sevdiğim erkeğe ben açıldım ama olumsuz

ayse-gul92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
1
0
1
33
Merhabalar. 26 yaşında memur olarak çalışmaktayım. Aynı yerde çalışan ve benim gibi şehir dışından gelmiş birisinden hoşlanıyordum. Evlerimiz yakındı. Beraber kafede çay içmişliğimiz filan vardı bazı sabahlar da poğaça yapar götürürdüm ona beraber kahvaltı yapardık. Ama bana hiç sevdiiğini filan belli etmedi. Ben meyilimi belli ettim çokca ama ondan hiçbir adım gelmedi. Ben de illa karşı taaraf mı adım atacak ben atayım dedim. Evet bir bayana göre zor bi durum ama öyle iyi kalpli, muhabbeti güzel, cömert hayvan sever yani çok etkilendim işte karakterinden. Yerine göre olgun yerine göre bir çocuk gibi. Hayatımı geçirmek istediğim adam olarak görüyordum.

Dün aradım müsaitsen bi şey konuşcam evde misin dedim. Buyur gel dedi. Neyse gittim, rakı masası kurmuş kendine içiyodu ama sarhoş da değildi. İçer misin sen de dedi. Yok ben kullanmam dedim. Sonra meseleye girdim.

Ondan hoşlandığımı sevdiğimi anlattım. Tebessüm etti.

Sen çok güzel çok tatlı bir kızsın ama benim artık aşka meşke inancım kalmadı dedi. Zamanında çok sevdim ama hep reddedildim bu yaşıma kadar, artık benim kalbim aşk diye atmıyor dedi. Artık kızlar ilgimi bile çekmiyor dedi.

Benden sana hayır gelmez, ne sevgili olur ne eş olur dedi.

Gururumu daha da ayaklar altına alıp bir denesek en azından dedim.

Ben yıllardır psikolojik tedavi görüyorum okb hastasıyım dedi. İki güne bi oturur içerim alkole de bağımlıyım dedi.

Her gece Allah ım al canımı diye dua ederek yatarım yaşamaktan nefret ediyorum sadece ömrümü doldurmak için yaşıyorum dedi. Ben sana mutsuzluktan başka bi şey veremem arkadaşım olarak kal dedi. Bir daha sevmemeye evlenmemeye Allah a yeminim var üzdüğüm için kusura bakma dedi.

Müsade istedim kalktım bende.

Oysa başka türlü hayal etmiştim en azından bir şans verir diye ümit etmiştim. Ve o kadar çok ortak noktamız var ki. Eşim olmasını çok isterdim ama sanırım umut yok...

Benden sana hayır gelmez, ne sevgili olur ne eş olur dedi.

Ben yıllardır psikolojik tedavi görüyorum okb hastasıyım dedi. İki güne bi oturur içerim alkole de bağımlıyım dedi.

Her gece Allah ım al canımı diye dua ederek yatarım yaşamaktan nefret ediyorum sadece ömrümü doldurmak için yaşıyorum dedi. Ben sana mutsuzluktan başka bi şey veremem arkadaşım olarak kal dedi. Bir daha sevmemeye evlenmemeye Allah a yeminim var üzdüğüm için kusura bakma dedi.

Yalniz adam cok durust . :KK53:

Hoslansaydi seni geri cevirmezdi diye dusunuyorum ya da sarhos anina denk geldi.

Vay canına ne kadar da iç yüzünü gösteren bir erkek.
Hayatını benimle mahvetme demiş.
Tebrik ettim adamı.
Ha ama çok seviyorsan ve oda tedavi olacaksa sende destek olurum diyorsan belki onun umut ışığı olabilirsin.
Ama bu çokça sabır ister. Cesaretin varsa.

Sonuç olumsuz ama seni de onu da takdir ettim valla. Ne güzel şey dürüstlük. Reddedildim diye düşünme hatta cesaretini kutla kendi kendine, zaten karşındaki de sana değer vererek içini açmış. İnşallah ikinizin de hayatına kendinize göre birileri girer ve iyi birer dost olarak kalırsınız.

yaptığınız çok güzel bir şey ama bunun gururla vs alakası yok öyle düşünmeyin illa erkek açılacak diye bir şey yok :) her açılan da hayatının aşkını bulacak diye de bir şey yok en nihayetinde o yüzden üzülmeyin adamın açık sözlülüğü güzel demek ki o sizi arkadaş olarak görmüş bu saatten sonra tümüyle iletişimi kesmek ya da arkadaş kalmak size kalmış ama kendisini bu kadar yermesi bana biraz hikaye geldi orası ayrı yani sanki sizi tümüyle vazgeçirmek için demiş gibi siz de daha gençsiniz elbet karşınıza sizi sevecek iyi biri çıkacaktır :)

Cesaretinizi tebrik ederim uzatıp kendi kendinizi yiyeceğinize iyi yapmışsınız.
Ben sorunlu erkeğim olmayız kısmı bana hikaye geldi, hoşlanan insan "ben şöyleyim böyleyim ona bunları yaşatmaya hakkım yok" diye düşünmez, kendini düşünür, dener. Açık açık ama ben sana boşum demek kolay değil,illa ki bazı gerekçeler öne sürecek, lafın tamamı aptala söylenir demişler. O da bu gerekçeleri öne sürmüş işte. Yoksa iddia ettiği gibi manastıra kapanmaya niyeti olduğunu sanmıyorum.

Valla bana bahane gibi geldi. Yok hep reddedildim artık sevemem falan.. hoslansa karşılık verirdi.
Hatta senin o konuşmayı yapacağını anlayıp içki masası kurduğunu bile düşündüm. Tamam saçma gelebilir ama aklıma direkt bu geldi:) insan hiç mi anlamaz bu kadar zamanda arkadaşlık yaptığı birinin bu kadar hayattan kopuk depresif oldugunu

adamın dürüstlüğünden daha bir etkilenip de iyice aşık olma :D

adam dürüst olabilir elbette ama bana daha çok ayak yapıyor gibi geldi. yani gerçekten hoşlansa bunları öne sürmezdi gibi geliyor. öyle ya da böyle kartlarını açık oynamış. önüne bak derim.

Back
X