sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

evet en son lafim zaten al o özelini biyerine sok özelinle seni basbasa birakiyorum oldu : S yani saygili olmadi son nokta ki saygi olmayan yerde ne saygisi göstercem degilmi, zor oldu ama aklima gelince tepkisi kolaylasiyor (beni daha cok üzendi) beni seven canimi acitmazdi , gerci kendisi halan inanmiyor bana ama bitti ...

Ya benimkide oyle.. soyledim gordugum seyleri. Ben yapmadim dedi sadece. Insan bi inandirmak icin caba sarfeder. Yada hic deilse "yanlis anlasilmadan dolayi mi ayrilacagiz?" Der. Sanki ayrildigim icm ben sucluymusm gbu bide hakaretler saydi. Dedimki bak ne durumda oldugumu neler hissettifimi blmiosun ve gercekten kendimi suan sakin olmak icin tutuyorum dedim ama yokkk. O patladi o gurleri o saydirdi benim yerime ve kapattı kamerayi suratima inanabiliormusn? Erkekler iste boyle bosver. Bende sirf bu davranislari yuzunden ayrildim ondan ne bu saygisizlik umursamazlik ayrilmak icin can atiyor sanki. Allah kurtarmis bizi yemin ederim.evet ckk zor. Icinde bosluk var gbi hissedeceksin ve o bosluktada surekli bi aci ve sknti. Ama bunların gececegini bilmek insanı rahatlatior. Sadece zaman lazm biraz :)

vallahi buaralar iyiyim kendimi alisverise gezmeye kk ya verdim , ise de gitmiyorum kendime izin verdim :) . böyle saliverdim cayira mevlam kayira modundayim , aklima bile gelmiyor inanirmisin

Unutmak senin için zor olmayacak anlaşılan:)) tebrik ederim gerçekten.. Zorda olmalı o kadar düzen vs kurduktan sonra herşeyi silip atmak :) ama iyi olmuş bence zararın neresinden dönsen kardır :))

Unutmak senin için zor olmayacak anlaşılan:)) tebrik ederim gerçekten.. Zorda olmalı o kadar düzen vs kurduktan sonra herşeyi silip atmak :) ama iyi olmuş bence zararın neresinden dönsen kardır :))

zor evet ama ne yabalirimki, sadece olay günü mafoldum sonra tuhaf bir sekilde koptu ipler bende hiiic orali degilim , gerci kimseylede görüsmüyorum kafam o yöndende rahat ,

zor evet ama ne yabalirimki, sadece olay günü mafoldum sonra tuhaf bir sekilde koptu ipler bende hiiic orali degilim , gerci kimseylede görüsmüyorum kafam o yöndende rahat ,

Hayırlısı buymuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…