Sevdiğim erkek arkadaşıma aşık :(

Haydegidelum1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
25
19
38
35
25 yaşında bir bayanım ve uzun bir zamandan sonra çok yakın bir arkadaşımdan hoşlanmaya başladım. Fakat o arkadaş grubumuzdaki başka bir arkadaşımızı seviyor. Ondan dolayı karşı tarafa açılamıyorum fakat bu olayı gördükçe çok üzülüyorum. Arkadaşlıklarımın da bozulmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Sevgiler

Sevgilinizi yakın bir erkek arkadaşınıza aşık yani bir erkeğin cinsel tercihini farklı gibi lanse ediyor başlık.

Neyse.

Başkasını seven birini sevmek konusunda yapılabilecek bir şey yok maalesef.

O arkadaş grubunda kalacaksanız sevdiğinize mecburen uzaktan bakacaksınız.

Kavakyelleri diye bir dizi vardı eskiden ona benzemiş. Başka birine yoğunlaşmaya çalışın.

Arkadaş grubundaki diğer kıza gidip de "Ben şu çocuktan hoşlanıyorum" filan deme de,
kızın da o çocuğa karşı bi hissiyatı varsa saçma bi vicdan azabına sürüklemesin kendisini.

Çocuk zaten başkasını seviyor diyorsun, arkadaşlığım da bozulmasın demişsin, e söylemeyip susacaksın.

Ben olsam sonradan ah vah etmektense kendimi belli ederdim. Bende varım burada derdim. Yani aşkımı kalbime gömup bunalım takilmazdim. Giyinirdim süslenip püslenirdim, çocuğun zayıf noktasını kesfedip oradan oynardim. Zaten arkadasmissiniz; çocuğu boğma ama dikkatini çek derim ;-)

Sevgili noktalama işareti "," yine yokluğunu derinden hissettik... Okuduğumuzu anlamakta güçlük çektik...
Sevdiğim erkek, arkadaşıma aşık.

Arkadaşınız sevdiğiniz erkeğe karşı birşey hissetmiyorsa kendinizi belli edin derim.

Öteki kızı sevdiğini nerden biliyon.
Sadece tahminse yürümeye devam.
Çıkıyolarsa tozol.

kendine git başka erkek bul. kadını ve adamı rahat bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…