Sevdiğim kişinin profili

mrb şöyle söyliyim duvarı açık mı önce bunu soruyum duvarı acıksa eğer ve gönderilerime yorum yapabilme diye bi gizlilik olayı var o herkes için açık olunca arkadaş olmasan bile beğenebilir başıma gelmişti ama duvarı herkese acık deilse önseden kalmiıştır

eğer kızın profiline bakınca ortak arkadaslarda eski sewgilini göremiosan bil ki o kişi listesinde yoktur onun...büyük bi ihtimal gün içinde bişeyler olmus olabilir ve belki kız geri eklemiştir onu daha sonrasındada silmişlerdir birbirlerini...kişi bütün her bilgisini saklayabilir ama eğer ortak arkadasın warsa ne olursa olsun muhakkak görürsün ortak arkadaşları

hani yeniden eklemeleri iyi bişey değil ama yüreğime su serptin çok teşekkür ederm .
herkese çok teşekkür ediyorum etrafımdaki beni anlamayan arkadşlarım yerine burda beni anlıyacak kişilerle konuşmak daha iyi geliyor.ama silemiyorum aklımdan ne yaşadklarımı nede onu

mrb şöyle söyliyim duvarı açık mı önce bunu soruyum duvarı acıksa eğer ve gönderilerime yorum yapabilme diye bi gizlilik olayı var o herkes için açık olunca arkadaş olmasan bile beğenebilir başıma gelmişti ama duvarı herkese acık deilse önseden kalmiıştır

duvarı açık değil. önceden kalması işte olamaz fotoğraf yeni ve da öğlen 1 de baktım yoktu akşam vardı bende çözemedim :(

zorrr çokkk zor

öyle daha bunlar neki onu görmek için uzakdan izlediğim bigün arkadşı beni görmüş beğenmiş bana en zibidisini seni mutlu eder dedi,çık dedi. ben senelerdir onu beklym ardından 1 kişyle çıkdım ama yine oydu çıkdıqım kişiye sölemiştim birini sevdiğimi. ben heryerde bu kadar dürüst oldum onu sevdim çok mu şey isdedimde yanımda deil. bana en kötü 2 günde bir ilşki yaşayan insana mutlu olursun dedi. düşünemiyor işte ben onu isdedim..

hani yeniden eklemeleri iyi bişey değil ama yüreğime su serptin çok teşekkür ederm .
herkese çok teşekkür ediyorum etrafımdaki beni anlamayan arkadşlarım yerine burda beni anlıyacak kişilerle konuşmak daha iyi geliyor.ama silemiyorum aklımdan ne yaşadklarımı nede onu

üzme kendini bu kadar, dediğim gibi hala listesinde olsaydı ortak arkadaslarda eski erkek arkadasını görebilirdin, eğer göremiosan demek ki listesinde değil...ayrıca sunu aklından hiç bi zaman çıkarma...bi erkeğin peşinde koştuğun sürece yoksundur onun için, ne zaman sırtını dönersin o zaman kıymetini anlarlar...bu her zaman böyledir =) kaçan kovalanır...aslında seninkide sevgi değil büyük ihtimalle, ulaşamadın, senin olamadı, ilişkin istediğin gibi olmadı we baskası yüzünden bitti diye sende bunları düşünüyorsun...suan boştasın, aklında kimse yok...kendin sölemişin hayatında biri varken uğraşmamışın onunla, demek oluyor ki bu sadece alışkanlık ya da hırs olmus sende...hayatında biri olduğunda yine unutucaksın onu...sözlerim için kızma bana, bunlar benim gördüğüm gerçekler...hayatta hiç kimse senden daha önemli değildir, hayatının ve yaşadığın her anın kıymetini bil...çünkü giden zaman geri gelmiyor, pişmanlık duyma sonradan =)

üzme kendini bu kadar, dediğim gibi hala listesinde olsaydı ortak arkadaslarda eski erkek arkadasını görebilirdin, eğer göremiosan demek ki listesinde değil...ayrıca sunu aklından hiç bi zaman çıkarma...bi erkeğin peşinde koştuğun sürece yoksundur onun için, ne zaman sırtını dönersin o zaman kıymetini anlarlar...bu her zaman böyledir =) kaçan kovalanır...aslında seninkide sevgi değil büyük ihtimalle, ulaşamadın, senin olamadı, ilişkin istediğin gibi olmadı we baskası yüzünden bitti diye sende bunları düşünüyorsun...suan boştasın, aklında kimse yok...kendin sölemişin hayatında biri varken uğraşmamışın onunla, demek oluyor ki bu sadece alışkanlık ya da hırs olmus sende...hayatında biri olduğunda yine unutucaksın onu...sözlerim için kızma bana, bunlar benim gördüğüm gerçekler...hayatta hiç kimse senden daha önemli değildir, hayatının ve yaşadığın her anın kıymetini bil...çünkü giden zaman geri gelmiyor, pişmanlık duyma sonradan =)

hayır kızmak ne hakkım. sadece ben başka birisi varken her gün şiir yazıyodum tep başımaydım yalnız kalıp günlerce yazdm attım yazdım attım bi gün bi tanesini arkadşım bulmuş bunu ulaşa gösdermiş pişmanım konuşmak isdiyorum demiş öle olunca ben durumym o karalı halimden ne olrsa olsun qeldiğinde göndercem isdemicem dedmden halimden eser kalmadı ama noldu sonra ben sevemiyorum deip gitii. evet zanım gelmiyecek geri şimdiden pişmanlık çekiyorum ama elimde sihirli değneğim yok ONA BİRAZCIK BEN EKLEYİP,BENDEKİ ONU DIŞARI ATABİLSEM KEŞKE..

