- 11 Aralık 2018
- 42.437
- 263.586
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bu da öyle bir şeydir muhtemelen konu sahibi senaryo yazmıyorsa. Dolandırıcı bile çıkabilir hatta.benim bir arkadasim var boyle cok yakisikli degil ama eli yuzu duzgundur, babasi siyasetci. onun fotograflariyla bir kizi daha dogrusu bir suru kisiyi kandirmislar ama kizin biri asik olmus. o kandiran kisi o kadar delirmis ki yani cocugun babasiyla olan eski fotograflarini falan yeniymis gibi “babamla ciftlige geldik, babamla tatildeyiz” falan diye atiyormus. babasinin gorevli oldugu yere gidip bahceden foto cekip “babami ziyarete geldim” bile yazmis kiza.
sikayetci oldular, hemen yakalandi. hem babasinin adini kullandigi icin sanirim nufuz bilmemnesi gibi bir suc seyi vardi, hem de arkadasimin fotograflarini kullandigi icin dava actilar hala devam ediyor. dunyada issiz insan cok ama her yazana inanmadan once insan bi dusunur yani.
Ama napayim ya her şey çıkabilir gerçekten.Hahahahahahsha inanın kahkahalarımı komşular duymuşturhayatımda okuduğum en iyi yorumlardan biri
Vanessa,arabası yok
ama kardeşi var
hatta kardeşi beni tanıştırdı çocukla
o şekilde sanal sevgili olduk
Şeymanın yolundaFakir kızın zayıflama öyküsü: zengin oğlan yolu 1
O konu forumun açık ara en iyi konusuydu benceAma napayim ya her şey çıkabilir gerçekten.
Kızıda fena kandirmislar.
Burda bir konu vardi bir bayan cok unlu bir yabanci aktristle instagramdan tanismis, adam borcum var vs diyerek kadindan para istemisti, yanlis hatirlamiyorsam parayi gondermistide
Sen kendini ve aileni sev gerisi önemli değil isterse çok ünlü biri olsun ee ne var bunda hepimiz kıçımızın üstünde oturduğumuza göre kimse kimseden üstün değildir sen kendini neden aşağılıyosun ki köylü kızıysan nolmuş veya annen baban fabrikada çalışıyosa nolmuş helalinden para kazandıkları sürece her zaman alnın ak olsun arkasında dur aileninde köylü kızı olmanında kendine güven azcıkGeçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
İkincisi gelmez umarimO konu forumun açık ara en iyi konusuydu bence
Arabayı reddediyormuş, doğayı korumak için araba kullanmıyormuşİkincisi gelmez umarim
İnanamiyor ya ünlü cocugu olmadığına falan, hala tuhaf açıklamalar.
Arabası yokmuş ben şu halimle utanmasam ihtiyac diye ikinciyi alacagim, zengin ve unlu beyimizin arabasi yokmuş
Soylemedi sanirim orasiniArabayı reddediyormuş, doğayı korumak için araba kullanmıyormuş.
Ne bahane sundu acaba arabası olmamasına?
Bu konudan sonra zengin kuzenimin sosyal medyasına gireyim dedim. Yeni sevgilisiyle fotoğrat atmış. Sevgilisinin 80k takipçisi var yani. Normalde de hep belli tipte insanlarla oturup kalkıyor. Çevresinde gördüğü insanlar da kendisi gibi çünkü belli bir sınıfa aitler. Konu sahibine ise bahsettiği profilde bir çocuğun gerçek olmama ihtimalini özelden de yazmıştım ama ısrarla inanmaya devam ediyor.su an 20 yasindaki butun zengin bebeleri mandarinde veya editionda partiliyordur, temmuzda alacatiya gecerler. kimse sanaldaki birine takilmaz yani.
neyyy hiç yüzyüze buluşmadınız mı yanii?o zaman bu iş zaten olmaz.ben de uzun zamandır sevgilisiniz adam size aşık ailesini de ikna eder sanmıştım ki durumlar bambaşkaymış.bu iş olmazevet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
fabrika işçisi anne baba 30 kilo fazlalıkBu durum denkliği epey aşmış zaten.
İnanıyorlar, eğer doğruysa hadi bu kızın yaşı küçük ve belliki sosyal hayatı da yok, bizim kazık kadar akraba altın madenine ortak olacağını sanıp hatırı sayılır bir para yatırmaya kalktı yaİkincisi gelmez umarim
İnanamiyor ya ünlü cocugu olmadığına falan, hala tuhaf açıklamalar.
Arabası yokmuş ben şu halimle utanmasam ihtiyac diye ikinciyi alacagim, zengin ve unlu beyimizin arabasi yokmuş
Yahu nasıl gerçeksin? Ne denilse aksini gerçek hayatta mümkün olmayacak şekilde ispat etmeye çalışıyorsun.mod hanım gerçekten fake falan değilim
yeni üyeliğim yok zaten
daha önce tutarsız olan bir şey yazmadım
ayıp olmasın ama özel loca nedir kiDaha önceki konularından da biliyorum, bağlanmaya çok müsait bir yapısı var ve çok kolayanipüle edilebilir. Muhtelemen dünyayı sosyal medyadan ibaret sanıyor ama öyle değil yani. Kuzenim sevgilisiyle kim bilir hangi özel locada tanışmıştır.
Dünya sosyal medyadan ve instagram üzerinde tanışılan kişilerden ibaret değil konu sahibi.
Neden olmasın?Olmaz diyorum ....
Yemin ederim şu an cüzdanımda 100 lira var ama ben bile 'babaa tüm arkadaşlarım arabağğsı var' diyorum bazen. Kaldı ki bu çocuk zengin ama arabası yok. Tamam.arabası yok
gerisini görmedi sevgiliniz yani.bence dürüst olun kamerayı boydan ayarlayın.beğenirse olur bu işanlaşılıyor
laf arasında bahsetti o da
suratın biraz kilolu gibi sanki dedi
fakirim ama benim bile arabam varYemin ederim şu an cüzdanımda 100 lira var ama ben bile 'babaa tüm arkadaşlarım arabağğsı var' diyorum bazen. Kaldı ki bu çocuk zengin ama arabası yok. Tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?