herkesin özeli olur ama hayatını paylaşacağı insandan gizlisi saklısı olmaz .
Lütfen yanlış anlamayın ben sizleri anlamıyorum.. tabikiide herkezin bir özeli olacak.. benim eşim benim hiçbir şifremi bilmez.. bende onun telefonumu kullanmayı bilmez bilsede açmaz zaten telefonum çaldığında kim arıyor diye bakmaz bile.. bu şekilde yaparak hem kendinize hem sevgilinize zarar veriyorsunuz bence...[/B]
senin bilmediğin sosyal paylaşım siteleri, senin bilmediğin emailler senin bilmediğin gizli gizli yapılmış işler bunlar büyük sıkıntı aranızda güven sorunu oluşturur. helede sen bunu yakaladıysan ve bu kendini savunup benim özelim diyebiliyorsa!
yarın birgün senin bilmediğin kız arkadaşı senin bilmediğin telefon hattı senin bilmediğin vs şeyleride çıkabilir! aman dikkat gününmüz teknolojisi kullanmayı sapıtınca çok tehlikeli! güven önemli sadakat önemli!
evet dün herseyi ögrendim ki hicbirsey yapmadan önüme cikti , ilk gizli facebook nu, bilmedigim email adresi ve iki site daha gerisi çorap söküğü gibi hersey cikti ortaya....neden haberim yoktu diyorum saka gibi herseyi bilmek zorunda degilmisim bu benim özelim diyip deli edici laflar sarf etti , kötü birsey yokmus ya madem birsey olmasa nedn insan gizler saklar öyle degilmi üstüne üstelik herseye yemin ettiki annesi katti ozaman neden sakli olsunki , insan nasil böyle bir konuda yemin eder , sifreleri vermedi bana kavga ettik anlamiyorum ,sabaha kadar tartistik yok ayni sözler bahaneler , sifreleri vermedi sadece kendisi gösterdi icerikleri ama kesin sildi ve öyle gösterdi ya ben bu sifreleri nasil bulcam gerci bulsamda neyi degistirirki adam benim özelim diyor , evlencegiz okadar yil gecti beni taniyor olmasa gerekirdi , suan evimiz tutuldu dün neyken suanki durumum ne, kendime aciyorum resmen , aklimda deli düsünceler ben herzaman aldatmaya karsiydim ama anladimki essekten düsmeyen düsenin halinden anlamaz , ya ne yapcagimi bilmiyorum aylar öncesi balayimiza kadar hersey düzenlendi suan ev hazirliklari , saka gibi ,, ama nasil olcak bu neyin giizli saklisiydi , napsam ben, son dakika onu rezil etsem herseyi birakip gitmekle ki yoksa ..bilmiyorum kafam karisik hic böyle birseyle karsi karsiya gelmedim saskinim , normal degil degilmi böyle birsey suphelerimde hakliyim degilmi
Benim anlamadığım ne gördün ,ne buldunki. Elbette herkesinözeli olmalı da. senin canını sıkacak birşey mi gördünyada aldatıldığına dair..
hayir baska email var biliyorum ama bunlar hepsi gizli olanlar ,facebook yok diye biliyordum yani aktiv degildi ....yani dogal mi sence anlamadim, abartan biri degilim ben ikimizinde kendi alani vardir herzman tiptipe degiliz ama bu baska birsey hadi diyelim ögrendim tamam sana söyleme geregi duymadim ama al bak ne bulcaksin diye söyleye bilirdi , sifreleri vermeyerek bana güzel cevaplar vermeyerek iyice aklimda senaryolar yazmama sepep oldu guvenimi sarsti bir erkek neden gizler,,,
Evet herkesin kendine ait bir özeli vardır.Biriyle basmış gibi davranıyorsun.Kimse kimseye şifresini vermek zorunda değil evli dahi olsa.Eşimin gizli face adresi olsun istemem ama bekarken de çok takılmam böyle şeylere.Henüz sorumluluk almadıkları için geyik yapıp duruyorlar Evlilik farklı birşey.
evet tesekkür ederim ya anladin beni ben bunu ona anlatmaya calistim ama özelim özelim diyip durduuu off
İşte gizliden kastettiğini yanlış anladım galiba ben.
