• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adam

Sevgilim?

• Sevgilimi ne bu hale getiriyor

OY: 0 0,0%
  • Yardım edin

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Gayehasan56

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
46
33
3
28
Arkadaşlar sevgilim çok umursamaz başta öyle değildi bana değer veriyordu şimdi bir kaç aydır garip kavga etmiyor benimle tartışmaya girmiyor ben diyorum sen kötüsün diye sonra bi şey yokmuş gibi davranıyor sonra yıne ilgisiz bi şeyler kullanıyor bunların etkisi ne kadar çoktur lütfen yardım edin dua olarakta ne okuyabilirim

Ne zamandir sevgilisiniz ve yaşiniz kac bunlar önemli yorum yapılabilmesi icin :)

Kavga etmemek güzel bir sey aslında :) ama ben senin derdini az buçuk anlayabiliyorum kavga bile etmeyecek kadar iletişimi azaltmış sanırım. Benimkide böyleydi sonra ayrılırken bir duydum ki hep içinde biriktirmiş. Zamanında benimle konuşmak yerine.

Senin durumuna gelince üzerine gitme sende yazma bakim korkma kaybetmekten ve sakin ona hissettirme. Yeni nesil erkekler maşallah bizden nazlı maalesef

Kavga etmemek güzel bir sey aslında :) ama ben senin derdini az buçuk anlayabiliyorum kavga bile etmeyecek kadar iletişimi azaltmış sanırım. Benimkide böyleydi sonra ayrılırken bir duydum ki hep içinde biriktirmiş. Zamanında benimle konuşmak yerine.

Senin durumuna gelince üzerine gitme sende yazma bakim korkma kaybetmekten ve sakin ona hissettirme. Yeni nesil erkekler maşallah bizden nazlı maalesef
Madde kullanıyor bağımlısı değilim diyor onların etkisi var mıdır

Back
X