Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Henuz yuzyuze gorusmemissiniz. Belki sana yalan söylüyor ailesi hakkinda. Belki de sen bize yalan söylüyorsun.

30 kilo fazlam var diyordun. Hic mi fotoğrafını gormedi senin? Anonimde mi sevgili oldunuz?

Bosver bu aşkı. Her bakimdan denklik huzur getirir. Aile, gelir düzeyi, dini inanç, mezhep, siyasi görüş, hayattan beklentiler... bunlar denkse bir sekilde yolunda gider her sey.

Buna benzer çok fazla yorumu oldu, ciddi tutarsızlıklar vardı. O yüzden bu kadar geyik yapıldı. Dediğiniz gibi raporlamamız daha doğru olurdu elbette

Bizimle dalga geçiyorsunuz bence Daha yüzyüze görüşmediğiniz bir adam için bunca kaygı neden? Kameradan sizin şişman olduğunuzu anlamıyor mu?
Hahh bekledıgım cevap gelmıs, kamerada nasıl anlasılmıyor +30 kg fazlalık anlamıyorum. Ideal kılosu 55 olsa +30kg ıle 85 arada bır cocuk var

Abla ben 19 yasimda falanken msn cok populerdi, chat siteleri vardi orda sohbet ederdik.
Savcimi olmadim avukatmi olmadim beyin cerrahimi olmadim
Kendimde çok keklendim ama hic boyle unlu cocuguna denk gelmedim
Zengin cocuklarda zaten, dikmenden bir fakir bulayimda hayatini kurtarayim diyordu gercegiyle tanismali insan bence

Hahh bekledıgım cevap gelmıs, kamerada nasıl anlasılmıyor +30 kg fazlalık anlamıyorum. Ideal kılosu 55 olsa +30kg ıle 85 arada bır cocuk var
Yuzu zayiftir, yengem annemden kilolu suratina baksan hepimizden zayif ama aşsaği fena

ayıp olmasın ama özel loca nedir ki
herhangi bir eglence mekanina gittiginde zenginler normal insanlar gibi bistroda degil locada oturur, 3 saat icin ortalama mekanlarda 2 bin liradir daha ust segmentte bu sezonu bilmiyorum ama gecen sezon 7 bin civariydi. bu parayi trink verebilecek kisiler yani. oraya o zenginin istedigi kisiler oturur, ozel servis yapilir, siseler actirilir, sampanyayla rolexler yikanir, eger zengin kisi bekarsa buradaki biriyle geceyi bitirir. darisi ertesi gune. veya sadece arkadas grubu guzelce eglenip dagilabilir de ama o zaman herkes ayni zenginliktedir yani.

bak guzelce acikliyorum. sen daha onun gittigi mekanlari bilmiyorsun, giydigi ayakkabilarin markalarini vs bilmiyorsun, sence bu kisi gercek olabilir mi?

arabası yokmuş en çok ona şaştım.bisikletle okula mı gidiyor bu zengünnnn genç?

valla bilmiyorum
özel loca mekanlarda olan mı
Senin ya da benim, bahsettiğin profilde insanlarla bırak sosyal medyayı gerçek hayatta bile aynı sınıfa ait olmadığımızı kanıtlayan şeylerden sadece biri.

Böyle sınıf muhabbetlerini de hiç sevmem bak normalde ama bazı şeyler de inkar edilmez yani o kadar da değil.

otelde sanatçı dinlerken bile bir normal yerler var bir de localar .bunu bilmiyorsa 5 yıldızlı otele 1 kez bile gitmemiş demektir.ben de heçç loca da olamadım da neyseeeee

Benim gordugum tek loca evlilik programlarinda ki loca mesela

Önceki Konunuzu hatırlayamadım şimdi ama ilk bir kaç yorumu okudum daha buluşmadan mı sevgili oldunuz??

Emin misiniz bu çocuk o bahsettiği ailenin oğlu olduğuna??

Bir de bütün bu hikaye gerçekse sizin ilişkiniz olacak şey değil..

çocuk gerçek olsa bile kimbilir kaç kişiyle daha konuşuyordur.saban...cı ların oğlunu beğenmeyen kendine değil layık bir de hor gören ay....n vardı ya.hayaller ve hayatlar diyelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…