Sevdiğim evleniyor

çok kötü ya evlendiğiniz gece yaptıkları inanılmaz.. hiç bir şey dememen bence en büyük cevabı vermiş.. Allah mutluluğunuzu bozmasın

Amin tatlımmm allah hepimizi hepimizin yuvasını ailesini evladını kötülüklerden nazarlarsan saklasın. mutluluğumuz daim olsun çok teşekkür ederim

çok yanlış düşünüosunuz bence resmen bencillik yapıosunuz.. aynı şeyin size yapılmasını ıstemezdiniz eminim buna.. ama canınız yanıor die karşı tarafada haksızlık yapma hakkına sahip deilsnz.. tamam seviorsunuz ama unutursunuz zamanla unutamam demyn bence çnkü insanın ısteyıpta basaramadıqı hiç bişey yoktur yeter ki isteyn...

koca bi alkış veremeden edemicemmm

önceden erkekler böyle yapardı .. ya benimsin ya toprağın diye .. şimdi kızlarmı yapıyor??
yapmayın ya sizi istemeyen birini ne diye hala düşünüyorsunuzki?? tercih meselesi adam öyle yada böyle onu seçmiş siz önünüze bakın yazık canınıza bu genç yaşta ayrıca kimseyi huzursuz etme hakkınızda yok..

sen bu şekilde davranmaya devam et mesajlar at hediyeler gönder sakın bırakma o sana aşık olmasada sevmese de başkasıyla evlense de sen aşkına sahip çık....

diğer kız o mesajları görsün ki illaki görecektir. erkek durumu anlatacaktır diyecektir aramızda hiç birşey yok hiç sevgili bile olmadık istemedim ama kız manyak takıntılı işte istediği bu o yüzden böyle davranıyor diyecek. o kızda bırakmayacak ve evlenecekler tabiki ama unutmayacak seni ve bilecek nerde oturduğunu kim olduğunu. seni erkek arkadaşına fırsat bırakmadan rezil edecek. herkes bilecek duyacak. şu evde oturan 19 yaşındaki hilalkck‎ varya o evli adamı ayartmaya çalışıyormuş diyecekler bu laflar ailenin kulağına gidecek ailenin sana nasıl davranacağını düşünmek bile istemiyorum. o çocuk ve müstakbel eşi yaşamlarına kaldığı yerden devam edecek ama sen dedikodusu edilmiş ayıplanmış bir kız olarak kalacaksın. ileride başkasını sevdiğinde ki illaki olacak bu erkek arkadaşın seninle evleneyi düşündüğünde senin zamanında bunları yaptığını duyacak ki muhakkak duyacak böyle birşeyi saklayamazsın etrafın ağzı torba değil büzesin. şimdi yaptığın şeyler o gün yine önüne serilecek yine ayıplanacaksın. diyetini uzun süre ödeyeceksin... bunu çok emin ve kesin bir şekilde söylüyorum böyle olacak. Şimdi istersen ilk paragrafta dediğimi yap yanına kar kalmayacağını bilerek yap emi kardeşim :)

valla canım sen tam anlamıyla psikopata bağlamışsın.

İnsanları rahat bırak bu şekilde kendi psilolojini de bozuyorsun.

Yaşın küçük daha kimlere aşık olucaksın bu kadar kendini kaptırma.

Başkası tarafından yıllarca rahatsız edilmiş biri olarak söylüyorum, hiç güzel bir duygu değil yaşattığın.

Son düzenleme:

ben o çocuğun yerinde olsam önce babana söylerim sonra da bi güzel savcılığa şikayet ederim yukarıdakinden bir sonra ki msjındada evleneceği kişiye bir dolu hakaret etmişsin sen namus bekçisimisin, adam o kızı sevmiş, kız adamı sevmiş bişeyler yaşamışlar ya da yaşamamamışlar bu seni ilgilendirme bu bir, ikincisi her eve giren illede birlikte olmak zorunda mı, sen bu gidişle adamın evine kamera falanda taktırırsın, biraz edep yahu

ben okızın verdiklerini veremezdim ona derken ne kastettigini anladım sanırım.ama adam onu o yüzden sevmio emin ol. cünkü erkekler hep düzgününü temizini masumunu arar.demek ki aradıgını bulmus demek adam gercekten sevmiş ki evlenio. bi paltonik diosun bi benden kacma die yalvardı diosun. insanların yuvaları böyle düsünenler yüzünden yıkılıo. 19 yasında genceciksin ne bu saplantı. bu işin sonu rezillik olur. en azından ben olsam o kızın yerinde bilmiyorum neler yapardım sana. emin ol sende bi baskasına yaparsın aynı durumda. kendini ve aileni düsün ve buna bi son ver cnm. daha cok üzüleceksin ve eline hiçbişi gecmicek maalesef

evleniyorsa brak artik. mesaj atma, hediyeler gonderme. seni istemeyen birini sen hic isteme. belki cok seviyorlarir birbirlerini. sakin aralarini bozma. sende kendini seven birini bulursu ins. Allah yardimcin olsun

