sevdigim adamin gizli saklilari cikti ortaya...

evet zaten böyleydi oturup özel arastirp bakmazdim oda yapmaz , ama bilirdim , zaten arkadas cevremiz bir , düsüncene kocasinin yada sevgilinin faceboook var ona benzeyen diger siteler var ama sen bundan habersizsiz . ve bunu sans eseri ögreniyorsun sana hic bir aciklamasi yok sadece bu benim özelim diyip duruyor

evet aynen böyle sarsildi hersey ,

Evet herkesin kendine ait bir özeli vardır.Biriyle basmış gibi davranıyorsun.Kimse kimseye şifresini vermek zorunda değil evli dahi olsa.Eşimin gizli face adresi olsun istemem ama bekarken de çok takılmam böyle şeylere.Henüz sorumluluk almadıkları için geyik yapıp duruyorlar Evlilik farklı birşey.

Benim anlamadığım ne gördün ,ne buldunki. Elbette herkesinözeli olmalı da. senin canını sıkacak birşey mi gördünyada aldatıldığına dair..

baya bir kavgadan sonra acti sayfalari ama mesela silinmis resimler vardi face , sonraa email de silinmis mailler tam bakcaktimki silinmis dosyasini silmemis gerizekali bileklerimden tuttu cektii laptopa uzanip kapatti hemen görebildiklerim sadece iletiydi sitelerden badoo diye biyerdi

bende özelin olması taraftarıyım misal sevgilim kk'ya üyeliğimi bilmiyor bilmesine de hiç gerek yok ama bu masumane birşey sizinki çok başka..ayrıca bu yüzsüzlüğe giriyor biraz benimki böyle birşey yapsa dünyasını başına yıkardım bu şekilde bir cevabı ölse veremez ..acaba ortada birşey mi var da suç bastırıyor bu kadar ? aklıma kötü şeyler geliyor allah korusun:26:

İşte gizliden kastettiğini yanlış anladım galiba ben.
Eğer başka mailim ya da facebook'um yok dediği halde ortaya çıkıyorsa doğal değil tabiki.
Ama sadece söylemediyse o da başka.

Belki senden önce olan şeylerdir ve sen ortaya çıkarınca görmeni istememiştir bilemedim ki.
Yani umarım senden önce olan bişeydir.

öylede hanfendi , evlige ne kaldi evimiz hazir dügün balayi davetiyler hersey hazir hersey ortada bunun geyikligimi kaldi

evet tesekkür ederim ya anladin beni ben bunu ona anlatmaya calistim ama özelim özelim diyip durduuu off

anlıyorum arkadaşım gerçekten çok can sıkıcı bi durum sevgilin olsa hadi neyse diyecegim , ama üzülme lütfen açık açık tavrını koy ve konuş
özelmiş tövbe tövbe.

benden sonra olan seyler bunlar, cogu kadin burda özelidir yada evli degiliz daha diye normalmis ki hersey hazirdi zaten mafetti herseyi , bilsem birsey demezdim ama gizlemek saklamak bunlar kötü seyler hic yakisi kalmiyor , anlamadimki bende uyguda uyumadim sarhos gibiyim gururum incilti haa buaraada kizlarda vardi hani face sayfasini acti ya resimleri sildikten sonra arkadaslarinin birazi ni gördüm ne hikmetse benim tanimadigim insanlar tamam hadi buda olsun ama gizli birsey den bahsetiyoruz , ben modern biri sayilirim özgürlügümü severim ikimizinde kendi alani vardirki olmalitirda ama böyle gizli isler maffetti herseyi onun da canini acitmak istiyorum öyle sade cekip gitmek istemiyorum , ayyy bu aldatmak degilmi illahi kadinla yatakda mi görmem gerekiyor?

Yanlış hatırlamıyorsam. Badoo arkadaşlık sitesi..:26:

son satırımda bunu yazdım..nıye beni düzelttiniz?

Öyle yada böyle. madem masum neden gizliyor ki. hay Allah çok üzüldüm ama iyi düşünmek gerek.
Bence saklamak da yalan sayılır .Hesapları, mail adresleri bellididr. Ne gerek var böyle şeylere. Önüne çıkmış ama belki de bir işarettir. Al gör bu adamın ne mal olduğunu der gibi olmuş. Ben niye bişey saklayım ki, açık yaşamaktan yanayım herşeyi. Açıklık ve güven olmalı. Bu rahatsızlık vermemeli. Alsın baksın benim hesaplarıma mesela. Neden gizleyim ki eğer bir yamuk yapmıyorsam.
Hemen üste çıkmayı bilirler zaten. Göze alamayacağını bildikleri için yanlış anladın, senin hatan, bana güvenmiyor musun vs..
Biz de kanıyoruz işte böyle şeylere. Yapmaz diyoruz bidaha ama şimdi hep aklın takılacak. hep bi kontrol etme dürtüsü gelecek. Güven sarsılınca çok zor olyor

anlıyorum arkadaşım gerçekten çok can sıkıcı bi durum sevgilin olsa hadi neyse diyecegim , ama üzülme lütfen açık açık tavrını koy ve konuş
özelmiş tövbe tövbe.

evet cok kötü hic beklemedim birseyle karsilastim , ya babam dan bile birsey gizlemem saklmam hicbirzaman hosnut degildim böyle islere karsi oda bilyiordu bunu herseyi bilmem gerekmiyor ama yabanci kadinlarin bildigini benim bilmem gerekli degilmis özeliymis , aglasam mi gülsemi bilmiyorum

evet aynisi bende dedim madem masum kötü birsey yok neden gizli neden , ya yemin ederim ben karistirmadim önüme cikti ilk facebook sonra emailini orta gördum dergen hepsi ciktiii arka arkaya....evet fesatsini yok bana güvenmiyormusun yok abartiyormusum ya madem öyle ac bakiyim neden hepsiii gizliii birde sildiiii sonra gösteriyor , yok yok evet taklcak ben taniyorum kendimi güven ve gururum incilti

Yok canım bahsettiğin gibiyse aldatmak oluyor tabiki.
Ama intikam konusunda birşey diyemiyorum ki :26:

bence herkesın bı özelı olmalı zaten..

cıft olunca bırbırınızın malı olmamalısınız..

haa,benım oyle hesaplarım yok dedıgı halde bunu buluyorsan güven sarsılır..

kesinlikle herkesin bir özeli olmalı, her gizli olan şey başka bir bayanla alakalı mı olmalı,
belki sizinle paylaşmak istemediği arkadaşlarıyla olan muhabbetleri vardır. Bence saygı duyun ona.
ve direkt cezalandırma mantığıyla hareket etmeyin

ben bilmiyorum hic nasil bir site burasi , baktim ama tam anlamadim kafamda almadi zaten hic uyumadim
Eşimle tanışmadan önce arkadaşlardan duyup bu tip bir kaç siteye üye olmuştum..
Ama badoo cidden iğrençti,her türlü kadını erkeği iğrenç teklifler (hatırlayabildiğim kadarıyla)vs..bir kaç gün sonra üyeliğimi iptal ettirmiştim..
Sahte bir üyelik alıp bakın,ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Evlilik fikrini biraz rafa kaldırın isterseniz,durum hoş görünmüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…