Popüler Konu Sevdiğim sözler

Bugünkü aklım olsaydı,
Vazgeçebilme gücüm olmadığı için, olmayan gerçekleri oldurmak için ümitsizce mücadele etmezdim...

Ölünceye kadar bizimle kalacak tek varlık kendimiziz… İşte bu nedenle önce mutlu edilmesi, anlaşılıp çözümlenmesi, geliştirilmesi gereken tek varlık içimizdeki o benlik… Güçlü olabilmek için yalnız olduğumuz gerçeğini algılamak gerek…

Ve bizimle yürüyen insanların bir gün gidebileceğini unutmadan ama kaldıkları her gün için onlara teşekkür etmeyi ve mutlu olmayı ihmal etmeden yaşamak...

Ey aşık korkma sev!
Öldüğün yerde değil, dirildiğin yerde sev!
Sana Mana katanı sev!
İki iken bir olabileceğini sev!
Ona sahip çıkamam diye korkma!
İkinizede bir sahip çıkan var..

Hz.Mevlana

Geride kalan tek şey yüreğim. Artık sahip bile çıkamıyorum ona, baksana almış başını gitmiş sana.

Yılmaz Güney

Ey altın sırmalarla süslü elbiseler giymeye, kemer takmaya alışmış kişi sonunda sana da dikişsiz elbiseyi giydirecekler !

Hz. Mevlana

Hepinizin yüreklerine sevgi ve mutluluk gönderiyorum muhteşem sözler eklemişsiz teşekkürler:16:

seni etkileyebilmeyi çok isterdim. duygularını, düşüncelerini, bedenini. ama öyle bir gücüm yok maalesef. işte bu yüzden gidiyorum. geceninin adım adım kaybolması gibi evreninden bende adım adım çekiliyorum. ve günaydın diyorum sana.

55587747186786619511878.jpg

Mutlu olduğunuz zamanlarda bütün dünyanın çok daha güzel göründüğünü hiç hissettiniz mi? Oysa sizin bakış açınız dışında gerçekte hiçbir şey değişmemiştir…

Judi James

Hacet yok hatırlatmasına seni hatıraların ,bir dakika bile çıkmıyorsun aklımdan koşar gibi yürüyüşün , karanlıkta bir ışık gibi aydınlık gülüşün...
Atilla İlhan

Dost gerçekleri.. Düşman işine geleni.. Deli ağzına geleni.. Aşık içinden geçeni söylermiş...
Özdemir Asaf

Yazarın dilini sevmesi yeter. Şairin dilini sevmesi yetmez, ona saygılı olmalıdır ve de tutkun...

Kolay mıdır bir anda herşeyden vazgeçip gitmek, Yoksa herşeye rağmen gitmekten vazgeçip sevmek mi gerek ?

Rüzgâr yelkensiz de olsa gene rüzgârdır. Ama rüzgârsız yelken bir bezdir...

Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! “Yani Ne Sen Kirlet Ağzını O Sözle. Ne de O Söz Ağlasın Kimin Eline Düştüm Diye...

Back
X