- 9 Mayıs 2016
- 25
- 19
- 38
- 35
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
-
+1 ben de. 4. okuyuşumda anladım. pazartesileri çok yorgun oluyorum sanırımSevdiğim , erkek arkadaşıma aşık diye okudum
Aynen ya eşcinsel konusu sandım.Sevdiğim , erkek arkadaşıma aşık diye okudum
Sevdiğim , erkek arkadaşıma aşık diye okudum
Kavakyelleri diye bir dizi vardı eskiden ona benzemiş. Başka birine yoğunlaşmaya çalışın.25 yaşında bir bayanım ve uzun bir zamandan sonra çok yakın bir arkadaşımdan hoşlanmaya başladım. Fakat o arkadaş grubumuzdaki başka bir arkadaşımızı seviyor. Ondan dolayı karşı tarafa açılamıyorum fakat bu olayı gördükçe çok üzülüyorum. Arkadaşlıklarımın da bozulmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Sevgiler
Pazartesilerin tümünün .....+1 ben de. 4. okuyuşumda anladım. pazartesileri çok yorgun oluyorum sanırım
AynenSevdiğim , erkek arkadaşıma aşık diye okudum
25 yaşında bir bayanım ve uzun bir zamandan sonra çok yakın bir arkadaşımdan hoşlanmaya başladım. Fakat o arkadaş grubumuzdaki başka bir arkadaşımızı seviyor. Ondan dolayı karşı tarafa açılamıyorum fakat bu olayı gördükçe çok üzülüyorum. Arkadaşlıklarımın da bozulmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Sevgiler
kendine git başka erkek bul. kadını ve adamı rahat bırak.25 yaşında bir bayanım ve uzun bir zamandan sonra çok yakın bir arkadaşımdan hoşlanmaya başladım. Fakat o arkadaş grubumuzdaki başka bir arkadaşımızı seviyor. Ondan dolayı karşı tarafa açılamıyorum fakat bu olayı gördükçe çok üzülüyorum. Arkadaşlıklarımın da bozulmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?