sevdiğim kişi 4 yaş küçük??

kendimden üç yaş küçük bir nişanlım var, ailelerimiz de buna dair en ufak bir kafa karışıklığı yaratmıyor. kendinizden küçük biriyle olmanızın bazı sorumlulukları olabilir, özellikle erkekler geç olgunlaşıyor; günümüzde zorluk çekmiyorlar yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında hele bir de anaları aslan gibi değil kuzu gibi yetiştiriyor. ben de kendi ilişkimde buna dair sorunlar yaşadım başlarda ancak zamanla birlikte olgunlaştık. hatta şimdi kendisi benden daha olgun davranıyor ben çocuk gibi kalıyorum bazen yanında. bu büyük bir mesele değil, sevgilinizin hamuru önemli sadece. ama planlar yapıp size mesafe koyması liseli bir çocuk havası verdi bana. bu kadar küçük bir şeyden sağlıklı karakter çıkarımı yapmak imkansız elbette. bir de eklemem gerekir çok yıprandım, şu an bile kendimi tanıyamayacak asabilikte tepkiler verebiliyorum. tahammülümü azaltacak çok fazla şey yaşadım. yine de verdiğim emeğin sonucundan memnunum ve pişman değilim.

bence hayatın gerçeklerini, gelecekte nerede olmak istediğinizi ve sevgilinizin karakteri gibi değişkenleri oturup uzun uzun düşünün. sevgilinizi sınayabilirsiniz, nelerde olgun nelerde çocuk gibi davrandığını bu sınamalar neticesinde anlarsınız. sorumluluk alma sağduyusu, kriz yönetimi, saygısı ve bilumum başka etkeni göz önünde bulundurarak ilerleyebilirsiniz. kendi kafanızı netleştirmek için bu derinlikte anneniz onun annesi falan değil en sağlıklı siz düşünürsünüz. geri kalanların sadece fikrine danışılır o da düşünce tartısına eklenir ama tek karar mekanizması olamaz.
ellerinize sağlık çok güzel yazdınız oğlan kendi çapında gerçekten iyi biri idealist şartlarını iyleştirmek için çabalıyor ama galiba ortak paydada buluşamıyoruz kendimi iyi hissetmiyorum içim rahat değil bu konuda kendi isteklerimi gözardı edip gerçekten bel bağlayamıyorum size mutluluklar diliyorum bazen çok özeniyorum şu nişandı sözdü hazırlıktı ama nasip gerçekten ilahi plana güveniyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için💓💗🪷🌷💖

hiç noktalama işareti kullanmadan koca bir yazı yazmışsınız. öncelikle tebrik ediyorum.

24 yaşında dediğiniz kişi el kadar çocuk sayılır bence. büyük ihtimalle içinde bulunduğunuz psikoloji sebebiyle kaptırdınız kendinizi. bi an önce kafanızı toplayıp kendi hayatınıza odaklanın. kpss gibi bi hedefiniz var madem, adım adım ilerleyin. “önce bi sınavı halledeyim sonra buna odaklanırım.” diyin. zaten bu stresten kurtulunca “ne işim var el kadar bebeyle” diyeceksiniz.

Tamam erkekler birkaç yaş geç yoğunlaşıyor bunu anladıkta 24 yaşındaki kazık kadar birine el kadar çocuk demekte hem abartı hem ilginç.

Tamam erkekler birkaç yaş geç yoğunlaşıyor bunu anladıkta 24 yaşındaki kazık kadar birine el kadar çocuk demekte hem abartı hem ilginç.
e bana göre el kadar çocuk demek. yeni mezun olmuş, işi gücü oturmamış, yirmili yaşların başında. benim gözümde çocuk işte. el kadar çocuk diyince gözünüzde “gerçek bir çocuk” canlanmasın yani. bağlam içinde değerlendirin.

