Sevdiğim adamın evlenme teklifi

Edihaz73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
73
16
88
Arkadaşlar ben sözlüyüm ve daha öncesinde sözlümün bana evlenme teklifi etmesini istiyordum yani mesela evlilik tekliflerinden söz edip ona göre benim nasıl bi evlilik teklifi istediğimin mesajini veriyordum. O hep duymamazliktan geldi neyse gercekten bunu söylemekten çekiniyorum ama öyle bi anda evlilik teklifi geldi ki ben mal gibi ortada kaldım afedersiniz. Nasıl bir evlilik teklifi ettiğine gelecek olursam; biz öpüsürken evlenme teklifi etti ben bi anda durdum şok oldum ne diyecegimi bilemedim sonra biraz surat yaptım ama yinede tamam dedim. Daha sonra ben daha farklı bi teklif bekliyordum dedim o da demez mi en güzeli budur diye! Ne yüzük ne bişey. Ben dedim böyle evlilik teklifi olmaz ben seni nasil ciddiye alayim dedim o da demez mi insanlar popülist diye hep popüleriteye kaçıyor insanlar dedi yani topu bana atti ben de bozuldum biraz. Sizce ben ne yapmaliyım ya abarttım mı bilemedim bi yol gösterin!!

Son düzenleme:
Nişanlandınız, sevişirken evlenme teklifi aldınız ve yeni üyesiniz; doğru anladıysam bu yaratamayıcılıkla sınıfta kaldınız!
arkadaşım inanmamışsınız ama benzeri bi durumu yaşamıştım hoş böyle sevişirken falan değil de aileler tanıştı söz tarihi alındı benim teklifim yok ? açıkça söyledim.. 17 eylülde teklif etti 25inde sözlendik :)

Konuyu açan arkadaşa da söylemek istediğim şu'dur evet bazen gerçekten oldu bittiye geliyor farkına bile varmıyorsunuz nasıl bu noktaya gelindiğini nişanlar sözler ama karşılanmayan bir sürü beklentiyle kalakalabiliyorsunuz. Bunu imalamak yerine bence açıkça söylesen daha güzel olurdu yüzüğü falan da geçtim bi deniz kenarında balık ekmek yerken de söylenebilir sevişirken söylemek biraz abes olmuş. Bence hadi bana birdaha evlenme teklifi et deme ama uygun bir vakitte ne kadar kırıldığını izah edebilirsin. Çocuklarım sorsa bunu mu anlatacağım falan dersin ne bileyim :)

Bence gayet romantik, neyini beğenmediz ki?
Amerikan filmlerinde çokça geçer bu sevişirken aska gelip 'evlenelim' deme klişesi. Siz nasıl izlediğiniz filmlerden etkilenip 'ayyy böyle bir evlenme teklifi alayim' dediyseniz o da bilinçaltına izlediği filmlerden böyle bir sahne atmıştır :21:
Şaşırdım ama kabul ettim kısmı da ilginç. Evinize gelmiş, babanızdan istemiş. Davetiye basıp salon tutup yedi düvelin önünde göbek atmişsiniz. Hala teklife 'hayir' deme ihtimaliniz mi vardı sanki?

arkadaşım inanmamışsınız ama benzeri bi durumu yaşamıştım hoş böyle sevişirken falan değil de aileler tanıştı söz tarihi alındı benim teklifim yok ? açıkça söyledim.. 17 eylülde teklif etti 25inde sözlendik :)

Konuyu açan arkadaşa da söylemek istediğim şu'dur evet bazen gerçekten oldu bittiye geliyor farkına bile varmıyorsunuz nasıl bu noktaya gelindiğini nişanlar sözler ama karşılanmayan bir sürü beklentiyle kalakalabiliyorsunuz. Bunu imalamak yerine bence açıkça söylesen daha güzel olurdu yüzüğü falan da geçtim bi deniz kenarında balık ekmek yerken de söylenebilir sevişirken söylemek biraz abes olmuş. Bence hadi bana birdaha evlenme teklifi et deme ama uygun bir vakitte ne kadar kırıldığını izah edebilirsin. Çocuklarım sorsa bunu mu anlatacağım falan dersin ne bileyim :)
Aynen öyle söyledin çocuklarım sorsa ne cevap vereceğiz dedim ya anlamıyor

Bence gayet romantik, neyini beğenmediz ki?
Amerikan filmlerinde çokça geçer bu sevişirken aska gelip 'evlenelim' deme klişesi. Siz nasıl izlediğiniz filmlerden etkilenip 'ayyy böyle bir evlenme teklifi alayim' dediyseniz o da bilinçaltına izlediği filmlerden böyle bir sahne atmıştır :21:
Şaşırdım ama kabul ettim kısmı da ilginç. Evinize gelmiş, babanızdan istemiş. Davetiye basıp salon tutup yedi düvelin önünde göbek atmişsiniz. Hala teklife 'hayir' deme ihtimaliniz mi vardı sanki?
Yok

Evlilik teklifi erkeğe özel bir durum.
Adam içinden nasıl geliyorsa öyle eder.
Neden bu kadar büyütülür anlamam...
Aynı seyleri yazacaktım..."istediğim evlilik teklifinden bahsettim" öyle bir evlilik teklifi geldiģinde de heyecanlanıp mutlu mu olacaktınız...

Nişanlanmışsınız daha ne teklifi ...ben öyle romantikli yüzüklü evlilik teklifi almadım 10 yıldan sonra istesem yaparmı ki kocam??? Gerçi o yapsa ben romantik olamam kesin gülerim...

Aynen öyle söyledin çocuklarım sorsa ne cevap vereceğiz dedim ya anlamıyor

valla canım o zaman eğer gerçekten seviyor ve evlenmek istiyorsan herkese pasif bi teklif bicimi uydurup söyleyeceksin bu da aranızda kalacak ileride düsünür gülersiniz dert etme bu kadar en muazzam evlilik teklifini de alsan o evlilik süreci huzursuz geçtiğinde bir manası kalmıyor

çok orjinal bir evlilik teklifi olmuş. size özel biraz başkasına anlatamazsınız da:KK45::halay:

Ya nişanlanmışsın, sevişmişssin ne yin teklifini bekliyorsun. Sen dua et de senin kapının önüne koymasın..
Tek taş yüzük için mi milletin altına yatıyorsunuz??

Back
X