Ben ona 3 sene sonra söyleyebildim. Hayatnda biri var diye bekledim. Sabrettim sonra söyledim. Biliyordu beni. Ama istemedikendisini seven başka birini seçti. Şimdi onunla evleniyor. Ve ben ondan vazgeçemiyorum. Hala onu rahatsız ediyorum.. Mesaj atıyorum.., hediyeler gönderiyorum. Yaptığım yanlış biliyorum. Ama yapıyorum
Ben ona 3 sene sonra söyleyebildim. Hayatnda biri var diye bekledim. Sabrettim sonra söyledim. Biliyordu beni. Ama istemedikendisini seven başka birini seçti. Şimdi onunla evleniyor. Ve ben ondan vazgeçemiyorum. Hala onu rahatsız ediyorum.. Mesaj atıyorum.., hediyeler gönderiyorum. Yaptığım yanlış biliyorum. Ama yapıyorum
Yapma böyle,sevdiginden gectim adamin kiz arkadasina yazik,toparla kendini.
Biliyorum cok zor ama elinden birsey gelmez canim,kismetin degilmis demekki,belki evlenseydiniz mutsuz olacaktin birde böyle düsün,nerden bilebilirsinki.
Imkanin varsa uzaklas oralardan,hatta dügün günü sakin evde olma,arkadasina akrabana yada baska birine,uzak yerlere git.Gececek elbet bugünlerde.
ALLAH yardimcin olsun.
canım öncelikle allah sabır versin. sonrası mecbur bi şekilde unutmanın yoluna bak.hemm sevgi tek taraflı olmaz yaşanmaz üstelik evleniyomuş ki azcık evden uzaklaş ve gerekirse psikolojik yardım alabilirsin. karşılıksız sevgi yanmış bir evin elde kalan anahtarı gibidir.bence en kısa zamanda unutmaya çalış ayrıca taşınma imkanınız varsa taşın bile çünkü sürekli ğözünün önünde olması çok zor olur. allah kolaylık versin.
Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.
Aileme söyleyemem bu durumu. Ama deflarca kez konuştuk. Taşınmak istediğimi söyledim. Ben geç kaldım. o beni tanımak istediğini söylemişti. Hatta benden kaçma diye yalvardı. Ama ben gitmedim. Hep mesaj attım. Hiç yanına gitmedim. Hakettim mi yoksa bu günleri yaşamayı.??
Olmuyor işte. Vazgeçemiyorum. Ben hayatımda yalnızca onu sevdim. Şu an çalışıyorum. Ama yine her an aklım onda. Her cumartesi iş yerine gidiyorum. Uzaktan izliyorum. Sabah işe giderken akşam geleceği saatlerde yolunu gözlüyorum. Bir kaç saniyede olsa görebilmek için. Onu çok seviyorummmmmmm ama o eline geçen her fırsatta beni tehdit ediyor. Aileme bu durumu anlatmakla beni rezil etmekle korkutuyor. Nolur bana yardım edin..
bence sen de artık yeni insanlar tanısan,yeni birini bulsan o aşkın aklına bile gelmez.silkin şu ruh halinden,uyan..adam başkasını tercih etmiş,ben senin yerinde olsam şu 5 yılda 5 kişiyle çıkmıştım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?