4 yaştan hiçbir şey olmaz. Ama karşındakinin kafasını annesi karıştırıyor olsa bile bu büyük sorun. Kafasının karıştırılmasına izin veren adamdan ne eş oluyor ne yoldaş. Bugün buna kafası karışan yarın annesinin başka lafıyla hareket ediyor. Şu an sanki ondan iyisi olamazmış gibi geliyor ama inanın ondan kat kat iyileri de çıkar karşınıza. Siz mesleginize, işinize , sinaviniza odaklanın
ve kendi annem erkek kardesime yemek hazırlamak için kalktığında kıyameti koparırım kadın hasta kadından yemek istiyosun diye hazır yemeği tabağa koyamıyor
bunda da öyle bi vıbe almıştım zaten sürekli iğneliyordum
kendi kendime görüştüğüm cocugu gözümde ezikliyordum
beklentiler ve yaşayış tarzımızın çakışmaması bizim sorunumuz ve burda gerçekten yaş sadece bi rakam değil ya onu anlıyorum teşekkür ederim yorumunuz için iyiki varsınız💗💖🌹

benim eşim benden 6 yaş küçük 😄 bir de bizden yaklaşık 34 yaş küçük çocuğumuz var 😂 o değil de sevdiğin çocuktan oğlan oğlan diye bahsettiğin için konuya odaklanamadım hep gözümün önüne yumurta gibi çocuk geldi :D

benim eşim benden 6 yaş küçük 😄 bir de bizden yaklaşık 34 yaş küçük çocuğumuz var 😂 o değil de sevdiğin çocuktan oğlan oğlan diye bahsettiğin için konuya odaklanamadım hep gözümün önüne yumurta gibi çocuk geldi :D
oğlan tabiri bana çok safe hissettiriyor ya evli birine oğlan demem de ama genc kuşağa oğlan diyorum alışkanlık olmuş
acaba oğlan dediğim için mi olgunlasmadı bu 😂
yavaştan adam demeye başlasam iyi olur o zaman
iyi aydınlattınız çok tatlısınız
Allah bağışlasın oğlunuzu evinizin dirliği düzeni huzuru daim olsun🌹🌹🌹

e bana göre el kadar çocuk demek. yeni mezun olmuş, işi gücü oturmamış, yirmili yaşların başında. benim gözümde çocuk işte. el kadar çocuk diyince gözünüzde “gerçek bir çocuk” canlanmasın yani. bağlam içinde değerlendirin.

Bu yaştaki birinin evlenmesine bende hoş bakmıyorum ama söyledikleriniz aşırı abartı.

oğlan tabiri bana çok safe hissettiriyor ya evli birine oğlan demem de ama genc kuşağa oğlan diyorum alışkanlık olmuş
acaba oğlan dediğim için mi olgunlasmadı bu 😂
yavaştan adam demeye başlasam iyi olur o zaman
iyi aydınlattınız çok tatlısınız
Allah bağışlasın oğlunuzu evinizin dirliği düzeni huzuru daim olsun🌹🌹🌹
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım siz de mutlu olacağınız biriyle birlikte olursunuz ama oğlan demeyi bırakmalısınız :D bir de çok uç duygu durumu değişiklikleri yaşıyorsa hiç uğraşmayın evliliği geçtim sevgili bile olmaz öyle biriyle

ellerinize sağlık çok güzel yazdınız oğlan kendi çapında gerçekten iyi biri idealist şartlarını iyleştirmek için çabalıyor ama galiba ortak paydada buluşamıyoruz kendimi iyi hissetmiyorum içim rahat değil bu konuda kendi isteklerimi gözardı edip gerçekten bel bağlayamıyorum size mutluluklar diliyorum bazen çok özeniyorum şu nişandı sözdü hazırlıktı ama nasip gerçekten ilahi plana güveniyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için💓💗🪷🌷💖
teşekkür ediyorum çok naziksiniz, inşallah Allah gönlünüze göre nasipler çıkarsın hayatınızın her alanında 🙏🏻

4 yaş küçükten olur da bu oğlandan olmaz, aşkın sevginin bahsettiğiniz şeylerle alakası yok, kendimden 5 yaş küçük biriyle evliyim rüyaya falan yatmadım beni istediğinden hiç şüphem olmadı çünkü, paşa gibi ayrılık acınızı yaşayıp kapatın o defteri, olmaz.

ahhh💗🥺🥺bu ihtimali de çok düşündüm başka biri ya da belki evli ya da nişanlı düşünmediğim alternatif yok
bakın biz yaş konusunu neredeyse hiç konusmadık diyebilirim mesele benim kendimden 4 yaş küçük biriyle diyalogda olmam
kendimi şu yaşıma kadar hiç kimseye bağlamadım artık yaşım geldi diye düşünmüştüm cevabınız için teşekkür ederim💓🌷🌹🪷
Siz bu kişiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç, o kısmı anlamadım

