sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

Ercin

adi Ülkü olsun...
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
1.186
677
133
evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi

bence herkesın bı özelı olmalı zaten..

cıft olunca bırbırınızın malı olmamalısınız..

haa,benım oyle hesaplarım yok dedıgı halde bunu buluyorsan güven sarsılır..

Adam resmen " ben seni aldatıcam sende buna katlanıcan bu benim özelim" demeye getirmiş.

Peki aynı şeyleri sen yapsan " bu senin özelin" dermiydi. Hayır demezdi hatta iffetsizlik ve namussuzlukla suçlanırdın.

Ben sana yol yakınken kapıyı göster derim.

Bir ömür boyu ağlamaktansa 1 ay bilemedin 1 yıl ağla ve önüne bak arkadaşım.

Aldatmayı kendine hak gören erkeklerden nefret ediyorum

Lütfen yanlış anlamayın ben sizleri anlamıyorum.. tabikiide herkezin bir özeli olacak.. benim eşim benim hiçbir şifremi bilmez.. bende onun telefonumu kullanmayı bilmez bilsede açmaz zaten telefonum çaldığında kim arıyor diye bakmaz bile.. bu şekilde yaparak hem kendinize hem sevgilinize zarar veriyorsunuz bence...[/B]

Gizli E-mail yada gizli Facebook v.s özel değildir. Sinsi sinsi iş çevirmektir.

Her zaman kullandığı bir facebook hesabı vardır diyelim onu açıp mesajlarını okuyamazsın yada cep telefonunu karıştıramazsın. Böyle şeylere bende karşıyım ama işin içinde gizlilik varsa emin ol ihanette vardır. Yada ihanete teşebbüs

Son düzenleme:

iki site ne sitesi:26:
evlenincede corap sökügü gibi gelir.. benim özelim diye neler olur neler

bennn ayrılırdım heralde eğer şimdi böyleyse evlenince neler olur cnm düşünsene

tabiki herkesin özeli var ben asla karisan insan da degilim kendi alanlarimiz tabiki olcak ama bu baska birsey

hayir eski bir sayfasiymis ama gecen yildan itibaren aktif olmus , asla karismadim dun gece onun laptopunu almak zorunda kalmistim sans eseri cikti karsima biri cikinca tabiki arastirdim hepsi cikti ....gizlemis yani itiraz etmedi herseyi bilmek zorunda degilsin bu benim özeliim dedi

Sevgili olsanız anlarım özeldir her şeyi bilmeye biliriz eyvallah :44: siz evleniyorsunuz aranızda ilişki sevgililikten çıkmış saklaması tuhaf hadi anlarım söylemedi aranızda bu tip konuşma geçmedi söyleme gereği duymadı ona da eyvallah her şey ortaya çıktı ne bu şimdi şifreleri vermemeler felan çok çocukça bana kalırsa çok kızdım çok bunlar bana terssss

sordum bu soruyu aptalca cevaplar verdi sadece , dogru diyorsun evet yani baska bir kadinda olsaydi ayni düsünürdu haa birde bana sen fesatsin diyor kötü düsünüyormusum ...saka gibi

senin bilmediğin sosyal paylaşım siteleri, senin bilmediğin emailler senin bilmediğin gizli gizli yapılmış işler bunlar büyük sıkıntı aranızda güven sorunu oluşturur. helede sen bunu yakaladıysan ve bu kendini savunup benim özelim diyebiliyorsa!
yarın birgün senin bilmediğin kız arkadaşı senin bilmediğin telefon hattı senin bilmediğin vs şeyleride çıkabilir! aman dikkat gününmüz teknolojisi kullanmayı sapıtınca çok tehlikeli! güven önemli sadakat önemli!

Daha önce başka mailim yok diye söylemiş miydi yoksa sadece söyleme gereği mi duymamıştı bu önemli.
Başka yok dedi ise bu yaptığı normal değil tabiki. Ama hiç konusu açılmamışsa abartılacak bir şey yok gibi geldi bana.

sabaha kadar kavga ettik vermedi sifreyi ,

evlilikte gizli saklı ve yalan dolan asla olmamalı..
tabiki insanın özeli var ama gizli saklı face e mail adresleri özel şeyler değil gizli saklı iş çevirmektir bana göre!!
evlilik güven üzerine kurulmalı balık baştan kokar..
iyice düşün taşın evlilik çocuk oyuncağı değil aceleye getirme..
kendi kafanı topla önce ileride de böyle şeyler karşına çıkarsa ne yaparsın onu düşün...
herşeyin hazır olması bir şeyi değiştirmez önemli olan senin geleceğin...

herkesin özeli olur ama hayatını paylaşacağı insandan gizlisi saklısı olmaz .

Benim anlamadığım ne gördün ,ne buldunki. Elbette herkesinözeli olmalı da. senin canını sıkacak birşey mi gördünyada aldatıldığına dair..

hayir baska email var biliyorum ama bunlar hepsi gizli olanlar ,facebook yok diye biliyordum yani aktiv degildi ....yani dogal mi sence anlamadim, abartan biri degilim ben ikimizinde kendi alani vardir herzman tiptipe degiliz ama bu baska birsey hadi diyelim ögrendim tamam sana söyleme geregi duymadim ama al bak ne bulcaksin diye söyleye bilirdi , sifreleri vermeyerek bana güzel cevaplar vermeyerek iyice aklimda senaryolar yazmama sepep oldu guvenimi sarsti bir erkek neden gizler,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…