• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Sevdiğim sözler

Güneşten adalet istiyorsan eğer! İşte böyle, zaman zaman geceyi de göreceksin...

Aşk; Bir Bakıma Sobaya Dokunmak Gibidir. Bir Defa Yanarsın, İzi Kalır. Sonra Bir Daha Dokunmazsın Sadece Yanına Yaklaşırsın.
sunay akın
:31:

90 – 60 – 90′ı herkes bilir, elbetteki vücut ölçüleri. bir de 200 – 70 – 60 var. unutmayın buda tabut ölçüleri..
sunay akın:46:

İlk Önce Konuşmaktan Korkarsın Sevdiğinle, Sonra Ona Aşık Olmaktan. Bunlar Neyse De, En Son Kaybetmekten Korkarsın Işte
sunay akın:31:

Aşk dediğin
ne görsel bir olaydır, ne de göreceli.
Üç harf ve tek heceli;
tıpkı “SEN” gibi..
sunay akın:16:

Dünya güzel olsaydı, doğarken aglamazdik. Yaşarken temiz kalsaydik, ölünce yikanmazdik. Necip Fazil Kısakürek

Ben seni nasıl incitebilirim?

Ayağına bir öpücük kondurayım desem,

Kirpiklerimin dikeni ayağına batar da rahatsız eder diye korkarım…

Şems Tebrizî

Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların, istesem biranda temizlemesinide bilirim.Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var.
:ssz::51:

Kötü'ye bir kere kapılarını açmaya gör, kendine inanılmasını bekleme artık.

Franz Kafka

Son düzenleme:
Beni neden sevmedin? Hayallerim, hatıralarım, rüyalarım sen dolu olduğu için mi? Sensiz eksik hissettiğim için mi?

Leyla İle Mecnun

Bir gün çok bunalırsan denizin dibinde yosunlara takılmış gibi soluksuz, sakın unutma gökyüzüne bakmayı gökyüzü senindir, gökyüzü herkesindir.

Zülfü Livaneli

Son düzenleme:
Düşündüm de, insan kendi yaşamının yağmurlarında ıslanma fırsatını kaçırmamalı.

Charles Bukowski

Değil mi ki kavuşmalarımız topal,ayrılıklarımız koşar adım..!
Cahit Zarifoğlu.

Back
X