sitede çok yeniyim az önce girdim diyebilirim bi sıkıntım var gerçekten bir sıkıntı artık cidden yeter dedirtiyor ben 28 yaşındayım üniden mezun olalı beş yıl oldu çok sıkıntılar yaşadım abimi kaybettim annem sürekli hastaydı vs.kendim de balık olunca oto atikmen bi fedakar bi günah keçisi rolüne bürünüp sanki dünyayı ben kurtacakmısım gibi ailem evlat acısı cekerken kendi derdime mi düşücem deyip ne atandım ne evlendim ne hayatımda biri var mesele birini alabilmek değil gerçekten övünmek gibi olmasın kilom tipim fiziğim yerinde yeşil gözlü kumralım aşırı titizim düzenliyim biri beni çığırımdan cıkarmadıgı sürece uyumluyum girdiğim ortamda hemen dikkatleri üstüme cekerim boş değilim velhasıl ama son iki yıldır netten tanıdığım bi oğlan var bu cocugu ciddiye almıcam kpss bitmedi artık son diyip odaklanmak istemedim ama noluyosa aklımdan cıkmıyor bi şekilde ya o beni buluyor ya da ben artık düşünmekten çatlayacak noktaya gelip kendim buluyorum tip desen kafa desen o kadar uyumlu oldugun hiç kimse olmadı ben kimseye aşık olamıyorum ama tabikii hayatıma giren görüştüğüm insanlar oldu ama sanki bişey beni koruyor gibi hep bi sorun sıkıntı yaşardım bahsettiğim bu oğlanla ne yaşarsak yaşayalım ne söylese ne yapmasa kırılmıyorum onu o ladar cok seviyorum ki o da seviyo farkındayım bi gece öncesinden seni cok seviyorum şöyle yapalım böyle yapalım deyip ertesi gün yok mok çekip aniden bitirmek istedi konusurken bi baskı altındaymıs gibi konusuyor yeni mezun hayata daha yeni başlamıs farkındayım pat diye bilezik al yüzük al ev al hiç demedim hiç bu konulara girmedim cünkü hayatı yeterince zor velhasıl bugün sabah namazından sonra Allahım onun kafasını bozan neyse bu gece bana bildir dedim uyudum yusuf suresi de okudum rüyamda sembolil olsa gerek ki yengemi görüyorum yengeme dönüp sana bir şey sorucam diyorum yengem de hemen konuyu kapatıyor sakın sakın diye sakin ol diyorum daha sormadım ki böyle bir şey olamaz diyor yani yengem oğlanın annesiydi rüyamda resmen annesinin yaşımın büyüklüğü yüzünden oğlanın kafasını karıstırdığını gördüm bundan eminim çünkü bu cocuk cok baskı altında ne yapacağımı bilmiyorum hayatıma odaklanamıyorum kpss uğruna gözümü bozdum uyku düzenim yok hiçbir sey yapmadan kilo veriyorum bazen o ladar cok düşünüyorun ki artık midem bulanıyor çok zor durumdayım kendimi kötü hissediyorum fikri olan ablalarım kız kardeslerim lütfen yazın etrafımda bi Allahın kulu yok sunu şöyle açıkca anlatacağım utanacak bir şey asla yapmadım yapamam da zaten akıl verin lütfen
Yüzyüze görüştünüz mü ? Orayı ben mi kaçırdım.

