Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Bu da öyle bir şeydir muhtemelen konu sahibi senaryo yazmıyorsa. Dolandırıcı bile çıkabilir hatta.

Hahahahahahsha inanın kahkahalarımı komşular duymuştur hayatımda okuduğum en iyi yorumlardan biri
Ama napayim ya her şey çıkabilir gerçekten.
Kızıda fena kandirmislar.
Burda bir konu vardi bir bayan cok unlu bir yabanci aktristle instagramdan tanismis, adam borcum var vs diyerek kadindan para istemisti, yanlis hatirlamiyorsam parayi gondermistide

arabası yok
ama kardeşi var
hatta kardeşi beni tanıştırdı çocukla
o şekilde sanal sevgili olduk
Vanessa,
bu gibi yorumlarınız olduysa üyeler sizden şüphelenmiştir, ki yazdığınız inanılır gibi değil çünkü bugün orta halli bir aile bile çocuğuna araba alıyor, özel üniversitede okuyor demişsiniz ama bu da gerçek değildir.
İstesem bugün arkamda oxford üstümde kep ve cübbeyle foto paylaşırım, oxford mezunuyum derim, ki yapanlar var.
Aşşırı zengin dediğiniz birinin bir spor arabası, bir jipi olur mutlaka, İstanbul'lu kadınım Etiler de Bebek de gezen zengin gençleri bilirim, arabası yoksa mümkün değil zengin değil, çocuğu İstanbul'un hangi muhitinde bulacağınızı bile yazarım ama uygun kaçmaz.

O konu forumun açık ara en iyi konusuydu bence

Sen kendini ve aileni sev gerisi önemli değil isterse çok ünlü biri olsun ee ne var bunda hepimiz kıçımızın üstünde oturduğumuza göre kimse kimseden üstün değildir sen kendini neden aşağılıyosun ki köylü kızıysan nolmuş veya annen baban fabrikada çalışıyosa nolmuş helalinden para kazandıkları sürece her zaman alnın ak olsun arkasında dur aileninde köylü kızı olmanında kendine güven azcık

O konu forumun açık ara en iyi konusuydu bence
İkincisi gelmez umarim
İnanamiyor ya ünlü cocugu olmadığına falan, hala tuhaf açıklamalar.
Arabası yokmuş ben şu halimle utanmasam ihtiyac diye ikinciyi alacagim, zengin ve unlu beyimizin arabasi yokmuş

İkincisi gelmez umarim
Arabası yokmuş ben şu halimle utanmasam ihtiyac diye ikinciyi alacagim, zengin ve unlu beyimizin arabasi yokmuş
Arabayı reddediyormuş, doğayı korumak için araba kullanmıyormuş .

Ne bahane sundu acaba arabası olmamasına?

Arabayı reddediyormuş, doğayı korumak için araba kullanmıyormuş .

Ne bahane sundu acaba arabası olmamasına?
Soylemedi sanirim orasini
Yarin, sen sordun diye gittim kendime bir bentley aldım diyip meshur siteden araba resmi yurutup yollarsa şaşırmam

su an 20 yasindaki butun zengin bebeleri mandarinde veya editionda partiliyordur, temmuzda alacatiya gecerler. kimse sanaldaki birine takilmaz yani.
Bu konudan sonra zengin kuzenimin sosyal medyasına gireyim dedim. Yeni sevgilisiyle fotoğrat atmış. Sevgilisinin 80k takipçisi var yani. Normalde de hep belli tipte insanlarla oturup kalkıyor. Çevresinde gördüğü insanlar da kendisi gibi çünkü belli bir sınıfa aitler. Konu sahibine ise bahsettiği profilde bir çocuğun gerçek olmama ihtimalini özelden de yazmıştım ama ısrarla inanmaya devam ediyor.

Daha önceki konularından da biliyorum, bağlanmaya çok müsait bir yapısı var ve çok kolay manipüle edilebilir. Muhtelemen dünyayı sosyal medyadan ibaret sanıyor ama öyle değil yani. Kuzenim sevgilisiyle kim bilir hangi özel locada tanışmıştır.

Dünya sosyal medyadan ve instagram üzerinde tanışılan kişilerden ibaret değil konu sahibi.

evet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
neyyy hiç yüzyüze buluşmadınız mı yanii?o zaman bu iş zaten olmaz.ben de uzun zamandır sevgilisiniz adam size aşık ailesini de ikna eder sanmıştım ki durumlar bambaşkaymış.bu iş olmaz

İkincisi gelmez umarim
İnanıyorlar, eğer doğruysa hadi bu kızın yaşı küçük ve belliki sosyal hayatı da yok, bizim kazık kadar akraba altın madenine ortak olacağını sanıp hatırı sayılır bir para yatırmaya kalktı ya
Öyle bir organize olmuşlar ki altının çıkacağı yerin haritasına kadar her şey tamamdı:)

Sosyal medyadaki çoğu şeye inanmamak lazım, şimdi araba dedik çocuk birinin arabası önünde foto çekip koyar arabam der, bizim bir arabamız önünde ne gençler foto çektirmişti, o fotolar ne için kullanıldı kim bilir
İstanbul'daki özel üniversitelere gidip foto çektirebilirim altına da XXX üniversitesinde rektörüm yazarım, sosyal medya bazılarına olmak istediklerini yaşatıyor, inanan da inanıyor.

mod hanım gerçekten fake falan değilim
yeni üyeliğim yok zaten
daha önce tutarsız olan bir şey yazmadım
Yahu nasıl gerçeksin? Ne denilse aksini gerçek hayatta mümkün olmayacak şekilde ispat etmeye çalışıyorsun.

Öyle biri internetten sevgili aramaz diyorlar; “evini ailesini bana video çekti doğru” diyorsun, olmaz diyorlar ısrarla “sabancı da okuyor okul kimliğini bana gösterdi doğru” diyorsun...

Böyle bir şey gerçek hayatta olmaz olmaz olmaz.... Sorgu mu yapıyorsun hiç görmediğin çocuğa internet üzerinden o da hadi diyelim gerçekten anlattığın gibi biri ve hiç görmediği kıza kendini ispat etmeye çalışıyor buna zaman harcıyor hatta sen kilo ver 3 ay beklerim ben seni diyor öyle mi :)

Farkında mısın bilmiyorum ama bir engel tuşusuna bakar seni silmesi.... Niye uğraşsın seninle bu kadar? Ne aşkı ne sevgisi ? Ya bizi kandırıyorsun böyleyse dalga geçtiğin cidden yeter, ya da seni çok feci kandırıyorlar. Bir düşün bunu.

ayıp olmasın ama özel loca nedir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…