- 4 Ağustos 2016
- 40
- 10
- 3
- Konu Sahibi kumpirasigi200
-
Bendede çok komik bi durum ama eğer ben gülersem arkadaşım beni döver şaka yapma ihtimalini arkadaşıma mesaj atacağım şimdi son kararı o versinAhahahahaay çok komik ya kusura bakmayin ama cok komik bir durum meseleye gelirsek...Arkadaşınız bir şey yazmasın. Rezil olmadı. Bir sey olmamis gibi davran. Saka yaptim da diyebilir.
Ben dedim açıl en fazla ne olabilir diye ama çok utangaç ama bana sorarsanız bence oda arkadaşımdan hoşlanıyor inşallah çıkarlar :)Bence arkadaşınız böyle öğrenmeni istemezdim ama durum bu yazsın, hem duygularını da öğrenirBuna da yanlışlıkla oldu denmez herhalde
O zaman bunu fırsata çevirsin daha ne kadar platonik takılabilir ki zaten :)Ben dedim açıl en fazla ne olabilir diye ama çok utangaç ama bana sorarsanız bence oda arkadaşımdan hoşlanıyor inşallah çıkarlar :)
Amin sağolAy çok kötü bi durum yaaa ay Allah dusmanimin başına vermesin bnce hiç bisey demesin unutursun yani
Bence de mesajlarınızı ekran fotosu yaptım gönderdim emin olamıyorum diyor sma ikna edeceğim ben onuO zaman bunu fırsata çevirsin daha ne kadar platonik takılabilir ki zaten :)
Umarım edersiniz :) Güzel haberlerinizi bekliyorum :)Bence de mesajlarınızı ekran fotosu yaptım gönderdim emin olamıyorum diyor sma ikna edeceğim ben onu
İnşallah:))Umarım edersiniz :) Güzel haberlerinizi bekliyorum :)
İkna ettim artık açılacakmış zaten başka ne dese inanmaz çocuk diye düşünüyorumKaç yaşındasınız ya çok komiksiniz tecrübesizlik ve heyecan bunları yanında getiriyor.Ee çocuktan ne haber o da almıyor mu ekran görüntüleri filan arkadaşın platonik mi yani?
Ay ne varmis olabilir yani ben sizin yasinizdayken ne kadar rezil olmusumdur kimbilir :)Merhaba bu başlıktaki olay benim değil fakat arkadaşımın başına geldi. Olaya bir çözüm bulamadık. Arkadaşıma Kadınlar kulubünde paylaşayım mı diye sordum oda tamam olur dedi. Çünkü biz iki akıllı olaya bir çözüm bulamadık belki aranızdan birinden çözüm gelir. Başlıyorum...
Arkadaşım ilk aşkını yaşıyor ben daha önce hiç aşık olmadım. Yani ikimiz de tecrübesiz insanlarız... Arkadaşım bugün snapchat'te takılırken hoşlandığı çocuğun fotoğrafını görüyor ve hemen ekran fotoğrafı alıyor. Tabi o sırada snapchat'te ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa gittiğini hatırlayamıyor. Bu sonradan aklına geliyo ve hoşlandığı çocuğa yanlışlıkla ekran görüntüsü aldım.. Umarım yanlış anlamassın gibisinden mesaj atıyor çocukta tamam diyo... Bu ana kadar her şey normal şimdi geliyorum asıl olaya...
Bu olayı bana mesaj olarak atıyor fakat yanlışlıkla o çocuğa atıyor ve mesajı aynen kopyala yapıştır yapacağım:
Kanka ......'nın snapchat hikayesini ekran görüntüsü aldım ve o an karşı tarafa bunun gittiğini unuttum sonra ......'ya yanlışlıkla ekran görüntüsü aldım umarım yanlış anlamassın yazdım o da tamam yazdı ama cidden çok yakışıklı çıkmış Aşkım ya yerim
(.... Olan yerler de çocuğun ismi var)
Mesajın altına da fotoyu yolladı. Sonra aynı mesajı bana iletti ve knk bunu çocuğa yolladım yanlışlıkla dedi. Çocuk beş dk sonra...
"?" Mesajını yolladı ve evet sizce bu kızcağız ne yapsın ? Durum Cidde'n vahim....
Umarım anlata bilmişimdir mesajlarınızı acil bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?