Sevdiğim Çocuğa Rezil Oldum

Yaş 17 sizce daha küçük müyüz? Hiç bulaşmasak mı bu işlere? Gerçekten ondan da emin olamıyorum
Bence fazlasiyla kucuksunuz okulunuz vs yok mu bence bu yasta asktan vs beklentiniz nolabilir ki evet herkes sevmek sevilmek isterde iste bu yastaki seyler hep unutulmak istenen hatiralar arasinsa kaliyor

Bence kafanizi boyle seyler yerine derslerinizle mesgul edin cunku kaybettiginiz zamanlarin geri donusu yok

Bir yetiskin atasozu der ki iyi bi isin olursa koca her zaman bulunur ki bu zamanda kariyer en onwmli kriterler arasinda

Bu kadar ic karartici konunun üstüne iyi geldi

Bence daha fazla kıvırirsa daha çok rezil olacak. Şaka falan demesin. Ilerde cocugun hoslanacagi varsa da hoşlanmayacak itici gelecek çocuğa.

Kusura bakma deyip gerçeği anlatsin bence. İleriye dönük bir beklentisi varsa. Bu saatten sonra başka ne yapsa sacma olur.

Woww bayıldım bu hikayeye

Birgün ablam elinde market poşeti ile geldi mutfağa koydu.. bakakaldim ne yapıyorsun bunlar ne dedim.. istediklerini aldım dedi.. Eşim yerine ona yollamisim alinacak listesini :)

Bendeki hata da bu hayatım çok sıkıcı geldi arkadasinizin hatasını okuyunca :)))

Ayy bende gıcık oldugum bi arkadasim hakkında baya saydirdigim bi mesajı yine o gıcık olduğum kisiye atmistim. X şöyle X böyle sinir oluyorum filan diye baya dayadim döşedim. Gönder e basmamla Xe gittiğini anlamam bir oldu. Cevap gelene kadar ecel terleri dökmüstüm resmen
Konu sahibi,güzel heyecanlar bunlar. Tadını çıkar. Gelişmeleri bekliyorum mutlaka.

Şimdi kızlar bizde bu yollardan geçtik. Bizi kandıramazsınız. Hepimiz biliyoruz ki o mesaj yanlışlıkla gitmedi.... Hepimizin bildiği gibi o çocukta bu işin yanlışlıkla olmadığının farkında...Eğer çocuğun ilgisi varsa bu olayı yemiş gibi davranıp bir adım atar. Ama çocuğun hiç ilgisi yoksa karşısında tam bir apt..... durumuna düştünüz. Herkese anlatıp dalga geçer. Ama umarım çocuğunda ilgisi vardır. Bu tarz yöntemlere bi daha girişmeyin.

bence çocuğun arkadaşınıza ilgisi yok.
bana öyle geldi.
arkadaşın 17 yaşındaysa sınava hazırlanıyordur. boş versin aşk meşk işlerini sınavlarına konsantre olsun naçizane tavsiyem.

Aman aman hiç bi şey demesin . Erkeklere senden hoşlanıyorum demek hayatınızın en büyük rezilligi olarak kalır sakın öyle bi şey demeyin . Umursamamazlıktan gelsin en iyi çözüm şu an bu .

bence yanlışlıkla oldu demesin üst süte olunca çocuk zaten çakar bence bencede en güzeli itiraf etmek zaten mesaj atacak yüzüne itiraf etmezki

Buradan toplu cevap yazıyorum olay inanılmaz şaçma yollara vardı... Şimdi arkadaşım çocuğa ihtiraf etti çocukla buluştular sonra çocuk deneyelim demiş ve çıkıyor gibi olmaya başladılar ama çocuk bizim bildiğimiz çocuk olmaktan çıktı egoist bir tipe döndü sadece 1 hafta içerisinde. Arkadaşımla yalnızken kanka gibi oluyorlarmış, çocuğun arkadaşlarının yanında beline falan sarılıyormuş... Kankam bir panik halinde hava atmak için mi benle çıkıyor beni sevmiyor mu acaba bu aşk gerçekten aşk mı ben böyle birini aşık değildim bu değişti moduna girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…