- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
terk değil20 yaşında 15 kere terk edilmek mi? İşallak bu konudaki gibi hikayelerdir terk edilmek dediği.
Görmemişler konu sahibinin biraz fazla kilosu varmış önce onları verecekmiş sonra görüşecekmiş.. Görüntülü konuşmuşlar
kg yüzünden tanışmadığınız aileye gelen olmak kadar tuhaf bir şey yokGeçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
Aaaa, o zaman niyeti ciddi demektir.her gün kameralı sohbet yapıyoruz.
kamerayla ailesini bile gösterdi hatta
Bizle dalga geçen siz değil misiniz? Ben sizin kilonuzla dalga geçmiyorum, sizin bizimle dalga geçmenizle dalga geçiyorum.cidden bunla dalga geçecek kadar düştün mü ya
Olayları aşırı hızlı yaşaman normal değil bunu demek istiyoruz. Okul hayatına odaklanıp kendine hedef belirlersen senin için daha iyi olur. Arkadaşına ayarlamaya çalıştığın biriyle niye olasın ki ? Böyle düşün... 30 kg fazlan olabilir benimde aynı durum 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm şiştim resmen. Sen daha gençsin kilo sorununu halletmeye çalış kendine özgüvenin gelir daha memnun olursun halinden.. Ayrıca gündemin çok hızlı değiştiği için kafalar karışıyor tabiki garipsenirsin..hanımefendi konularım tamamen gerçek
olayları aşırı hızlı yaşamam kafa karışıklığı yaşatmış olabilir
ama kilo fazlasıyla dalga geçmek nasıl bir insanlıktır ya
allah aşkına
burada kilolu kadınlar da var gayet
20 yaşında 15 kere terk edilmek mi? İşallak bu konudaki gibi hikayelerdir terk edilmek dediği.
İmkansız değil ama normal de değil. Bu konudaki gibi şeyleri ilişki sanıp kendini kaptırdığın, her önüne gelene belki sevgilim olur diye atladığın için oluyor bunlar.terk değil
reddedilmek
evet daha önce çok fazla ret yedim.
imkansız mı yani
garip olması başka önceki konuları veya kilomu hedef almak başkaBizle dalga geçen siz değil misiniz? Ben sizin kilonuzla dalga geçmiyorum, sizin bizimle dalga geçmenizle dalga geçiyorum.
Konunuzun gerçek olmadığı belli, olsa bile o şahıs belli ki sizinle dalga geçiyor.
Ha buraya da konu açıp yorumları beğenmeyince kimseye saldırmayın. Zaten her konunuz bir garip, bunu buradaki herkes dile getirdi.
Fakir kızın zayıflama öyküsü: zengin oğlan yolu 1Hangi yaz dizisi bu
İyi de kilolu olduğun yüzünden de anlaşılır ki.sadece yüzümü gösteriyorum
vücut göstermiyorum
Çocuk demiş sanki biraz kilolusun diye. Anlamadım ben nasıl ilişki.İyi de kilolu olduğun yüzünden de anlaşılır ki.
Nasıl yani yüzün zayıf, vücudun mu kilolu
Hey Allah'ım ya, bizi mi yiyor bu kızÇocuk demiş sanki biraz kilolusun diye. Anlamadım ben nasıl ilişki.
Benim tersim resmen hatun. Yüzüme bakınca 80 kiloyum vicidima bakınca 50İyi de kilolu olduğun yüzünden de anlaşılır ki.
kilolu olduğumu biliyorİyi de kilolu olduğun yüzünden de anlaşılır ki.
Lütfen daha fazla sıvamakilolu olduğumu biliyor
ama onun zannettiği 10 kg falan fazlamın olduğu
30 kg fazlam olduğundan haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?