- 3 Mayıs 2017
- 287
- 276
- 103
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ben de o sandım ama koçta okuyormuş, konu sahibinin sevgilisi sabancı ünide.can Aslantuğ mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de o sandım ama koçta okuyormuş, konu sahibinin sevgilisi sabancı ünide.can Aslantuğ mu ?
Sen Aslantuğların mı mustakbel gelin adayıydın? Sanki öyle yazılmıştı.
Sen nerede okuyorsun, bölüm ne?ailesi aşırı zengin
sabancı ünide okuyor zaten
bana okul kimliğini dahi gösterdi
Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ oğulları Can Aslantuğ demişlerdi önceki konularda bir yerde.![]()
Benimde ismim de 2 tane unlu harf var. Bosver takilma boyle seylere.Geçenki konularımda bahsetmiştim hanımlar
Annesi oldukça eğitimli bir kadın
Babasını ise anlatmaya kelimeler yetmez
Entelektüel çevrede tanınmış birisi
Adını söylesem burada çoğu kişi tanır.
Bu beni endişelendiriyor ben bildiğin köylü kızıyım
annem babam fabrikada çalışıyor.
hiçbir eksikliğini hissetmedim çok şükür
o benim kalbimi ve desteklememi sevdiğini söylüyor.
Bu beni kaygılandırıyor bu kadar tanınmış birinin oğluyla birlikte olmak
Yanlış anlaşılmasın ben de Üniversite okuyorum ikimiz de eğitimliyiz.
Olay kendi içinde çok vizyonsuz zatenO değil de bu aşırılı zengin entelektüel adam azıcık vizyonsuz galiba. O parayla çocuğu göndere göndere sabancıya mı göndermiş?
olay konu sahibinin vizyonuna göre şekilleniyor. Hmmm zengin insan oğlunu pahalı bi okula gönderir, hömmm en pahalı okullardan biri sabancı, tamam sabancıda okusun bu çocukOlay kendi içinde çok vizyonsuz zaten![]()
Ay öyle bi konu vardı, adam MİT te çalışıyormuş da görev gereği bi kadınla evlenmiş de.Kuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o![]()
Buluşunca ilişki başlamadan biter belkievet hanımefendi
ama buluşmayı birkaç ay erteledik o zamana kadar baya kilo veririm.
şu an bile 3 kg kaybettim
Hayir ben kendim de bir sisko olarak 30 kilo fazlam var bulusmayalim kilo vereyim azmini takdir ederimolay konu sahibinin vizyonuna göre şekilleniyor. Hmmm zengin insan oğlunu pahalı bi okula gönderir, hömmm en pahalı okullardan biri sabancı, tamam sabancıda okusun bu çocuk![]()
İşte bunlar hep fakirliktenolay konu sahibinin vizyonuna göre şekilleniyor. Hmmm zengin insan oğlunu pahalı bi okula gönderir, hömmm en pahalı okullardan biri sabancı, tamam sabancıda okusun bu çocuk![]()
Şizofren filan miydi acabacok merak ettimKuzenim de geçenlerde mit personeliyle tanışmıştı. Kimseye söylememesi şartıyla söylemiş ona da mitçi olduğunu. İşsiz güçsüz bi adam çıktı. Bu hikaye neyse sizinki de o![]()
Onlarda da hep entrika ya insan nasıl katlanır böyle hayataHayir ben kendim de bir sisko olarak 30 kilo fazlam var bulusmayalim kilo vereyim azmini takdir ederimPrens Harry icin bile o kadar sürede 30 kilo verilmez ya sonucta kolay almadik bu kilolari
Bir erkek icin en fazla 2 kilo verebilirim. Sonra 5 kilo olarak geri alirim![]()
Ben sanırım en fazla korse giyerim o da ilk buluşmadaHayir ben kendim de bir sisko olarak 30 kilo fazlam var bulusmayalim kilo vereyim azmini takdir ederimPrens Harry icin bile o kadar sürede 30 kilo verilmez ya sonucta kolay almadik bu kilolari
Bir erkek icin en fazla 2 kilo verebilirim. Sonra 5 kilo olarak geri alirim![]()
Kim ay Mehmet Aslantuğ'gil miSen Aslantuğların mı mustakbel gelin adayıydın? Sanki öyle yazılmıştı.
Haklısın bu ara kapış kapış gidiyor o cocukHakan Sabancı mı yoksa?![]()
Size çarpılmış sanırım önce evini ve ailesini kamerayla gösterme sonra okul kimliğini gösterme falan ohoo hayırdır kızım daire mi alıyos villa mı alıyos bu ne sorgu diyememiş pek zengin ve kültürlü bey bi şans ver artık madem napalım :) Hala trole devam etmeye çalışıyorsunuz ya ağzım açık izliyorumailesi aşırı zengin
sabancı ünide okuyor zaten
bana okul kimliğini dahi gösterdi