- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ben en son lüks bir otele gittiğim zaman şimdikinden bile çok küçüktümotelde sanatçı dinlerken bile bir normal yerler var bir de localar .bunu bilmiyorsa 5 yıldızlı otele 1 kez bile gitmemiş demektir.ben de heçç loca da olamadım da neyseeeee
onun da dizi tadinda bir bahanesi vardir eminim. arabayla kaza yapmistir “peder” elinden almistirarabası yokmuş en çok ona şaştım.bisikletle okula mı gidiyor bu zengünnnn genç?
Aynen, hele de forumda uygun kaçmıyor ama böyle de bir gerçek var, İstanbul'da yaşayan belli kesimin gittiği mekanlar, alışveriş yaptığı yerler bellidir, ki orta halli insanların dahi takıldığı mekanlar farklıdır.Senin ya da benim, bahsettiğin profilde insanlarla bırak sosyal medyayı gerçek hayatta bile aynı sınıfa ait olmadığımızı kanıtlayan şeylerden sadece biri.
Böyle sınıf muhabbetlerini de hiç sevmem bak normalde ama bazı şeyler de inkar edilmez yani o kadar da değil.
kafada dönsün sorun değil de para falan göndermeye kalkmayasın adamaMerlin izlerken hep kafamda o konu dönüyordu
Ahdkdhsjs tabisi tavlayabılırsın fakat konu sahıbının dedıgı seyler cok alakasız yanı. Webcam den konusulmus hadi yüzü zayıfım falan yutturdu, adam hıc mı demedı kalk da boyunu posunu goreyım yada hıc mı boydan foto ıstemedı.Simdi niye oyle dedin ustune basa basa + 30 falannolmuş tiknazsak sışkoysak web camden bir unlu cocuguda tavlayamayacakmiyiz yani
Ya belkide gerçekten Sabancı üniversitesi burslu okuyor obilir oradaki gençlere özenip kendini bu konu sahibine zengin gösteriyordur.. konu sahibine uyan tek bir zengin vardı oda Cem Aydınoğlu oda zaten öldüYahu nasıl gerçeksin? Ne denilse aksini gerçek hayatta mümkün olmayacak şekilde ispat etmeye çalışıyorsun.
Öyle biri internetten sevgili aramaz diyorlar; “evini ailesini bana video çekti doğru” diyorsun, olmaz diyorlar ısrarla “sabancı da okuyor okul kimliğini bana gösterdi doğru” diyorsun...
Böyle bir şey gerçek hayatta olmaz olmaz olmaz.... Sorgu mu yapıyorsun hiç görmediğin çocuğa internet üzerinden o da hadi diyelim gerçekten anlattığın gibi biri ve hiç görmediği kıza kendini ispat etmeye çalışıyor buna zaman harcıyor hatta sen kilo ver 3 ay beklerim ben seni diyor öyle mi :)
Farkında mısın bilmiyorum ama bir engel tuşusuna bakar seni silmesi.... Niye uğraşsın seninle bu kadar? Ne aşkı ne sevgisi ? Ya bizi kandırıyorsun böyleyse dalga geçtiğin cidden yeter, ya da seni çok feci kandırıyorlar. Bir düşün bunu.
