Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

kg yüzünden tanışmadığınız aileye gelen olmak kadar tuhaf bir şey yok

cidden bunla dalga geçecek kadar düştün mü ya
Bizle dalga geçen siz değil misiniz? Ben sizin kilonuzla dalga geçmiyorum, sizin bizimle dalga geçmenizle dalga geçiyorum.
Konunuzun gerçek olmadığı belli, olsa bile o şahıs belli ki sizinle dalga geçiyor.
Ha buraya da konu açıp yorumları beğenmeyince kimseye saldırmayın. Zaten her konunuz bir garip, bunu buradaki herkes dile getirdi.

Olayları aşırı hızlı yaşaman normal değil bunu demek istiyoruz. Okul hayatına odaklanıp kendine hedef belirlersen senin için daha iyi olur. Arkadaşına ayarlamaya çalıştığın biriyle niye olasın ki ? Böyle düşün... 30 kg fazlan olabilir benimde aynı durum 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm şiştim resmen. Sen daha gençsin kilo sorununu halletmeye çalış kendine özgüvenin gelir daha memnun olursun halinden.. Ayrıca gündemin çok hızlı değiştiği için kafalar karışıyor tabiki garipsenirsin..

terk değil
reddedilmek
evet daha önce çok fazla ret yedim.
imkansız mı yani
İmkansız değil ama normal de değil. Bu konudaki gibi şeyleri ilişki sanıp kendini kaptırdığın, her önüne gelene belki sevgilim olur diye atladığın için oluyor bunlar.

garip olması başka önceki konuları veya kilomu hedef almak başka

Daha buluşmadan, kanlı canlı görmeden sevilen adamlar

Kendisini görüp birşey yaşadınız da ailesini dert etmeye geldi sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…