sitede çok yeniyim az önce girdim diyebilirim bi sıkıntım var gerçekten bir sıkıntı artık cidden yeter dedirtiyor ben 28 yaşındayım üniden mezun olalı beş yıl oldu çok sıkıntılar yaşadım abimi kaybettim annem sürekli hastaydı vs.kendim de balık olunca oto atikmen bi fedakar bi günah keçisi rolüne bürünüp sanki dünyayı ben kurtacakmısım gibi ailem evlat acısı cekerken kendi derdime mi düşücem deyip ne atandım ne evlendim ne hayatımda biri var mesele birini alabilmek değil gerçekten övünmek gibi olmasın kilom tipim fiziğim yerinde yeşil gözlü kumralım aşırı titizim düzenliyim biri beni çığırımdan cıkarmadıgı sürece uyumluyum girdiğim ortamda hemen dikkatleri üstüme cekerim boş değilim velhasıl ama son iki yıldır netten tanıdığım bi oğlan var bu cocugu ciddiye almıcam kpss bitmedi artık son diyip odaklanmak istemedim ama noluyosa aklımdan cıkmıyor bi şekilde ya o beni buluyor ya da ben artık düşünmekten çatlayacak noktaya gelip kendim buluyorum tip desen kafa desen o kadar uyumlu oldugun hiç kimse olmadı ben kimseye aşık olamıyorum ama tabikii hayatıma giren görüştüğüm insanlar oldu ama sanki bişey beni koruyor gibi hep bi sorun sıkıntı yaşardım bahsettiğim bu oğlanla ne yaşarsak yaşayalım ne söylese ne yapmasa kırılmıyorum onu o ladar cok seviyorum ki o da seviyo farkındayım bi gece öncesinden seni cok seviyorum şöyle yapalım böyle yapalım deyip ertesi gün yok mok çekip aniden bitirmek istedi konusurken bi baskı altındaymıs gibi konusuyor yeni mezun hayata daha yeni başlamıs farkındayım pat diye bilezik al yüzük al ev al hiç demedim hiç bu konulara girmedim cünkü hayatı yeterince zor velhasıl bugün sabah namazından sonra Allahım onun kafasını bozan neyse bu gece bana bildir dedim uyudum yusuf suresi de okudum rüyamda sembolil olsa gerek ki yengemi görüyorum yengeme dönüp sana bir şey sorucam diyorum yengem de hemen konuyu kapatıyor sakın sakın diye sakin ol diyorum daha sormadım ki böyle bir şey olamaz diyor yani yengem oğlanın annesiydi rüyamda resmen annesinin yaşımın büyüklüğü yüzünden oğlanın kafasını karıstırdığını gördüm bundan eminim çünkü bu cocuk cok baskı altında ne yapacağımı bilmiyorum hayatıma odaklanamıyorum kpss uğruna gözümü bozdum uyku düzenim yok hiçbir sey yapmadan kilo veriyorum bazen o ladar cok düşünüyorun ki artık midem bulanıyor çok zor durumdayım kendimi kötü hissediyorum fikri olan ablalarım kız kardeslerim lütfen yazın etrafımda bi Allahın kulu yok sunu şöyle açıkca anlatacağım utanacak bir şey asla yapmadım yapamam da zaten akıl verin lütfen
Kız benim kocamda benden 3 yaş küçük kayınvalidem iyi ki büyük gelin aldım ev ekonomisi, temizlik, oğlumu geliştirme vs. Herşeyden anlıyor diyor şükrediyor kendincebiri üstesinden gelir diyor 😂 bak mutlu evli çiftlere hepsi kendinden büyük kadınlarla evlenmiş 😅 bence ön yargılı düşünme. Herşey kısmet. Senin gibi düşünüyordum ama çok şükür insan iyi niyetli olursa Allah gönlüne göre verir. Tek sorun olgunlaşmasını bekleyeceksin. Benim kocam tanıdığımda iş hayatına erken atıldığı için olgundu yaşını falan bilmeden aşık olmuştum. Seni bilemem ama önyargılı olmaaaa

Kız benim kocamda benden 3 yaş küçük kayınvalidem iyi ki büyük gelin aldım ev ekonomisi, temizlik, oğlumu geliştirme vs. Herşeyden anlıyor diyor şükrediyor kendincebiri üstesinden gelir diyor 😂 bak mutlu evli çiftlere hepsi kendinden büyük kadınlarla evlenmiş 😅 bence ön yargılı düşünme. Herşey kısmet. Senin gibi düşünüyordum ama çok şükür insan iyi niyetli olursa Allah gönlüne göre verir. Tek sorun olgunlaşmasını bekleyeceksin. Benim kocam tanıdığımda iş hayatına erken atıldığı için olgundu yaşını falan bilmeden aşık olmuştum. Seni bilemem ama önyargılı olmaaaa
Evli mutlu ünlüler ekleme yapmamışımm

Eklemek isterim ki; Herşeyi akışına bırak. Bu olmasa bile illaki karşıma biri çıkar. Ayrıca ailenin içinde olmadan annesinin aklını karıştırdığını bilemezsin belki çocuk dengesiz? Belki onun aklı karışık ondan büyüksün diye. Bu kadar kasma hayatı. Kpss çalış, hayatını düzene son sonra aşk hayatına odaklan. Yaşın itibari ile önceliğin geleceğin olsun çünkü 24 yaşındaki biri sana şuan gelecek vaad edemez. Sen önce bi geleceğimi garantile, sonra düşün bunları. Hayat kimseye altın tepside sunmuyor mutluluğu iyi bir geleceği vs. Herkesin sorunu problemi yığınla var. O yüzden karalar bağlama. Tevekkül et sabret ☺️

Back
X