- 1 Haziran 2021
- 1.385
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.788
- 83
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Hangi dizi bu?
İnsanlar birbirlerini görmeden, beraber zaman geçirmeden nasıl sevgili oluyor benim aklım ermedi buna...
Görmemişler konu sahibinin biraz fazla kilosu varmış önce onları verecekmiş sonra görüşecekmiş.. Görüntülü konuşmuşlarBirbirlerini görmemisler mi?
ah ah keşke bunların hiçbirinin bir önemi olmasa,ancak biraz gerçekçi olmalıyız maalesef..Geçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
ya ben de ciddi ciddi yorum yazdım ama ya of ,üzüldüm şimdi20 gün önce arkadaşınıza ayarlamaya çalıştınız
15 gün önce hoşlanmaya başladınız
10 gün önce o sizden hoşlanmıyordu
Hafta başı birbirinze alçıldınız ama kilolu olduğunuz için buluşmaktan kaçıyordunuz.
Bugün kilo verdiniz, buluştunuz karşılıklı ilanı aşk ettiniz, sizi desteklemeniz yüzünden sevdiğini söyledi ama bu sefer de ünlü birinin oğlu olması sorun oldu.
Sizce bu hikaye inandırıcı mı? Bence değil.
Biraz fazla dediği de 30 kiloGörmemişler konu sahibinin biraz fazla kilosu varmış önce onları verecekmiş sonra görüşecekmiş.. Görüntülü konuşmuşlar
Haftada 3 kilo veriyormuş. 2.5 ay sonra buluşmaya hazır olur.Yüz yüze bile gelmediğiniz insanın sizi sevdiğinden mi bahsediyorsunuz? Sanki adam evlilik teklif etti de aileleri düşünmesi kaldı.. ee başka başka hikayenin devamı nasıl olacak 30 kilo verene kadar birkaç ay bekleyecek niye görüşmüyoruz demeyecek çok gülünç
Vallahi kendi istedi böyle cevaplar almayı. Neresinden bakarsan saçma bir konu.... Adam görmeden evlenme teklifi etti sanki de ailesinin derdine düşmüş... Ya çok ergen daha ya da ağam bizle eğleniiyyyyBiraz fazla dediği de 30 kilo
cidden bunla dalga geçecek kadar düştün mü yaBiraz fazla dediği de 30 kilo
Ya arada böyle konular bana iyi geliyorVallahi kendi istedi böyle cevaplar almayı. Neresinden bakarsan saçma bir konu.... Adam görmeden evlenme teklifi etti sanki de ailesinin derdine düşmüş... Ya çok ergen daha ya da ağam bizle eğleniiyyyy
Hiç birimiz manken gibi değiliz orası ayrı da senin konular bi garip canımcidden bunla dalga geçecek kadar düştün mü ya
hanımefendi konularım tamamen gerçekHiç birimiz manken gibi değiliz orası ayrı da senin konular bi garip canım
20 yaşında 15 kere terk edilmek mi? İşallak bu konudaki gibi hikayelerdir terk edilmek dediği.Yalnız bir konunda 15 kere terkedildim yazmıştın makus talihini nasıl yendin bir başlık aç hayrına
Konun senin açından gerçekse dahi karşındaki adam seni yiyor, dalga geçiyor. Gözünü seveyim yeme bu numaraları.hanımefendi konularım tamamen gerçek
olayları aşırı hızlı yaşamam kafa karışıklığı yaşatmış olabilir
ama kilo fazlasıyla dalga geçmek nasıl bir insanlıktır ya
allah aşkına
burada kilolu kadınlar da var gayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?