Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bir sevdigim var ve gerckten birbirimizi seviyoruz evlilik istiyoruz ama annesinin rizasini istiyo onu bekliyo annesi beni asla olmaz olarak dusunuyo yardim edin akil verin lutfennn Nasil bu isi basarabilirim ?
ne kadar doğru bilmiyorum ama anne - babanın rızası olmayan evlilikten hayır gelmez diyorlar, bence annesine kendinizi güzelce, dürüstçe tanıtın ve gerisini zamana bırakın....
ne kadar doğru bilmiyorum ama anne - babanın rızası olmayan evlilikten hayır gelmez diyorlar, bence annesine kendinizi güzelce, dürüstçe tanıtın ve gerisini zamana bırakın....
Bence anne babanın gerekçesi de önemli eğer sudan bi sebepse sadece beğenmemezlik ozaman sevenleri ayırmak da günah bazı anne babalarda sudan sebeplerle beğenmemezlik yapıp ayırıyolar sevenleri sonrasında o gençler mutlu mu oluyo peki?
Benim bir sevdigim var ve gerckten birbirimizi seviyoruz evlilik istiyoruz ama annesinin rizasini istiyo onu bekliyo annesi beni asla olmaz olarak dusunuyo yardim edin akil verin lutfennn Nasil bu isi basarabilirim ?
seni istemiyorlarsa baştan bu işe hiççç girşme derim gerçi neden istemediklerine de bağlı..gerçi ailelerin sağı solu belli olmuyor önce isterler sonra istmezler ama yinede şunu diyeyim sadece eşinle evlenmiyonn ne yazıkki aileleriyle de evleniyoruzzz
ne kadar doğru bilmiyorum ama anne - babanın rızası olmayan evlilikten hayır gelmez diyorlar, bence annesine kendinizi güzelce, dürüstçe tanıtın ve gerisini zamana bırakın... ALLAH'IN RIZASI ANNE BABANIN RIZASIDIR, ALLAH' IN GADABI ANNE BABANIN GADABIDIR. PERGAMBER EFENDİMİZ BÖYLE BUYURMUŞ .