Popüler Konu Sevdiğim sözler

Ansızın.. Yar'la karışık yağmur yağsa ne güzel olurdu demi . Olurdu olmasına da ama Yok öyle ! O kentte yarın hava yalnızca parçalı umutlu...

Yağmış tüm yağmurlar, kaymış tüm yıldızlar kefildir ! Ayışığının vurduğu şiirlerde hile yok !

n

Hava bir tuhaf. Hayal kurmaya yönelik bir tutum var havada. Kaçmaya müsait bir bulutluluk. Bir balkon olsa şimdi. Kimsenin seni tanımadığı bir şehirde. Kahvenin içine konyak kendiliğinden düşse, kocaman bir hırkanın içinde olsan şimdi sen. Bir şeyi terk etmiş olsan. Mesela bir şehri. Mesela kendini, yüzünü filan mesela…

Ece Temelkuran

Yüksekliğinden korktuğun an uçurumun
Işığına sarıl güneşin,sıkı sıkı
Tut buludu sarkmışlığında beyazı,.
Yeterki gitmesin
Uzağına sevdalının...

Son düzenleme:
Biri takibe alır.. İsim farklıdır, resim farklıdır, cisim farklıdır. Ama sen yine de boşa panik yapıp 'Acep O mu ki ' dersin kendi kendine...

Kim demiş masal diye ! Kaf dağı var, arkası da var ve orada herkese yetecek kadar mutlulukta var...

Yarınlarda 'belki de -yeni bir umudum- daha olur' diye umut bile edemediğin anlarda vardır...

bulduklarımı unuttum, bulamadıkları mı ararken
cadı

“O kadar mı sevdin?”
“Hayır! Daha çok sevdim. Ama gitti. Hiç gelmemiş gibi.
Kendisinden sonra gelecekleri bile benden alarak gitti. Her şeyi
yarım bırakıp gitti. Beni, kendini, bizi…”

sende bir ağaç yürüse, bende ormanlar koşardı............

Çok istesem bile hiçbirşeyin peşinden koşmam. Eğer kendiliğinden olmuyorsa hemen hayat felsefemi hayırlısı, kader ve kısmet olarak güncellerim...

nasip ...

Bütün kadınlar, sönmektense, yana yana tükenmeyi tercih ederler...
Montherland

Basit bir erkek, -sevgilisini- diğer kızlarla kıskandırır. Gerçek bir erkek ise, diğer kızları -sevgilisiyle- kıskandırır...

Affın en güzeli, hasmını ezmeye güçlü iken yapılanıdır...
Ömer b. Abdülaziz

Susmak 'YA SABIR' diyebilmektir...
öyle bir duadır ki ; yürekte çınlar..
konuşsam dilim yanar..
sussam kalbim....

kimseye güvenilmeyeceğini , bir zamanlar en çok güvendiklerimiz öğretiyor bize.....

Kişi bir şeye kendini tamamen adadığında Tanrı da harekete geçer.C. ALTA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…