- 4 Ağustos 2016
- 40
- 10
- 3
- Konu Sahibi kumpirasigi200
Yaş 17 sizce daha küçük müyüz? Hiç bulaşmasak mı bu işlere? Gerçekten ondan da emin olamıyorumHadi ya yaslar kacmus ben en cokta onu merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 17 sizce daha küçük müyüz? Hiç bulaşmasak mı bu işlere? Gerçekten ondan da emin olamıyorumHadi ya yaslar kacmus ben en cokta onu merak ettim
Bence fazlasiyla kucuksunuz okulunuz vs yok mu bence bu yasta asktan vs beklentiniz nolabilir ki evet herkes sevmek sevilmek isterde iste bu yastaki seyler hep unutulmak istenen hatiralar arasinsa kaliyorYaş 17 sizce daha küçük müyüz? Hiç bulaşmasak mı bu işlere? Gerçekten ondan da emin olamıyorum![]()
Hoşlandığım çocukla normal arkadaş ortamında görüştük,dağıldık,arkasından o heyecanla en yakın arkadaşıma mesaj atmak istedim.
"yaa ben aşık oldum galiba,şimdiden özledim" diye!
gittim hoşlandığım çocuğa attım
Kendisi de aşıktı bana zaten biliyordum ama..
Sonrası evliyiz mutluyuz![]()
![]()
Bende bi kere oyle bi mesaji babama gondermistim. Aman yarabbim sizin dediginiz gibi telefonun icine elimi sokup o mesaji oradan sokup almak istedim. Sonr aklima babamin telefonunun evde oldugu aklima geldi hemen kosup sildim. Sevincten Dua ederken hatip indiriyordum![]()
Yaş 17 sizce daha küçük müyüz? Hiç bulaşmasak mı bu işlere? Gerçekten ondan da emin olamıyorum![]()