Sevdiğim Adamın Ailesi Ünlü

Geçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
Benimde ismim de 2 tane unlu harf var. Bosver takilma boyle seylere.

Kuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o😂
Ay öyle bi konu vardı, adam MİT te çalışıyormuş da görev gereği bi kadınla evlenmiş de. 😂 Kızı değil sadece anası bile inanmış.

olay konu sahibinin vizyonuna göre şekilleniyor. Hmmm zengin insan oğlunu pahalı bi okula gönderir, hömmm en pahalı okullardan biri sabancı, tamam sabancıda okusun bu çocuk😂
Hayir ben kendim de bir sisko olarak 30 kilo fazlam var bulusmayalim kilo vereyim azmini takdir ederim :KK70: Prens Harry icin bile o kadar sürede 30 kilo verilmez ya sonucta kolay almadik bu kilolari :KK70:

Bir erkek icin en fazla 2 kilo verebilirim. Sonra 5 kilo olarak geri alirim :KK70:

olay konu sahibinin vizyonuna göre şekilleniyor. Hmmm zengin insan oğlunu pahalı bi okula gönderir, hömmm en pahalı okullardan biri sabancı, tamam sabancıda okusun bu çocuk😂
İşte bunlar hep fakirlikten
Ben de hayal kurarken ev bakıyorum içinde kaç çalışan olur yada kaç paraya mal olur çalışanların maaşı diye düşünüyorum

Özel jetle gezdiğimi hayal edemiyorum çünkü hiç görmedim:KK45:

Kuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o😂
Şizofren filan miydi acabacok merak ettim 😅

Hayir ben kendim de bir sisko olarak 30 kilo fazlam var bulusmayalim kilo vereyim azmini takdir ederim :KK70: Prens Harry icin bile o kadar sürede 30 kilo verilmez ya sonucta kolay almadik bu kilolari :KK70:

Bir erkek icin en fazla 2 kilo verebilirim. Sonra 5 kilo olarak geri alirim :KK70:
Onlarda da hep entrika ya insan nasıl katlanır böyle hayata:KK53:

Ben sanırım en fazla korse giyerim o da ilk buluşmada 😂

ailesi aşırı zengin
sabancı ünide okuyor zaten
bana okul kimliğini dahi gösterdi
Size çarpılmış sanırım önce evini ve ailesini kamerayla gösterme sonra okul kimliğini gösterme falan ohoo hayırdır kızım daire mi alıyos villa mı alıyos bu ne sorgu diyememiş pek zengin ve kültürlü bey bi şans ver artık madem napalım :) Hala trole devam etmeye çalışıyorsunuz ya ağzım açık izliyorum :D

Birgün herkes 1 dakikalığınada olsa ünlü olacak derdi ananem rahmetli 🤦🏼
Sayende bu dediğini hatırladım.
Bu arada senin iş cık olmaz. Gerçekçi olalım lütfen.

Back
X