bu gidişle seni kandıracak dikkatli ol
Evett agzi nasil laf yapiyor gorsen edebiyat on numara ben dedim nolur yazar ol o kadar iyi konusuyor hitabeti guclu ama o baska hic bir ozelligi yok inan rahat batmasi falan degil insan mutlu olmak istiyor birde yas gciyo yalniz kalirim korkusu insana baski yapiyoe cevrede tek bekarben kaldim nerdeyse ama bunun gibisiyle evlenip ayrilmaktansa bi omur yalniz kalirim daha iyi inan

Aa ayni bemimki bemim babamda emeklo.ast.sigorta acentamiz var babam.hep diyor bize sirtini yaslayip calismamaya odakli o herif diyor nfret ediyor ondan resmen.siz eski esim dediniz demekki ayrilmissiniz :KK43: sebep bu yuzdendi sanirim ziyadesiyle haklisiniz

O sebeplerden biri idi evet
Calismayan tembel bir erkrk igrenc birsey.
Benim kardesim kendisinden ufak olmasina ragmen ohh kardeşin varlıklı baban varlikli is guc yok zaten diye yatan rezilin tekiydi.
Simdi ise muthis caliskan biri ile birlikteyim.hani derler ya limoni sikar parasini kazanir o kadar caliskan.inanilmaz guven veriyor buda bana.saygimi kazaniyor.

Hemdee cok buyuk sıkınti birde duzeltmrye calistim ama tamamen bitirincede bu sefer isim yok diye birakti oliyorum alakasi yok var ya ailem.ya o ya biz dedi ya dusunebiliyor musun

Ya bi de şuana kadar kaç konu okuduysak ailenin istemediği evliliklerin sonu hep kötü sende dikkat ettiysen hadi onu geçtim ilerde o çalışmasa senden para istese dursa cidden hiç çekemezsin bu sefer. Ya düzelecek ya gidecek

Back
X