hayır kızmak ne hakkım. sadece ben başka birisi varken her gün şiir yazıyodum tep başımaydım yalnız kalıp günlerce yazdm attım yazdım attım bi gün bi tanesini arkadşım bulmuş bunu ulaşa gösdermiş pişmanım konuşmak isdiyorum demiş öle olunca ben durumym o karalı halimden ne olrsa olsun qeldiğinde göndercem isdemicem dedmden halimden eser kalmadı ama noldu sonra ben sevemiyorum deip gitii. evet zanım gelmiyecek geri şimdiden pişmanlık çekiyorum ama elimde sihirli değneğim yok ONA BİRAZCIK BEN EKLEYİP,BENDEKİ ONU DIŞARI ATABİLSEM KEŞKE..

ona birazcık sen eklemek istiosan o zaman ona karşı duyarsız ol =) insan neler yapar isteyince =) benden şimdilik bu kadar =) yardımcı olabildiysem sevindim..ii geceler

Bu yaptığın hoş değil.Hoş olmadığı gibi normal de değil.
Bir çeşit takıntı geliştirmişsin.3 yıldır her gün face ini kontrol ediyorsun,ilişkilerini gözlüyorsun.
Umarım kısa zamanda yaptığının farkına varıp vazgeçersin.

Bir resmi beğenince önceden arkadş olarak silsede o kalır ancak beğenen kişinin beğnmekten vaz geç demesiyle beğendiği silinir.yani çıkarken beğenmiştr resmi onun beğendiğide duruodr.

benm 3 sendr sewdiğim (platonik) kişinin face profilini hergün didikliyorum sevdiğim kişinin arkadşları gizli eski sevgilisinin ismi nilay nilayın profiline giriyorum bende ekli değil ortak arkadaşlara bakıyorum sevdiğim cocuk yok sevdiğim kişinin profili gizli fotoğraflarıda ama kız fotoğrafını beenmiş nası oluyor hem arkadş olarak gözükmüyor profil gizli ve hala fotoğrafını beğeniyor :'(

belkide eskiden eklydi sevgiliyken begendi sonradan ayrıldılar sildi öyle oluncayani bi kişiyi silince profilide begendigi seyler kalıyor degişmiyor..

herkese çok tşk edrm,saolun iiki varsnz :S ama dediğim gibi kız facsnde yokdu ne oldysa öğlen 1 den snra olmş suan hala arkdş deiller hrlde eklemş snra geri silmş. hyrlısı bana söz düşmyr arttk.kabullnmek en iisi. Rabbim büyük inşallah elime düşer bırak sewmeyi inşallah aşık olur. bende kndi bğlndırıp k.bakma sewemiyorum diyebilirm inşallah.ona asş acısını başkası deil ben çekdiriym..

ya arkadaşım keşke kendini bu kadar üzmeseydin :( seni çok iyi anlıyorum ama onların aralarındaki dalaverede sen kendini kaybetmemelisin.ki zaten aşk entrikadan başka bişey değildir.seversin adın yüzsün olur,sevmeyen kişinin peşinden koşarlar da koşarlar.yorulunca gelir senin kolunda dinlenmeye sonra soluklanıp gene ona koşar.seni üzmelerine izin verme.o kızın karşısında da dik dur.güçlü ol ki özgüvenin eksilmesin.her acı geçiyo emin ol... üzülme tamam mı...

eğer o kız senin profilini engellediyse,çocuğun listesinde ekli olsa bile ortak arkadaşlarda göremezsin,büyük ihtimalle kız seni engellemiş olabilir.

benm 3 sendr sewdiğim (platonik) kişinin face profilini hergün didikliyorum sevdiğim kişinin arkadşları gizli eski sevgilisinin ismi nilay nilayın profiline giriyorum bende ekli değil ortak arkadaşlara bakıyorum sevdiğim cocuk yok sevdiğim kişinin profili gizli fotoğraflarıda ama kız fotoğrafını beenmiş nası oluyor hem arkadş olarak gözükmüyor profil gizli ve hala fotoğrafını beğeniyor :'(

profılını gizlemiş..

umduqum yerden cıkmadı arkadşmla 6 aydr çıkıyorlarmış yüzük takmışlar.sonummu hastayım . neyim var ? bilmiyorum her gün acillik oldugumu ve kanamadan dolayı adam kesmiş gibi bir hal alıyorum sadece .yazık etmişim kendime herşeyime ..

Back
X