sevdiğim kişi 4 yaş küçük??

ellerinize sağlık çok güzel yazdınız oğlan kendi çapında gerçekten iyi biri idealist şartlarını iyleştirmek için çabalıyor ama galiba ortak paydada buluşamıyoruz kendimi iyi hissetmiyorum içim rahat değil bu konuda kendi isteklerimi gözardı edip gerçekten bel bağlayamıyorum size mutluluklar diliyorum bazen çok özeniyorum şu nişandı sözdü hazırlıktı ama nasip gerçekten ilahi plana güveniyorum teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Tamam erkekler birkaç yaş geç yoğunlaşıyor bunu anladıkta 24 yaşındaki kazık kadar birine el kadar çocuk demekte hem abartı hem ilginç.

Tamam erkekler birkaç yaş geç yoğunlaşıyor bunu anladıkta 24 yaşındaki kazık kadar birine el kadar çocuk demekte hem abartı hem ilginç.
e bana göre el kadar çocuk demek. yeni mezun olmuş, işi gücü oturmamış, yirmili yaşların başında. benim gözümde çocuk işte. el kadar çocuk diyince gözünüzde “gerçek bir çocuk” canlanmasın yani. bağlam içinde değerlendirin.

ve kendi annem erkek kardesime yemek hazırlamak için kalktığında kıyameti koparırım kadın hasta kadından yemek istiyosun diye hazır yemeği tabağa koyamıyor
bunda da öyle bi vıbe almıştım zaten sürekli iğneliyordum
kendi kendime görüştüğüm cocugu gözümde ezikliyordum
beklentiler ve yaşayış tarzımızın çakışmaması bizim sorunumuz ve burda gerçekten yaş sadece bi rakam değil ya onu anlıyorum teşekkür ederim yorumunuz için iyiki varsınız

benim eşim benden 6 yaş küçük bir de bizden yaklaşık 34 yaş küçük çocuğumuz var o değil de sevdiğin çocuktan oğlan oğlan diye bahsettiğin için konuya odaklanamadım hep gözümün önüne yumurta gibi çocuk geldi

oğlan tabiri bana çok safe hissettiriyor ya evli birine oğlan demem de ama genc kuşağa oğlan diyorum alışkanlık olmuş
acaba oğlan dediğim için mi olgunlasmadı bu
yavaştan adam demeye başlasam iyi olur o zaman
iyi aydınlattınız çok tatlısınız
Allah bağışlasın oğlunuzu evinizin dirliği düzeni huzuru daim olsun

Bu yaştaki birinin evlenmesine bende hoş bakmıyorum ama söyledikleriniz aşırı abartı.

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım siz de mutlu olacağınız biriyle birlikte olursunuz ama oğlan demeyi bırakmalısınız bir de çok uç duygu durumu değişiklikleri yaşıyorsa hiç uğraşmayın evliliği geçtim sevgili bile olmaz öyle biriyle

teşekkür ediyorum çok naziksiniz, inşallah Allah gönlünüze göre nasipler çıkarsın hayatınızın her alanında

4 yaş küçükten olur da bu oğlandan olmaz, aşkın sevginin bahsettiğiniz şeylerle alakası yok, kendimden 5 yaş küçük biriyle evliyim rüyaya falan yatmadım beni istediğinden hiç şüphem olmadı çünkü, paşa gibi ayrılık acınızı yaşayıp kapatın o defteri, olmaz.

Siz bu kişiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç, o kısmı anlamadım

Yüzyüze görüştünüz mü ? Orayı ben mi kaçırdım.

Kız benim kocamda benden 3 yaş küçük kayınvalidem iyi ki büyük gelin aldım ev ekonomisi, temizlik, oğlumu geliştirme vs. Herşeyden anlıyor diyor şükrediyor kendincebiri üstesinden gelir diyor bak mutlu evli çiftlere hepsi kendinden büyük kadınlarla evlenmiş bence ön yargılı düşünme. Herşey kısmet. Senin gibi düşünüyordum ama çok şükür insan iyi niyetli olursa Allah gönlüne göre verir. Tek sorun olgunlaşmasını bekleyeceksin. Benim kocam tanıdığımda iş hayatına erken atıldığı için olgundu yaşını falan bilmeden aşık olmuştum. Seni bilemem ama önyargılı olmaaaa

Evli mutlu ünlüler ekleme yapmamışımm

Eklemek isterim ki; Herşeyi akışına bırak. Bu olmasa bile illaki karşıma biri çıkar. Ayrıca ailenin içinde olmadan annesinin aklını karıştırdığını bilemezsin belki çocuk dengesiz? Belki onun aklı karışık ondan büyüksün diye. Bu kadar kasma hayatı. Kpss çalış, hayatını düzene son sonra aşk hayatına odaklan. Yaşın itibari ile önceliğin geleceğin olsun çünkü 24 yaşındaki biri sana şuan gelecek vaad edemez. Sen önce bi geleceğimi garantile, sonra düşün bunları. Hayat kimseye altın tepside sunmuyor mutluluğu iyi bir geleceği vs. Herkesin sorunu problemi yığınla var. O yüzden karalar bağlama. Tevekkül et sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…