sevdiğim erkeğe ben açıldım ama olumsuz

Bence dürüstlük değil adam sizi arkadaş olarak sevmiş başka bir olamaz diye noktayı koymuş.
Umarım karşılıklı sevebileceginiz biriyle çok mutlu olursunuz...

Adamı takdir ettim hoşlanmasa bile yedekte dursun diyenler o kadar fazlayken yalan veya gerçek söylemiş söyleyeceğini. Sizi oyalamamış. İçinizde kalmadı enazından. Önünüze bakarsınız artık. Daha fazla içinizde büyütüp, derin bağlar kurmadan kurtuldunuz. Gurur falan demeyin. Çok mantıklı bir karar olmuş sizin açınızdan.

Muhtemelen başından çok ağır bir ilişki geçmiş ve sevdiğine kavuşamamış.Bu da onu hayata küstürmüş.
Gerçekten çok dürüst bir adammış ki hiç bir şeyi saklamamış sizden.
Sizin zorlamanızla bir ilişkiye başlasanız bile bu şartlarda zaten mutlu olamazsınız.

şükretsene adam dürüstçe benden kimseye fayda yok demiş..böyle adamlarla evleniyorsunuz sonra kocam içiyo eve gelmiyo vay efendim beni dövüyo sevmiyo...gidip şükür namazı kılacağına bide üzülmüş alkolik yürüyen ölü beni istemedi diye:skandal:

Cok duygulandim okuyunca. Ne kadar durustmus adam. Siz denemissiniz sansinizi en azindan keske duygularimi aciklasaydim diye pismanliginiz olmaz. Yazik adama ne yasadiysa artik hayata küsmüs.

Sizden hoşlanmıyor bence. Arkadaştan öte değilsiniz onun için. O yüzden yarın başkasıyla görünce ykılmayın sakın. Dürüst biri ama dürüstlüğünü sizi kırmamak için kullanmış. Kalbini aşka kapattığı falan yok bence.

Ben onu rakı masasında gördüğüm anda zaten bana uygun olmadığını anlar acilmazdim heralde..Nedense aklıma ferdi Tayfur Necla nazır filmleri geldi:)

Adama bravo. Alkolik olduğunu ve OKB olduğunu söylemiş. Zaten o kabul etse bile sizin bu koşullarda reddetmeniz lazım. Ayrıca özgüveninizi tebrik ederim. Eşime ilk evlilik teklifini ben yapmıştım ve reddetmişti :)
Hikayenizi merak ettim, "eşim" demişsiniz çünkü :)

• Beğen
Reactions: KV_
Ortak bi arkadaşımız netten tanıştırdı bizi. Farklı şehirlerdeydik her gün konuştuk. 3 ay içinde evlenme teklifi yaptım evlen benimle dedim. Olmaz ben hazır değilim,üstelik borçlarım var maaşımın yarısı krediye kesiliyor dedi. 1 ay normal arkadaş gibi devam ettik,2 ay sonra nişan;nişandan 3 ay sonra da düğün yaptık. Hep söylüyorum seven erkek ne yapar eder evlenir.

Konu sahibi hiç kendi kendini yiyip bitirme konuşmakla çok iyi yapmışsın.
Konusmasaydin çok zaman kaybedecektin ümit olacaktı içinde hep.
Hayat kısa en azından artık bu adamla olamayacağını biliyorsun farklı kismetlere yönelebilirsin.
Adam zaten kendini anlatmış okb çok zordur okb ki biriyle yaşamak kolay değildir.
Biz kadınlar biraz beğendiğimiz adamı kafamızda yuceltiyoruz bu kadar yüceltmeyin kimseyi belki de cok iyi bi is arkadasi ama berbat bi sevgili veya koca kendisi.

Açılmış olman iyi olmuş çünkü kafanda büyütüp büyütüp daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirdin.Bence zaten o senin duygularının farkındaymış,birçok kişinin dediği gibi senin tamamen umudu kesmen için sıralanmış bahaneler söyledikleri.Muhtemelen ortak çevrenizde birinden hoşlanıyor olabilir.Böyle konuşup hemen evlenen çok erkek gördüm.Bence sen kendine odaklan ve kendine uygun birilerini bulup mutlu ol

• Beğen
Reactions: KV_
Ay ne tatlı dürüst erkek falan demedim tam tersine ben de söylediklerinin bi kısmının ayak olduğunu düşünüyorum. Hayattan zevk almıyorum günleri doldurmak için yaşıyorum falan.. sizle asla olmayacağı için biraz abartmış dramlaştırmış. Başkasıyla çıkar yada evlenirse şok olma arkadaşların da dediği gibi.

Back
X