Popüler Konu Sevdiğim sözler

Tuvalet kağıdına kalp deseni koyan firmanın alnından öpüyorumç Aşkın ne olduğunu dümdüz anlatmışlar

Dünyadan beklentin ne kadar büyük olursa, dünyada sıkıntı ve huzursuzluğun o derece şiddetli olur.
En büyük sermaye, Allah-ü Teâlâ’ya güvenip, insanlardan bir şey beklememektir.

Bir sorunu kabul edersen kaybolur, ve eğer o sorunla bir çatışma yaratırsan, SORUN giderek büyür. O yüzden her şeyi coşkuyla yap. Her şey bir DUA-YA dönüşsün. HATA yapmaktan korkma, çünkü hata yapmaktan KORKARSAN, hiç ilerleyemezsin ve yaşamı kaçırırsın. Hata yapmak, hiçbir şey YAPMAMAKTAN daha iyidir…. Eğer düşmanından KORKAR ve kapını kilitlersen, DOSTUNUNDA girmesini engellersin. OLUMSUZLUKLAR seni RAHATSIZ etmesin. Bir MUM yakabilirsin ve KARANLIK kendiliğinden kaybolur.

kucuk bır veda...

Eklentiler

• $733856_622348314457692_753004115_n.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Ne pahasına olursa olsun evlenin,karınız iyi çıkarsa mutlu olursunuz,yok fena çıkarsa ozaman filozof olursunuz ..:))
(socrates)

Güller ,laleler ,karanfiller bütün çiçekler solar,
Çelik, demir ve bakır kırılır ama
Gerçek arkadaşlık ne solar ne de kırılır..
(nietzsche)

Bu BöyLedir: Menfaati Bitenin, Muhabbeti de Biter..!

İbrahim Tenekeci

Hayatınızdan Çıkan İnsanLara Sakın ÜzüLmeyin;
"Çürük" oLan Meyve, Ağaçtan Düşer.!

" Peki " demek ;
üzüldüm ama
belli etmek istemiyorum demek.
gitme ama bunu söyleyemiyor dilim
demek.
anla demek..
sev demek.
bil istedim demek. . .

Osman Nuri Ünsal

Elinize ne geçerse onu okuyun.
Ya bir şey geçmezse,
"O zaman da, oturun bana mektup yazın. ."

Cemal Süreya

Bana ait ne varsa hepsi seni korkutuyor
Sana ait ne varsa hiçbiri benim değil.

Attila İlhan

Küçükken annesi
“hadi kalk geç kalıyorsun” dediğinde
Yorgana biraz daha sokulur insan.
Bunun adı tatlı bir şımarıklıktır, tadı anlatılmaz…
Bir gün “hadi kalk geç kalıyorsun” diyecek birisi olmaz insanın
Bunun da adı yalnızlıktır, acısı anlatılmaz…!

Bedirhan Gökçe

HÜZÜN DALGASI ÇARPTIYSA BİR İNSANIN YÜREĞİNE YA MEVLASINI ÖZLEMİŞTİR.YADA MEVLASI ONU.. MEVLAYI ÖZLEYEN GÖNÜL YA HÜZNÜ BEKLER YADA HÜZÜNDEDİR..BELA GAM KEDER MEVLANIN SEVDİKLERİNE GÖSTERDİĞİ KAMÇIDIR..VURDUKÇA KENDİNE ÇEKER / imam rabbani

Karı koca olamadık. Gerçek dost da olamadık. Bir kitapta okumuş, bir filmde izlemiş gibiyim beraberliğimizi.

Tezer Özlü, Çocukluğun Soğuk Geceleri

Nasibinde varsa alırsın karıncadan bile ders. Nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters!...

Mevlana

Aşk dediqin HAKKARİ' nin yoLçalışması qibi oLacak, hiç bitmeyecek... :)

Alıntı

ne güzel söylemiş mevlana

Evet işte demek bir önceki sözünde haklıymış Mevlana,demiş ki aklımda kanı kadar yazıcam yanlız;söylenen söz karşındaki anlıyorsa anlam kazanır,gibiydi sanırım ,şimdi o hesap tatlım ne güzel söylemiş Mevlana ki seninde yüreğininde beğenisini kazanmş değilmi :114: ama ben muzip sözlerle devam edicem neşelenelim biraz :)

ŞeyTan diyor ki: qir duvarına \'\'seni Çoook sewiyorum\'\' diye yaz ..! sonra da şeyTana dönüP diyorum ki; sıkıysa GİT KENDİN YAzz ...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…