ilk başta üzüldüm yazık yası da küçük herhalde ama acı cekiyor dedim
ama sonra yanlış okumadım değilmi sen evlenecegi kızın seni hiç ilginlendirmediğini mi söyledin??
sen neden bahsettiğinin farkındamısın? belki ileride senin eşini böyle rahatsız etseler, hatta sonra eşin senden ayrılsa o kıza gitse, o beni daha cok seviyormuş beni daha çok haketmiş dese neler düşündüğünü anlarsın... çok sinirlendim ya ,seninki bal gibi kötü niyet.. inşaallah o cocuk bir an önce ailenle konusurda ortalıl birbirine girmeden ailen hakkından gelir.. !!
kimi seversen sev,kendinden cok sevme, kendinden vazgeçme..madem o nişanlanana kadar evlenmem gerek diyorsun, yani onu unutup!! baskasını sevenbilirsin 2 ay içinde..!! o zmn unut ve en azından birazcık iyi hisset kendini..
ben senin yerinde olsam bu 5 yılımı onu ikna etmek için değil de okuyup meslek sahibi olmak için harcar çırpınırdım,öylede yaptım zaten.. 14 yasındayken mahalledeki komsuları dogru düzgün bilmezdim bile..

konu sahibi arkadaşın çok üzerine gidilmiş tamam onun yaptığı belki hata ama bunu tatlı dille anlatmak varken hakaretler niye?

Sevdiğim evleniyor deyinde sandım ki seni bıraktı başkasıyla evleniyor ve üzüldüm önce, ama devamını okuyunca ben o çocuğa ve kıza acıdım. Yazık daha yeni kurdukları yuvanın üzerinde koskoca bir kara bulut var : SEN
Sen o çocuğu seviyorsun diye hayatını zindan etme hakkını nerden buluyorsun kendinde, gazetede okuduğum sevdiği reddetti diye üzerine benzin döküp çakmak çakan gençten veya çalıştığı yeri basıp kurşun sıkan o piskopat gençlerin yolundasın şu an. Çok yazık...
Sevgi iki kişiyle olur, sen onu sevdin diye mecbur değil seni sevmeye, hiçbir erkekde zaten böyle peşinde dolanan birini sevmez...zoru sever her zaman, kendi elde etmeyi sever. Seninki sevgi falan değil tamamen bir saplantı.
Bizlerde genç olduk, svdik sevildik...en çok sevdiğimizden ayrılırken bile böyle piskopata bağlamadık emin ol. Hayat bir döngüdür, birşeyin başlaması için diğerinin bitmesi gerekir. Bunlardan ders çıkarırsan evlenmesi senin hayatına bir yön vermen için en güzel sebeptir. Kendini daha fazla küçük düşürme, o insanın gözünde şu an o kadar aciz o kadar basitsin ki...onu rahatsız eden bir ruh hastası olarak görüyor seni. Daha fazla rezil olmadan hayata bağlanacak başka birşeyler bul kendine. Seni seven sana değer verecek insanı ara

canm bi kaç yıl önce benim sevgilim evlendi! sevgilim bana umut veren adam gitti! evlendiğini söyledikten sonra msnden bile sildim çünkü artık evliydi sevgilisi bile olsa o sana ait değil bu ne demek senin onda hakkın yok demek... içim yansada hiçbirşey yapmadım sabrettim ki bana çok umut vermişti

hayat devam etti şimdi bi sevgilim bile var ama sakın senin olmayan biri için ne kendini yıprat ne başkasını

çok zor bi durum.katlanmaktan başka çare varmıki???

zorla güzellik olurmu ya çok kızıyorum şöyle şeylere bende başlığı görünce sevgiliniz başkasıyla evleniyo sandım seni sevse seni alırdı

zorla güzellik olurmu ya çok kızıyorum şöyle şeylere bende başlığı görünce sevgiliniz başkasıyla evleniyo sandım seni sevse seni alırdı

nıye bu kadar kızıyosun kı ,bıze sevdıgım evlenıyo nasıl ayartabılırım demıyo nasıl katlanabılcegını soruyo

yapmayın lütfen!hemcinsinizin duyarsa nasıl incenebileceğini düşünün (önce bu yorumu yazmıştım amaa)

bence böyle bir şey yaşanmıyor fantezi başka birşey değil hikaye.....aklınca canı sıkılmış hilalkck arkadaşımızın bizle kafa bulup eğleniyor puffss....

Son düzenleme:
Başlığı görünce sanmıştım ki çok büyük bir aşk yaşadınız, sizi aniden yok yere terk etti de biriyle evleniyor.

Başından onu sevdiğinizi bildiği halde sizi istememiş. Daha niye üsteleyip değerinizi düşüyorsunuz onun gözünde? Adam yakında evlenecek ve siz hediye gönderip, rahatsız etmeye devam ediyorsunuz.
Bu kadar gurursuzluğa pes diyorum. Sanki elinize bir şey geçecek böyle yapınca. Bir şey olmuyorsa zorlamayacaksın. Hem size değil de sevdiğiniz insanın nişanlısına daha çok üzüldüm şimdi. Madem birbirlerini sevmiş ve ciddi bir adım atmışlar rahat bırakın. Bu ne böyle... Çok çocuksu ve mantık dışı yaptıklarınız. Zamanla geçer aşk acısı biraz güçlü olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…