- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ay sen dalga geçiyorsun bizimle cidden.ayıp olmasın ama özel loca nedir ki
Buna benzer çok fazla yorumu oldu, ciddi tutarsızlıklar vardı. O yüzden bu kadar geyik yapıldı. Dediğiniz gibi raporlamamız daha doğru olurdu elbetteVanessa,
bu gibi yorumlarınız olduysa üyeler sizden şüphelenmiştir, ki yazdığınız inanılır gibi değil çünkü bugün orta halli bir aile bile çocuğuna araba alıyor, özel üniversitede okuyor demişsiniz ama bu da gerçek değildir.
İstesem bugün arkamda oxford üstümde kep ve cübbeyle foto paylaşırım, oxford mezunuyum derim, ki yapanlar var.
Aşşırı zengin dediğiniz birinin bir spor arabası, bir jipi olur mutlaka, İstanbul'lu kadınım Etiler de Bebek de gezen zengin gençleri bilirim, arabası yoksa mümkün değil zengin değil, çocuğu İstanbul'un hangi muhitinde bulacağınızı bile yazarım ama uygun kaçmaz.
Hahh bekledıgım cevap gelmıs, kamerada nasıl anlasılmıyor +30 kg fazlalık anlamıyorum. Ideal kılosu 55 olsa +30kg ıle 85 arada bır cocuk varBizimle dalga geçiyorsunuz benceDaha yüzyüze görüşmediğiniz bir adam için bunca kaygı neden? Kameradan sizin şişman olduğunuzu anlamıyor mu?
valla bilmiyorumAy sen dalga geçiyorsun bizimle cidden.
Abla ben 19 yasimda falanken msn cok populerdi, chat siteleri vardi orda sohbet ederdik.İnanıyorlar, eğer doğruysa hadi bu kızın yaşı küçük ve belliki sosyal hayatı da yok, bizim kazık kadar akraba altın madenine ortak olacağını sanıp hatırı sayılır bir para yatırmaya kalktı ya
Öyle bir organize olmuşlar ki altının çıkacağı yerin haritasına kadar her şey tamamdı:)
Sosyal medyadaki çoğu şeye inanmamak lazım, şimdi araba dedik çocuk birinin arabası önünde foto çekip koyar arabam der, bizim bir arabamız önünde ne gençler foto çektirmişti, o fotolar ne için kullanıldı kim bilir
İstanbul'daki özel üniversitelere gidip foto çektirebilirim altına da XXX üniversitesinde rektörüm yazarım, sosyal medya bazılarına olmak istediklerini yaşatıyor, inanan da inanıyor.
Yuzu zayiftir, yengem annemden kilolu suratina baksan hepimizden zayif ama aşsaği fenaHahh bekledıgım cevap gelmıs, kamerada nasıl anlasılmıyor +30 kg fazlalık anlamıyorum. Ideal kılosu 55 olsa +30kg ıle 85 arada bır cocuk var
Ne kadar zayıf olursa olsun aradakı kılo +30 yanıYuzu zayiftir, yengem annemden kilolu suratina baksan hepimizden zayif ama aşsaği fena
kral arthur da oynayan adamdı.yazık ne kadar da parasız kalmış adamcağız 20 bin 30 bin topluyordu kadındanO konu forumun açık ara en iyi konusuydu bence
herhangi bir eglence mekanina gittiginde zenginler normal insanlar gibi bistroda degil locada oturur, 3 saat icin ortalama mekanlarda 2 bin liradir daha ust segmentte bu sezonu bilmiyorum ama gecen sezon 7 bin civariydi. bu parayi trink verebilecek kisiler yani. oraya o zenginin istedigi kisiler oturur, ozel servis yapilir, siseler actirilir, sampanyayla rolexler yikanir, eger zengin kisi bekarsa buradaki biriyle geceyi bitirir. darisi ertesi gune. veya sadece arkadas grubu guzelce eglenip dagilabilir de ama o zaman herkes ayni zenginliktedir yani.ayıp olmasın ama özel loca nedir ki
Neden arabası olmadığını nasıl açıkladı vanessa? Ciddi soruyorum lütfen cevap ver.valla bilmiyorum
özel loca mekanlarda olan mı
Hahahhahah yahu eminim bu kesinlikle yeni yaz dizisi... Yapım şirketleri artık böyle sosyal deney mi yapıyor ? Veri mi topluyorsunuz ? Hadi itiraf et bizde rahatlayalım sendeayıp olmasın ama özel loca nedir ki
arabası yokmuş en çok ona şaştım.bisikletle okula mı gidiyor bu zengünnnn genç?herhangi bir eglence mekanina gittiginde zenginler normal insanlar gibi bistroda degil locada oturur, 3 saat icin ortalama mekanlarda 2 bin liradir daha ust segmentte bu sezonu bilmiyorum ama gecen sezon 7 bin civariydi. bu parayi trink verebilecek kisiler yani. oraya o zenginin istedigi kisiler oturur, ozel servis yapilir, siseler actirilir, sampanyayla rolexler yikanir, eger zengin kisi bekarsa buradaki biriyle geceyi bitirir. darisi ertesi gune. veya sadece arkadas grubu guzelce eglenip dagilabilir de ama o zaman herkes ayni zenginliktedir yani.
bak guzelce acikliyorum. sen daha onun gittigi mekanlari bilmiyorsun, giydigi ayakkabilarin markalarini vs bilmiyorsun, sence bu kisi gercek olabilir mi?
Simdi niye oyle dedin ustune basa basa + 30 falanNe kadar zayıf olursa olsun aradakı kılo +30 yanı
Senin ya da benim, bahsettiğin profilde insanlarla bırak sosyal medyayı gerçek hayatta bile aynı sınıfa ait olmadığımızı kanıtlayan şeylerden sadece biri.valla bilmiyorum
özel loca mekanlarda olan mı
otelde sanatçı dinlerken bile bir normal yerler var bir de localar .bunu bilmiyorsa 5 yıldızlı otele 1 kez bile gitmemiş demektir.ben de heçç loca da olamadım da neyseeeeeSenin ya da benim, bahsettiğin profilde insanlarla bırak sosyal medyayı gerçek hayatta bile aynı sınıfa ait olmadığımızı kanıtlayan şeylerden sadece biri.
Böyle sınıf muhabbetlerini de hiç sevmem bak normalde ama bazı şeyler de inkar edilmez yani o kadar da değil.
Benim gordugum tek loca evlilik programlarinda ki loca meselaSenin ya da benim, bahsettiğin profilde insanlarla bırak sosyal medyayı gerçek hayatta bile aynı sınıfa ait olmadığımızı kanıtlayan şeylerden sadece biri.
Böyle sınıf muhabbetlerini de hiç sevmem bak normalde ama bazı şeyler de inkar edilmez yani o kadar da değil.
çocuk gerçek olsa bile kimbilir kaç kişiyle daha konuşuyordur.saban...cı ların oğlunu beğenmeyen kendine değil layık bir de hor gören ay....n vardı ya.hayaller ve hayatlar diyelimmÖnceki Konunuzu hatırlayamadım şimdi ama ilk bir kaç yorumu okudum daha buluşmadan mı sevgili oldunuz??
Emin misiniz bu çocuk o bahsettiği ailenin oğlu olduğuna??
Bir de bütün bu hikaye gerçekse sizin ilişkiniz olacak şey değil..
Merlin izlerken hep kafamda o konu dönüyordukral arthur da oynayan adamdı.yazık ne kadar da parasız kalmış adamcağız 20 bin 30 bin topluyordu kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?