aaaa evet zengin ama şımarık oğlumuz ultra zengin ailesi tarafından ders verilmek amacıyla cezalandırılır.Araba anahtarları ve limitsiz kredi kartları elinden alınır.ama durrr bu hikayenin ilerleyen zamanlarında borç ta ister bu çocuk kartları eline geçene dekkkonun da dizi tadinda bir bahanesi vardir eminim. arabayla kaza yapmistir “peder” elinden almistir
Hahaha ama konu sahibi de bir Necla Tekin mi? O da var? Kendi tabiriyle 3 ay beklenecek +30 kilo ile zor gibiYa belkide gerçekten Sabancı üniversitesi burslu okuyor obilir oradaki gençlere özenip kendini bu konu sahibine zengin gösteriyordur.. konu sahibine uyan tek bir zengin vardı oda Cem Aydınoğlu oda zaten öldü
Olay örgüsünü becerememiş, cıkssaaaa evet zengin ama şımarık oğlumuz ultra zengin ailesi tarafından ders verilmek amacıyla cezalandırılır.Araba anahtarları ve limitsiz kredi kartları elinden alınır.ama durrr bu hikayenin ilerleyen zamanlarında borç ta ister bu çocuk kartları eline geçene dekkk
Ama Necla tekin güzeldi canım kilosu yoktu ama hırsız abisi deli ablası antika babası paragöz annesi birde huysuz ve nemrut Fikret anladı vardıHahaha ama konu sahibi de bir Necla Tekin mi? O da var? Kendi tabiriyle 3 ay beklenecek +30 kilo ile zor gibi
Dur sımdı zayıflayamazsa ne olacak, assoraaaHahaha ama konu sahibi de bir Necla Tekin mi? O da var? Kendi tabiriyle 3 ay beklenecek +30 kilo ile zor gibi
ceycey hanım aşk olsun bisiklet falan demişsiniz, benim dünya bisiklet günümü bile kutlamadınız, kendimce zengin sayılırım bisikletim elektrikli çünkü, pedala bastı mı son model lamborghini kullanıyorum gibi hissediyorum, kulakta da kulaklık ses max. seviye, sizi de gezdireyim bir günaaaa evet zengin ama şımarık oğlumuz ultra zengin ailesi tarafından ders verilmek amacıyla cezalandırılır.Araba anahtarları ve limitsiz kredi kartları elinden alınır.ama durrr bu hikayenin ilerleyen zamanlarında borç ta ister bu çocuk kartları eline geçene dekkk
Ahagagahajskdkşş. Yarıldım ajsjsjahaj30 kilo fazlanız olduğu için bulusamadiginiz kişinin ailesi mi bu?
Dur sımdı Mune aslında cocugun Aston Martini var ama kullanamıyorceycey hanım aşk olsun bisiklet falan demişsiniz, benim dünya bisiklet günümü bile kutlamadınız, kendimce zengin sayılırım bisikletim elektrikli çünkü, pedala bastı mı son model lamborghini kullanıyorum gibi hissediyorum, kulakta da kulaklık ses max. seviye, sizi de gezdireyim bir gün
Umarim foto istememistirAhdkdhsjs tabisi tavlayabılırsın fakat konu sahıbının dedıgı seyler cok alakasız yanı. Webcam den konusulmus hadi yüzü zayıfım falan yutturdu, adam hıc mı demedı kalk da boyunu posunu goreyım yada hıc mı boydan foto ıstemedı.
aşkolsun mune hanımcığımm sizinki çevre dostu gayet havalı elektrikli bir ürünmüş.Danimarka Hollanda olsa inanırdım da zengin çocuğunun bisikletle okula gittiğine İstanbulda Ankara da hiç mi görmezdim bunca yıl.cıks vallahi de yok öyle zengin genç billahi de yokkceycey hanım aşk olsun bisiklet falan demişsiniz, benim dünya bisiklet günümü bile kutlamadınız, kendimce zengin sayılırım bisikletim elektrikli çünkü, pedala bastı mı son model lamborghini kullanıyorum gibi hissediyorum, kulakta da kulaklık ses max. seviye, sizi de gezdireyim bir gün
fizik degil kı onemlı olan oturup karsılıklı sohbet edemezsen elın ayagın dolanır ozguvensız oturursan ne anlamı kalır aıle ortamının....evet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
Hıkayeyi bozma sımdı, istememiştir tabisiUmarim foto istememistir
Ya bu çocuk eğer gerçekse belli ki kafa bulan biri, konu sahibesinin bu kadar saf olması iyi değil tabii forumu saf yerine koymuyorsa çünkü mesajları garipsemeye başladım inanılır gibi değil.Dur sımdı Mune aslında cocugun Aston Martini var ama kullanamıyorbu arada çarşı pazar işi bu pissikletlen mi görülüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?