• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim adamla kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama yeniden barışmak istiyorum ne yapabilirim?

Şimdi siz yıllarımı verdiğim ilişki filan diye bahsediyorsunuz ya 2 yıllık ilişkiden, aynı filmi yakınımda gördüm yıllar önce, kadına seni istemiyorum diyen bir adam, yok onsuz olamam deyip adeta yapışan bir kadın. Sonunda istediği oldu evlendiler muradına erdi ama sonu ne oldu biliyor musunuz? 15 yıllık kabus gibi bir evlilik, iki tarafın da mutsuz olduğu. Aldatılmaya rağmen ayrılmamak için yine elinden geleni yapar kadın ama adam en sonunda kapının önüne koyar yeter artık diye. Arada olan çocuklara olur. Yıllarını verdiğin ilişkiye bi 15-20 sene daha verip ondan sonra terkedilmek istiyorsan aynen devam et canım. Gururunu ayaklarının altına ser seviyorum diye, o da paspas yapıp çiğnesin....
Haklısın aslında belkide birgün Allah kurtarmış diyeceğim

Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Sana önerim böyle insana parmağını bile kibirdartma değmez. Sonra üzülen yine sen olursun..

Cok peşimden koşan birisi vardı, engellemedim neden mi? Paylaştığı şeyler egomu okşuyordu, benim yüzümden acı çekmesi acayip hoşuma gidiyordu. Bide bu erkek yani oyle engellemekle falan uğraşmaz.
Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Kadının düşmanı kadın değil bence, kendisi.

Millet kaç yıllık kocasını çoluk çocuğuyla bosuyor. İki günlük adam için canınızı sıkmaya değer mi? Hadi kazara ilişkiye devam ettiniz. Bundan bir hayır gelecek mi size? Gerçekten sevildiğiniz, değer gördüğünüz bir ilişki sizin de hakkınız. Çok üzgün olsanız da gönlünüz paramparça olsa da vazgeçip gitmeyi bilmek gerek. Bu yüzden engelleyip kendi hayatınıza bakın. Hayat birilerinin peşinde koşup değerli zamanımızı boşa harcamaya değmeyecek kadar kısa. Aşk da karşılıklı olunca güzel. Adam bir bahane bulup sizden ayrılmış diye düşündüm. Belki de hayatında biri ya da birileri zaten var. Siz tartisinca aradığı bahaneyi buldu 🤔
Böyle üsluplu mantıklı yorumlar istiyorum gerçekten teşekkürler

Hata demek biraz hafif kalıyor.

Burada üyelere sallıyorsunuz adamlara kul köle oluyorsunuz doğru söylemiş kadın nesi saçma? Kendine saygısı olmayana kim saygı göstersin adam da bunun farkında. Akıl fikir diliyorum.
Bende size

Zaten güzel olan yorumları almıyorsun ki
Adam seni istemiyor beni istemeyeni bn hiç istemem başka adam mı yok
Burayı da iyi biliyorsun bakıyorum da kadının düşmanı kadın değil sen kendinin düşmanısın peşinden koştuğuna göre
Sen çok fazla konuştun bir çekil aradan ya valla her yoruma atlıyorsun düzgünce cevap vermemi bekliyorsanız öyle yorum yapacaksınız aldığım yorumların karşılığını veriyorum!

Haklısın aslında belkide birgün Allah kurtarmış diyeceğim
Kesinlikle diyeceksin, sen önce kendi değerini bil. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme, ilerde sana hakettiğin değeri veren biri mutlaka çıkacaktır. Boşver onu da kendi yoluna gitsin. Sevgi tek taraflıysa asla yürümüyor, Rabbim sana hem sevip hem sevildiğin bi ilişki nasip etsin inşallah. O zaman gülersin bu gün yaptıklarına hatırlayınca :)

Kendisinin hatası yüzünden ayrıldık ama onu seviyorum yeniden olmak istiyorum yazma dedikçe yazdım aradım sordum dün beni aradı istemiyorum zorlama artık dedi sert bir dille konuştu ama hatalı olan oydu güzel birşey söylesemde kızıyor bağırıyor çağırıyor istemediği konusunda çok net soğudum senden olmaz artık diyor ama açık kapı bırakıyor gerçekten istemeyen heryerden engeller ama ona ulaşma fırsatı da veriyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun delirmek üzereyim?
Şu yazdıkların hiç akıllı işi değil, bir psikologdan yardım almalısın bence

Üzgünüm ama açık kapı yok siz öyle olsun istiyorsunuz mutluluğunuz için unutun.

Kesinlikle diyeceksin, sen önce kendi değerini bil. Kimseye hakettiğinden fazla değer verme, ilerde sana hakettiğin değeri veren biri mutlaka çıkacaktır. Boşver onu da kendi yoluna gitsin. Sevgi tek taraflıysa asla yürümüyor, Rabbim sana hem sevip hem sevildiğin bi ilişki nasip etsin inşallah. O zaman gülersin bu gün yaptıklarına hatırlayınca :)
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲

Cidden ya kadının düşmanı kadınmış onu şimdi daha iyi anladım moral verici şeyler söylemeniz gerekirken konuşma üsluplarınıza bir bakın hata yapıyorsam da düzgünce söyleyin!!
Kendini erkeğe paspas eden kadınlara biz düzgünce bişi söylemiyoruz burda kusura bakma. Kidinin dişmini kidin işti nipicin 😂

Kendini erkeğe paspas eden kadınlara biz düzgünce bişi söylemiyoruz burda kusura bakma. Kidinin dişmini kidin işti nipicin 😂
Pardonda ne kadar iğrenç insanlarsınız siz kadın hata yapıyor diye doğru yolu düzgünce göstermek yerine böyle üslupsuz mu konuşuyorsunuz yazık üzülüyorum sizin gibi kadınlara

Siz aciz bir şekilde yapışmışsınız, kendinizi çok düşürmüşsünüz, adam da zaten size afedersiniz en hafif tabiriyle ayağının altına yapışmış sakız muamelesi yapıyor. Bu sevgi değil, aşk değil, ilişki değil. Rezillik. Yapmanız gereken kendinize öz saygınızı geri kazanmak ve bu adamla tamamen kopmak. Sizi sevmiyor, saygı duymuyor.

Back
X