Eğer başka mailim ya da facebook'um yok dediği halde ortaya çıkıyorsa doğal değil tabiki.
Ama sadece söylemediyse o da başka.
Belki senden önce olan şeylerdir ve sen ortaya çıkarınca görmeni istememiştir bilemedim ki.
Yani umarım senden önce olan bişeydir.
Yanlış hatırlamıyorsam. Badoo arkadaşlık sitesi..:26:baya bir kavgadan sonra acti sayfalari ama mesela silinmis resimler vardi face , sonraa email de silinmis mailler tam bakcaktimki silinmis dosyasini silmemis gerizekali bileklerimden tuttu cektii laptopa uzanip kapatti hemen görebildiklerim sadece iletiydi sitelerden badoo diye biyerdi
Gizli E-mail yada gizli Facebook v.s özel değildir. Sinsi sinsi iş çevirmektir.
Her zaman kullandığı bir facebook hesabı vardır diyelim onu açıp mesajlarını okuyamazsın yada cep telefonunu karıştıramazsın. Böyle şeylere bende karşıyım ama işin içinde gizlilik varsa emin ol ihanette vardır. Yada ihanete teşebbüs
anlıyorum arkadaşım gerçekten çok can sıkıcı bi durumsevgilin olsa hadi neyse diyecegim , ama üzülme lütfen açık açık tavrını koy ve konuş
özelmiş tövbe tövbe.
Yanlış hatırlamıyorsam. Badoo arkadaşlık sitesi..:26:
Öyle yada böyle. madem masum neden gizliyor ki. hay Allah çok üzüldüm ama iyi düşünmek gerek.
Bence saklamak da yalan sayılır .Hesapları, mail adresleri bellididr. Ne gerek var böyle şeylere. Önüne çıkmış ama belki de bir işarettir. Al gör bu adamın ne mal olduğunu der gibi olmuş. Ben niye bişey saklayım ki, açık yaşamaktan yanayım herşeyi. Açıklık ve güven olmalı. Bu rahatsızlık vermemeli. Alsın baksın benim hesaplarıma mesela. Neden gizleyim ki eğer bir yamuk yapmıyorsam.
Hemen üste çıkmayı bilirler zaten. Göze alamayacağını bildikleri için yanlış anladın, senin hatan, bana güvenmiyor musun vs..
Biz de kanıyoruz işte böyle şeylere. Yapmaz diyoruz bidaha ama şimdi hep aklın takılacak. hep bi kontrol etme dürtüsü gelecek. Güven sarsılınca çok zor olyor
benden sonra olan seyler bunlar, cogu kadin burda özelidir yada evli degiliz daha diye normalmis ki hersey hazirdi zaten mafetti herseyi , bilsem birsey demezdim ama gizlemek saklamak bunlar kötü seyler hic yakisi kalmiyor , anlamadimki bende uyguda uyumadim sarhos gibiyim gururum incilti haa buaraada kizlarda vardi hani face sayfasini acti ya resimleri sildikten sonra arkadaslarinin birazi ni gördüm ne hikmetse benim tanimadigim insanlar tamam hadi buda olsun ama gizli birsey den bahsetiyoruz , ben modern biri sayilirim özgürlügümü severim ikimizinde kendi alani vardirki olmalitirda ama böyle gizli isler maffetti herseyi onun da canini acitmak istiyorum öyle sade cekip gitmek istemiyorum , ayyy bu aldatmak degilmi illahi kadinla yatakda mi görmem gerekiyor?
bence herkesın bı özelı olmalı zaten..
cıft olunca bırbırınızın malı olmamalısınız..
haa,benım oyle hesaplarım yok dedıgı halde bunu buluyorsan güven sarsılır..
Eşimle tanışmadan önce arkadaşlardan duyup bu tip bir kaç siteye üye olmuştum..ben bilmiyorum hic nasil bir site burasi , baktim ama tam anlamadim kafamda almadi zaten hic uyumadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?