çok kötü ya evlendiğiniz gece yaptıkları inanılmaz.. hiç bir şey dememen bence en büyük cevabı vermiş.. Allah mutluluğunuzu bozmasın
Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.
Kendini o kızın yerine koyar mısın ?
Burada kime sorsan kocasının nişanlsının böyle bi sapığı olsa etmediği beddua kalmaz o kıza.
Madem sürekli imanlı olduğundan bahsediyorsun evlilik aşamasındaki bir erkeğe yanaşmanın da hatalı olduğunu bilirsin.
Çok ayıp çok çirkin kadınlık genç kızlık onuruna aykırı.
tedavi ol,o kadar kızdım ki yazabileceğim en sakin mesaj bu..
bir de benim olmalıydı falan böyle garip laflar..
yahu adam sevdiğini bulmuş,Allah'ım bana sabır ver diye dua edeceğine.
yuvası olmadan yıkılsın diye dua ediyorsun,Allah senin mantığında ki insanların eline düşürmesin hiçbir kadını.
öyle de anlatıyorsun ki üç yıl bekledim falan sanki adam bekle dedi.
19 yaşında bir kız için fazla hırslı buldum seni..
hala yanına mı gideyim veda mı edeyim diyorsun o adamın sözlüsü olsam var ya..
ahhh ahhh .
hala aklını çelebilir miyim ağıma düşürebilir miyim..
Olmuyor işte. Vazgeçemiyorum. Ben hayatımda yalnızca onu sevdim. Şu an çalışıyorum. Ama yine her an aklım onda. Her cumartesi iş yerine gidiyorum. Uzaktan izliyorum. Sabah işe giderken akşam geleceği saatlerde yolunu gözlüyorum. Bir kaç saniyede olsa görebilmek için. Onu çok seviyorummmmmmm ama o eline geçen her fırsatta beni tehdit ediyor. Aileme bu durumu anlatmakla beni rezil etmekle korkutuyor. Nolur bana yardım edin..
Onun arkadaşı beni hiç ilgilendirmiyor. O da başkasını sevdiğini bile bile girmişti hayatına. Erkek işte hiç bir zaman seven sevilmez. Aynı evde yaşıyorlar zaten.. Gözümün önünde başkasıyla aynı evde yaşıyor. Ben o kızın verdiklerini veremezdim ona. Ben sevdiğimi istiyorum.
5 senedir yolunu gözlediğim sevdiğim evleniyor. O benim ilk aşkımdı. Son olmalıydı. Benim olmalıydı. O artık sözlü. 29 Mayısta nişanı var. Ve biz onunla aynı sokakta karşılıklı binalarda oturuyoruz. Muhtemelen ailesinin evine gelin getirecek. Ben sevdiğimi başkasıyla görmeye dayanamam.. Ölürüm.. Allah'ım yaşatma bana o günü...
zorla güzellik olurmu ya çok kızıyorum şöyle şeylere bende başlığı görünce sevgiliniz başkasıyla evleniyo sandım seni sevse seni alırdı
Ben ona 3 sene sonra söyleyebildim. Hayatnda biri var diye bekledim. Sabrettim sonra söyledim. Biliyordu beni. Ama istemedikendisini seven başka birini seçti. Şimdi onunla evleniyor. Ve ben ondan vazgeçemiyorum. Hala onu rahatsız ediyorum.. Mesaj atıyorum.., hediyeler gönderiyorum. Yaptığım yanlış biliyorum. Ama yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?