Bunları dert etmek içln yaşın çok küçük. Dünyada tek erkek o mu kaldı. Bırak kimlnle evlenirse evlensin. Takıntı haline getirmişsin. Ben de 16 yaşlarındayken senin gibi evimizin karşısında oturan birinden hoşlanıyordum üstelik o da benimle ilgileniyordu ama eve hep kız arkadaşlarını getirirdi. Sevdiğimi zannetmiştim şimdi de görüyorum yüzüne bile bakmıyorum. Demek istediğim yıllar geçtikçe fikirlerin değişecek.
Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.
Kendini o kızın yerine koyar mısın ?
Burada kime sorsan kocasının nişanlsının böyle bi sapığı olsa etmediği beddua kalmaz o kıza.
Madem sürekli imanlı olduğundan bahsediyorsun evlilik aşamasındaki bir erkeğe yanaşmanın da hatalı olduğunu bilirsin.
Çok ayıp çok çirkin kadınlık genç kızlık onuruna aykırı.
tedavi ol,o kadar kızdım ki yazabileceğim en sakin mesaj bu..
bir de benim olmalıydı falan böyle garip laflar..
yahu adam sevdiğini bulmuş,Allah'ım bana sabır ver diye dua edeceğine.
yuvası olmadan yıkılsın diye dua ediyorsun,Allah senin mantığında ki insanların eline düşürmesin hiçbir kadını.
öyle de anlatıyorsun ki üç yıl bekledim falan sanki adam bekle dedi.
19 yaşında bir kız için fazla hırslı buldum seni..
hala yanına mı gideyim veda mı edeyim diyorsun o adamın sözlüsü olsam var ya..
ahhh ahhh .
hala aklını çelebilir miyim ağıma düşürebilir miyim..
Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.
benim eşime de karşılıksız olarak aşık olmuş bir kız vardı. benden önce konuşmuş kız ama eşim olmaz demiş. biz nişanlandık hala devam etti sevgisi ona karışamam. ama benim görebilceğim duyabilceğim şekilde şeyler yapıyordu. eşimin amcasıyla ailece görüşürlerdi alt katta oturuyodu amcası ilk evlendiğimizde. onlara gelirdi eşimi çağırtırdı. onlarda çağırırlardı eşim görüp kaçardı. evlendiğimiz gece hiç rahat vermedi kız aradı sürekli benimde ailem yolda onlardan vardık diye haber gelmeden de telefonlarımızı kapatamadık. bütün gece uğraştı bizimle. kızdım ama ona hiç birşey demedim. sonunda o da evlendi şimdi bi bebeği var. ve sanırımda mutlu. geçer mutlaka. ama lütfen hediye göndermeyi iletişim kurmaya çalışmayı vazgeç. onun kaderi başka yönde. nişan söz size göre atılması basit olsada nişanlı insanlar ve aileleri için öyle değil. hafife almayın. yapma böyle şeyler. kendini o kızın yerine koy. unutmaya çalış. üzüldüm gerçekten senin adına. inşallah sende çok mutlu olursun başka biriyle. sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?