Sevdiğim Çocuğa Rezil Oldum

Hoşlandığım çocukla normal arkadaş ortamında görüştük,dağıldık,arkasından o heyecanla en yakın arkadaşıma mesaj atmak istedim.
"yaa ben aşık oldum galiba,şimdiden özledim" diye!
gittim hoşlandığım çocuğa attım
Kendisi de aşıktı bana zaten biliyordum ama..

Sonrası evliyiz mutluyuz

İlginiz için teşekkür ederim çocuk hoşlanmak gibi bir şeyden bahsetmedi ama yarın buluşacaklarmış heyecandan ölüyoruz
Ayyy cok heyecanli nolur bizi haberdar etmeyi unutma cok merKlandim:))))
Yarin ne zman bulusacaklar? Arkadasiniz ne diyecek?
Cekirdegimi alip geliyom

Ve bu arada çok güldüm halinize tabii
Tatlı heyecanlar..
Seneler önce başıma geldiğinde gülmemiştim ama!
Telefonu parçalayacaktım neredeyse, pancar gibi oldum, ateşim 40lara çıktı sanki, oyy oyyy rezillikti

Bende bi kere oyle bi mesaji babama gondermistim. Aman yarabbim sizin dediginiz gibi telefonun icine elimi sokup o mesaji oradan sokup almak istedim. Sonr aklima babamin telefonunun evde oldugu aklima geldi hemen kosup sildim. Sevincten Dua ederken hatip indiriyordum

O da vahim bir durum valla ama şanslıymışsınız.
Ben de o zaman 'o mesajı babama yollasaydım da ona yollamasaydım " diye ağladım resmen.
Çünküüü benim de babamın telefonu evde dururdu ve mesaj okumayı bilmezdi
Keşke babama atsaydım

Ahahhha
Bu olay eminim bi cok insanin basina gelmistir
Mesaj nasildi?

bence çocuğun ilgisi yok..
soğuk konuşmalar olay üzerine sadece ? yazması vs tuhaf yani umrunda degil gibi.. insallah yanılıyorumdur

Ay çok kötü bi durum yaaa ay Allah dusmanimin başına vermesin bnce hiç bisey demesin unutursun yani
Valla du yanlisliklar yok mu ?
Insani rezil eden.
Bende yanlislikla watsabdan profile bakarken aramisim var ya elim ayagim titredi öldüm resmen..

"sana yanlışlıkla aşkımı itiraf ettim sanırım" desin aşglwçd ne kaybeder be amaan bi daha gelmez bak bu şans. Bu saatten sonra kıvıramaz zaten. Küçük duruma düşer kıvırmaya çalışırsa. Dürüst olsun çocuğun kalbini çalsın çocuk kıl kıl cevap verirse de boşversin zaten ondan adam olmaz

Bence herseyi anlamistir oglan yalacak bisey yok.
Donusunboylemiolacakti konuya gel

Bence herseyi anlamistir oglan yalacak bisey yok.
Donusunboylemiolacakti konuya gel
Bencede anlamistir arkadasi direk yerin yarilip dibine girsin yani ben olsam iyle yapardim

Bunun yanlis anlasilacak tarafi kalmamis hersey ayan bwyan ortadada kiz bu dedigi nedir sosyal medyadir ne bileyim teknolojik seylerdir hic anlamiyorum ama bu tarz seyler cok ergence geliyor bana

Vala okurken bende gulme krizine girdim ama konu sahibinin yerinde olmayi hic istemezdim
Yarin bulusacaklqrmia sonucu merak ediyorum oglan bide ? Yapmis nedemek istion die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…