sevdiğim başkasıyla nişanlandı?

canımı en çok yakan da bu oldu hayatında başkası varken bana böyle saygısızlık yapması. sadece çok emindi ona duygularımdan. bunu kullandı her seferinde

Ön yargılar kırılmaz arkadaşım. Huzur vermezlerdi size. Belki boşanmanıza bile sebep olurlardı. Ha bu o kişinin karaktersiz olduğu gerçeğini örtmez. Sakın geri dönerse kabul etme. Dönmez deme olabilir ama sen unut onu. Bu tip insanlar ulaşamadığınım delisi olur, hayatını mahveder çekip gider. Evlensin bulsun ne umuyorsa. Sana ulaşabileceği herşeyi yok et, kaybol, hayatına bak. Çok daha iyi şeyler olucak emin ol

manyak mı bu sevdiğin kişi..dengesiz dengesiz..ayran gönüllü..önceleri aramış senden iyisini bulamış sana gelmiş ama sonuncuda aradığını bulmuş..
manyakmış dengesizmiş. ama onuda sevdiğini sanmıyorum. bana mesaj atıp senden kaçmam gerek uzak olmam gerek ama senden başka kimsem yok özledim diye nişanından tam bir hafta önce yazmıştı. aradığını hiç bulamayacak pislik birisi.

zaten onun umrunda olmadı o hayatına baktı. acım taze ama sanki hep böyle devam edecek gibi. aynı adama defalarca yenilmek bilmiyorum kendime de çok kızıyorum.
hayır hiçte kızma , böyle olacağını nerden bilecektinki , hem sevdiğin için her defasında yanında oldun , şuan acın taze olduğu için geçmeyecekmiş gibi geliyor , ama emin ol zamanla geçecek ve inşallah seninde karşına gerçekten düzgün biri çıkacak

nişanlandı artık, aileler araya girdi. döneceğini sanmıyorum. zaten numaramı falan da değiştim. gerçekten çok karaktersizmiş. ve bunca sene verdiğim değere emeğe hiçbirine değmedi.

Irkcı ailenin uc kagitci yalanci oglunu alip napacaktin zaten. Ben olsam evlenecegi kiza uzulurum. Iki hafta once baska kiza ozledim diye bi adamla evlenecek

Sana amaann boşver diyemem. Yıllarını vermişsin. Üzüleceksin. Üzül ağla bağır çağır küfret sonra kalk ayağa ve arkana bakmadan dimdik yürü. Bu acıyı yaşamamışlara göre bir sıfır öndesin. Rabbim kadrini kıymetini bilene düşürsün. Öyle güzel sevsin ki seni, iyi ki olmamış o salak herif diyesin

bir daha dönerse dengesiz reddet..siddin sene seni oyalar..üstelik bu yaptıkları aldatmadır

Ben bu konularda biraz katıyım. Adam sizi yarı yolda bırakmamış siz yarı yolda bırakılmak istemişsiniz. Baştan belliymiş her şey, olmayacak duaya amin demişsiniz. Geçmiş olsun, zaman unutturur.

Seni yari yolda bırakmamış ki. En bastan seninle evlenmeyecegini, ailesinin de kabul etmedigini söylemiş. Sen bile bile kabul etmişsin.

bu seviyeye gelebilir miyim bilmiyorum. sadece dua ediyorum işte

Keşke sana söyleyeceğim güzel şeylerim olsaydı seni rahatlatabilseydim ama bir karaktersizi sevmişsin sende.. Böyle şansa ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…