• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adama gay diyor :(((

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
merhaba kızlar rumuzumu değiştirdim tanımaz için söyliyim (kenanimbenim)
her neyse. anlatmıstım daha önceden birinden hoşlanıyorum konusmak için yanına gittiğimde beni dinlemedi diye. tekrar konusmak istemişti ama ben görmemezlikten gelmiştim. bugün tekrar okula gittim kep cübbe falan onları aldık. oda ordaydı. kapıda otururken geldi yanıma oturdu. konusmaya çalıştı tınlamadım bile. akşam facede arkadasımla konusurken bir arkadasım ne yapıyodun bugün sen orda niye yanında o vardı falan dedi. (bunu söyleyen arkadasım erkek). bende anlattım böyle böyle oldu diye. oda bana onun gay olduğunu söyledi :53: afalladım kaldım. neyi düşüneceğimi şaşırdım. bi yandan mezuniyet hazırlıklarım. kafamı dağıtmak için saç rengime bile sardım deminden beri saç rengimi değiştirmek için renk arıyorum konu açıorum.
ben bunu söyleyen arkadasımın bana ilgisi olduğunu farkettim bugün, acaba doğru söylüyor mudur? bu zamana kadar kimseyle sevgili olmadım. yani onla olmuş olsaydı böyle bir fiyasko ile karşılaşıcaktım :( bana hiçte öyle biri gibi gelmedi. okulda bi kaç tane var gay dediklerinden ama onların yürüyüşleri konusması bile belli ediyor. o gayet normal. kafam o kadar karısık ki keşke onu dinleseydim. benimle ne konusmak istiyor bunu gerçekten merak ediyorum artık. okula bi daha gitmem işlerim bitti diye düşnürken tekrar görmek ne bilim çok tuhaftı onu görmek :(( kızlar ne olur doğru olmasın :14::14::14::14: nasıl öğrenebilirim.:14:

eee nıckınızı deiştiniz ama söylediniz kimden kacıorsanız o bunuda görecektir :26:

zaten bir daha görme ihtimaliniz yokmus gay olsa anlardınız ki o erkek arkadasınız nasıl anlamıs :27:

Arkadaşının kendi yorumudur belki.
Beğendiğin kişiyi,daha önce hiç kızlarla görmediği için söylemiş olabilir.
Bazen de erkekler,kendileri gibi davranmayan erkeklere hemen gay derler.

senı kıskandığı için belkı iftirA atmıştır o çoçuğa inanma sen GAY olan bırı senınle konuşmaya çalışmaz erkeklerle konuşmaya çalışır

Bir daha görmeyeceğin biri ise ne önemi var ki gay olup olmamasının?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X