Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

otelde sanatçı dinlerken bile bir normal yerler var bir de localar .bunu bilmiyorsa 5 yıldızlı otele 1 kez bile gitmemiş demektir.ben de heçç loca da olamadım da neyseeeee
Ben en son lüks bir otele gittiğim zaman şimdikinden bile çok küçüktüm Bir daha da gitmek nasip olur mu pek sanmıyorum

Aynen, hele de forumda uygun kaçmıyor ama böyle de bir gerçek var, İstanbul'da yaşayan belli kesimin gittiği mekanlar, alışveriş yaptığı yerler bellidir, ki orta halli insanların dahi takıldığı mekanlar farklıdır.
Birbirine geçmiş aile ilişkileri, iş ortaklıkları vb sebebiyle zaten çevreleri, görüştükleri insanlar var, o çevre dışına çıkmazlar, hele sosyal medyadan imkan yok, orta halli birbirini tanıyan ailelerin dahi çocuklarının görüştüğü arkadaş çevresi de ona göredir, düşünün artık orta hallilerin bile mekan seçimi çevre seçimi kriteri vardır.

Simdi niye oyle dedin ustune basa basa + 30 falan nolmuş tiknazsak sışkoysak web camden bir unlu cocuguda tavlayamayacakmiyiz yani
Ahdkdhsjs tabisi tavlayabılırsın fakat konu sahıbının dedıgı seyler cok alakasız yanı. Webcam den konusulmus hadi yüzü zayıfım falan yutturdu, adam hıc mı demedı kalk da boyunu posunu goreyım yada hıc mı boydan foto ıstemedı.

Ya belkide gerçekten Sabancı üniversitesi burslu okuyor obilir oradaki gençlere özenip kendini bu konu sahibine zengin gösteriyordur.. konu sahibine uyan tek bir zengin vardı oda Cem Aydınoğlu oda zaten öldü

onun da dizi tadinda bir bahanesi vardir eminim. arabayla kaza yapmistir “peder” elinden almistir
aaaa evet zengin ama şımarık oğlumuz ultra zengin ailesi tarafından ders verilmek amacıyla cezalandırılır.Araba anahtarları ve limitsiz kredi kartları elinden alınır.ama durrr bu hikayenin ilerleyen zamanlarında borç ta ister bu çocuk kartları eline geçene dekkk

Ya belkide gerçekten Sabancı üniversitesi burslu okuyor obilir oradaki gençlere özenip kendini bu konu sahibine zengin gösteriyordur.. konu sahibine uyan tek bir zengin vardı oda Cem Aydınoğlu oda zaten öldü
Hahaha ama konu sahibi de bir Necla Tekin mi? O da var? Kendi tabiriyle 3 ay beklenecek +30 kilo ile zor gibi

Olay örgüsünü becerememiş, cıkss

ceycey hanım aşk olsun bisiklet falan demişsiniz, benim dünya bisiklet günümü bile kutlamadınız, kendimce zengin sayılırım bisikletim elektrikli çünkü, pedala bastı mı son model lamborghini kullanıyorum gibi hissediyorum, kulakta da kulaklık ses max. seviye, sizi de gezdireyim bir gün

Dur sımdı Mune aslında cocugun Aston Martini var ama kullanamıyor bu arada çarşı pazar işi bu pissikletlen mi görülüyü

Umarim foto istememistir

aşkolsun mune hanımcığımm sizinki çevre dostu gayet havalı elektrikli bir ürünmüş.Danimarka Hollanda olsa inanırdım da zengin çocuğunun bisikletle okula gittiğine İstanbulda Ankara da hiç mi görmezdim bunca yıl.cıks vallahi de yok öyle zengin genç billahi de yokk

evet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
fizik degil kı onemlı olan oturup karsılıklı sohbet edemezsen elın ayagın dolanır ozguvensız oturursan ne anlamı kalır aıle ortamının....

Dur sımdı Mune aslında cocugun Aston Martini var ama kullanamıyor bu arada çarşı pazar işi bu pissikletlen mi görülüyü
Ya bu çocuk eğer gerçekse belli ki kafa bulan biri, konu sahibesinin bu kadar saf olması iyi değil tabii forumu saf yerine koymuyorsa çünkü mesajları garipsemeye başladım inanılır gibi değil.
Evet bisikletle gidiyorum, ehliyet almadım araba kullanmaya da meraklı biri değildim, çıplak ayak gezip rüzgarı yüzünde hissetmekten keyif alan biri olduğumdan eşim bisiklet tam senlik dedi, aman tepesinde resmen çocuk gibiyim, zırt oraya zırt buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…