• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim bey galiba öldü

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
ölse duramazdın kaçmıştır o kaçmıştır :KK53:

Esat:Sen çok iyi bir insansın
Gülben: Google gelinlik modelleri
Öfff su kiza da sinir olmaya basladim hee=/
Ya kizim dunyada gun gormemissin,ustune basina ceki duzen ver,ya da tut bi imajmaker,para mi yok😒
Kardesin sirketinde ise basla sonra..
Koca donlariyla cocuk bezleri kaciyo sanki,Allahim ya:D

Mune Mune covid bitene kadar banlamalari askiya almayi teklif ediyorum:)
Evde özel alanimiz filan kalmadi,disarida aylardir zaten gezme tozma yok,sıkıştık kaldik su kosede,medet:))

yaklaşık 2 ay önce başka bir platformda tanıştık ve konuşmaya başladık arkadaşçaydı fakat onu gerçekten çok seviyordum bana dc adresini falan da verdi.
Daha sonra geçen hafta ara verme gereği duyduğunu söyledi o günden sonra hiçbir yerde yok hiçbir hesapta aktif olmadı artık sağlığından endişe ediyorum
size ölü taklidi yapıyor ölmemiştir merak etmeyin :rolleyes:

kızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
bu çocuğa mart ayında çıkma teklidi etmiştim ben
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
ve bir an önce de buluşmayı planıyoruz
cidden hayat şaka gibi

kızlar bygün aşırı bombastik bir olay oldu.
bu çocuğa mart ayında çıkma teklidi etmiştim ben
ve reddetti
yaklaşık 1 saat önce mesaj attı ve buluşmak istediğini ve bana haksızlık ettiğini söyledi.,
yarın sesli konuşucaz
ve bir an önce de buluşmayı planıyoruz
cidden hayat şaka gibi
hangi çocuk bu?

Back
X