- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Yazismalarda cok soguk hic takmiyor kankayiz ama ben onu seviyorum neden takmiyor olabilir bulusunca cok iyi bulusmauinca cok soguk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi sevmedigi icin ola bilir mi?
olabilir
Of ya ama ben onu cok seviyorum
Zaten sevgili olmadiğinizi, kanka olduğunuzu soylemissiniz.
Cevabi kendiniz vermissiniz bile.
Sizi sevse kanka değil, sevgili olurdunuz
Unutmaya calişin.
Oyle goruyorOna arkadas gibi davranirsaniz sizi arkadasi gibi gorur
Tamam yani kanka moduna baglama adamla bi isve bi cilve bisey yap kafana bere takip balikci azize gibi dolanma ortalikta seda sayan gibi olOyle goruyor
Tamam yani kanka moduna baglama adamla bi isve bi cilve bisey yap kafana bere takip balikci azize gibi dolanma ortalikta seda sayan gibi ol
Yok cocugun karsisina gecip evleneceksen gel sarkisini soyleyecek muthis taktik dimiAy dur şimdi ablannn geldi diye gitmesin çocuğun yanına![]()
Yok cocugun karsisina gecip evleneceksen gel sarkisini soyleyecek muthis taktik dimi![]()
oyle oluyor işte. siz çok sevince onlar sevmiyor. sizi sevenleri de belki siz sevmiyorsunuz, hatta farketmiyorsunuz bile. dünyanın kanunu.Of ya ama ben onu cok seviyorum
O size o gözle bakmıyor olabilirmi yani sadece arkadaşYazismalarda cok soguk hic takmiyor kankayiz ama ben onu seviyorum neden takmiyor olabilir bulusunca cok iyi bulusmauinca cok soguk
Yolladim bana gul yolladi bir keresinde kalpli balon almistiAzcuk cilve yap göz felan kırp kalpli imoji yolla bakalım tavrı ne olcak